CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
 Author| Post time 16-6-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman Kang tu sama je motif dengan La El... nak balas dendam... Chairman Kang nak jadi pewaris LY Group... while La El nak hancurkan LY Group...

Pada iols both ni jadi mangsa... kesian tengok La El... appa kena bunuh depan mata... omma tak tau hilang ke mana...

Chairman Kang pulak illegitimate child... omma dia terlibat dalam kemalangan... confirm la memang plan accident sebab tak nak orang tau dia anak maid...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-6-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 16-6-2022 09:48 PM

Benci betul tengok appa Sora, Sora & vc Kim tu... jahat giler... especially appa Sora & vc Kim... sesuka hati nak pukul & bunuh orang... Sora tu pun sama jugak... pe'el sama dengan appa dia... tampar teacher kat Liyan kindergarten...

Tak boleh terima betul appa Sora tu ex PM...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
CEO Ma... dulu CEO sekarang jadi Chairman Kang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 16-6-2022 09:52 PM
lynn_dmm replied at 15-6-2022 04:29 PM
han so ra tu kemain....asal stress jumpa Dr Jung...ingt doctor apa laaa...hahahaha


Sora selalu call doctor tu scandal dia tu ke?

Patutlah laki tu nervous je bila appa Sora tanya siapa call...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 16-6-2022 09:51 PM
Sora selalu call doctor tu scandal dia tu ke?

Patutlah laki tu nervous je bila appa Sora tanya ...

Muka lelaki tu mcm tpaksa jdi skandal. Wakakkakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wpun dlm cerita ni Lael tu tpaksa jdi perampas. Mcm rasa kesian lak. Sbb dia jdi mcm tu utk balas dendam.

Yg han sora tu lak, even asben dia yg bakal dirampas, tp sbb perangai hauk, mcm rasa selayaknya dia kena mcm tu.


Tp aku xde la support cara Lael tu.

Sabar je la tgk watak2 dlm cerita ni.
Watak eunpyeong je mcm helok sket la.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jgk Lael. Sbb dia yg tpaksa laksana keja2 mbalas dendam. Yg jdi Mak pura2 dia sekadar beri arahan je. Tp geram je ngan dia sbb dok marah2 Lael pula.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Even han sora tersakiti aku x kesian pun kat dia. Sbb Family dia buat jahat kat Lael bfore ni. Dia pun sama umur dah 40++ tp mcm budak2 lak. Kelakar lak tgk dia meraung bagai bila pengerusi kang menghilang n x buat surprise birthday utk dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaaaa. Scene kat epi 5 tu bukan kesimbungan dr opening scene ep 1 lak. Yg scene pengerusi kang kat PC tu. Kan lps tu dia ke bilik/rumah yg ada Lael (scene ni ada kat ep 5).
Xde kaitan pula.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jdi, klu ikut sinopsis, mmg Lael akan kawen ngan pengerusi kang la kan nnti. Tp lps tu minta cerai n alimoni 2 trillion gtu.

Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka sora..hahaha..rasakan..tp habis semua di haruknya...pengerusi kang lepas blk berskandal br dgr suara..hahaa..kemain marah sora..tu la lelaki ye.....dh dpt org baru...hahaha

Tulaa...x sokong apa la el buat.tp sbb nk balas dendam tuuu..suspen jgak la tkt kantoi
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 16-6-2022 11:37 PM
Wpun dlm cerita ni Lael tu tpaksa jdi perampas. Mcm rasa kesian lak. Sbb dia jdi mcm tu utk balas de ...

Betul laa...seo eun pyeong je rasa helok..lain sume haukk..dgn prangainyaa..benci tgk kim tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 17-6-2022 05:47 PM
Padan muka sora..hahaha..rasakan..tp habis semua di haruknya...pengerusi kang lepas blk berskandal b ...

Confirm kantoi jgk tu nnti.

Klu Lael n pengerusi kang xde konflik, x best la.
Hahahhaha.


Aku hrp eunpyeong tu tetap la disisi Lael x kira apa yg jdi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 17-6-2022 05:47 PM
Betul laa...seo eun pyeong je rasa helok..lain sume haukk..dgn prangainyaa..benci tgk kim tu

Expresi muka eunpyeong tu kesian aku tgk. Mata dia tu asyik berkaca kaca bila tgk Lael.

Aku pun benci tgk grup han paro.
Lagi2 klu bgelak ketawa.
Jgn eunpyeong terperangkap ngan dorg suda la. Ye la eunpyeong buat semua tu pun demi Lael kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 17-6-2022 08:49 PM
lynn_dmm replied at 17-6-2022 05:47 PM
Padan muka sora..hahaha..rasakan..tp habis semua di haruknya...pengerusi kang lepas blk berskandal b ...


Pengerusi kang tu tpaksa je ngan sora.
Lama tau dia buat decision.
Sanggup tu tak celebrate birthday wife n lebih memilih utk bersama skandal.


Klu la sora tu baik orgnya. Mmg Lael n pengerusi kang dah kena cerca oleh penonton.
Ni sora lagi berganda hauk perangainya.
So, aman2 je la watak Lael tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 16-6-2022 11:31 PM
Muka lelaki tu mcm tpaksa jdi skandal. Wakakkakaka.

Muka terpaksa & takut... kesian...
Kalau appa Sora tau confirm mati bodyguard tu... anjing dia 2 ekor tu tunggu mangsa je... kalau mati memang tak dapat trace...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-6-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 16-6-2022 11:37 PM
Wpun dlm cerita ni Lael tu tpaksa jdi perampas. Mcm rasa kesian lak. Sbb dia jdi mcm tu utk balas de ...

Kalau La El jadi baik memang tak jadi balas dendam...

Apa pun iols tak kesian langsung pada Sora & family dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 01:58 PM
Kesian jgk Lael. Sbb dia yg tpaksa laksana keja2 mbalas dendam. Yg jdi Mak pura2 dia sekadar beri ar ...

Iols pun geram tengok ahjumma tu... marah2 pulak... padahal La El sorang2 kena berdepan dengan musuh2 dia tu... silap sikit memang La El kena bunuh macam appa dia tu... tapi dia dah mintak maaf kat La El... okay la tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 02:28 PM
Even han sora tersakiti aku x kesian pun kat dia. Sbb Family dia buat jahat kat Lael bfore ni. Dia p ...

Padan muka Sora... iols puas hati dengan plan La El...

Iols memang tak kesian langsung dengan dia... tengok dia layan maid & staff dia teruk betul... tampar, baling kasut... padan muka kena marah dengan Chairman Kang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 02:39 PM
Laaaaaaa. Scene kat epi 5 tu bukan kesimbungan dr opening scene ep 1 lak. Yg scene pengerusi kang ka ...

Scene PC ni iols masa dia kantoi ada affair dengan La El... semua reporter dapat info tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 05:56 AM GMT+8 , Processed in 0.077583 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list