CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 9632|Reply: 307

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 22-5-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 22-7-2022 10:30 PM


Profile
Drama: Eve
Revised romanization: Eve
Hangul: 이브
Director: Park Bong-Sub
Writer: Yoon Young-Mi
Network: tvN
Episodes: 16
Release Date: June 1, 2022 --
Runtime: Wed. & Thu. 22:30
Language: Korean
Country: South Korea

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
When Lee La-El (Seo Yea-Ji) was little, her father died unexpectedly. Powerful people were responsible for his death. Her family was destroyed soon after. Lee La-El decided to take revenge and she prepared for the next 13 years. Her target is Kang Yoon-Gyeom (Park Byung-Eun), who runs the LY Group. Lee La-El implements her plan with the help of Seo Eun-Pyeong (Lee Sang-Yeob). Seo Eun-Pyeong grew up in an orphanage. After he witnessed the tragedy of Lee La-El and her family, he decided to become a person who holds power. He is now the youngest member of the National Assembly.


CAST

Seo Yea-ji as Lee Ra-el

Park Byung-eun as Kang Yoon-gyeom

Yoo Sun as Han So-ra

Lee Sang-yeob as Seo Eun-pyung

So Hee-jung as Kim Gye-young

Son So-mang as Eun Dam-ri

Cha Ji-hyuk as Moon Do-wan

Source : Asianwiki & Wikipedia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-5-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 25-5-2022 09:47 PM

TRAILER...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 22-5-2022 03:29 PM

Drama makjang...
Iols suka acting CEO Ma... jadi guest dalam Unexpected Business pun kelakar... talkative...

Cuma plot drama ni iols tak minat sangat... tapi iols akan tengok 1,2 episode...  
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kihkihkih. Baca sinopsis terus rasa nak follow. Even x minat pun pelakonnya. Bgi peluang tgk ep 1, tyg kat tv. Ok la. Leh rekod n tgk bila2 masa jek.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepek trailer viu Singapore... tu je yang ada...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 22-5-2022 09:41 PM
Kihkihkih. Baca sinopsis terus rasa nak follow. Even x minat pun pelakonnya. Bgi peluang tgk ep 1, t ...

Pelakonnya best...
Itulah... iols nak try tengok 1,2 episode dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-5-2022 09:47 PM
Tepek trailer viu Singapore... tu je yang ada...

Oh nanti ada kat viu lah ye…maybe kat tv pun ada tapi iols malas tgk tv…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-5-2022 10:02 PM
Oh nanti ada kat viu lah ye…maybe kat tv pun ada tapi iols malas tgk tv…

Haah... ada kat viu... kat apps dah ada update coming soon...

Kat tv astro channel ke? Iols memang tak tengok kat tv...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 24-5-2022 10:16 PM
Haah... ada kat viu... kat apps dah ada update coming soon...

Kat tv astro channel ke? Iols mema ...

Iols xde astro tapi guna hypptv…kalau drama tvn selalu ada tayang kat tvn asia punya channel except drama2 yg tayang kat Netflix…astro pun ada gak channel ni…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-5-2022 10:25 PM
Iols xde astro tapi guna hypptv…kalau drama tvn selalu ada tayang kat tvn asia punya channel exce ...

Baru ingat bila uols bagi info ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2022 02:37 PM | Show all posts
macam menarik cerita ni.. macam mana Ra El nak balas dendam ek. Tapi gamak noh dia menduakan laki dia demi membalas dendam
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Oke ke tak cite ni? Tengok spoiler cite ni kt tt ada la vibes mcm penthouse ye klu tak sama mcm drama somin running man yg dia jdi pencaras tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Lum start tgk. Tp mcm besa tgk sket2 klip yg org share.
Ingtkan asben c lee la el tu si hero. Rupa2nya org lain lak.

Dia ni nak balas dendam kat hero kan.

Lps tu apa la akan jdi kat Family dia ni nnti. Sbb nmpk bahagia jek.

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 4-6-2022 12:09 AM
Oke ke tak cite ni? Tengok spoiler cite ni kt tt ada la vibes mcm penthouse ye klu tak sama mcm dram ...

Haha. Makjang uols. Dah la aku ni mmg follower tegar penthouse. Sakit hati tu mmg terasa. Tp tetap jgk nak tgk cerita2 mcm tu. Tp tgk jgk la perjalanan cerita tu mcm mana. Klu bosan mcm cerita 'sponsor' mmg aku drop jgk la.

Hrp2 cerita ni best la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm best. rating pun ok. makjang ke..
puluh2 episod ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2022 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm plot drama series us revenge je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejamnya perdana menteri han tu...
Itu yg lee la el nak balas dendam.

Aku hrp sgt lee la el bjaya balas dendam n kehidupan yg baik berpihak kpd dia wpunnn klu cerita2 storyline mcm ni endingnya selalunya x memuaskan hati la.

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 8-6-2022 10:09 AM

Family lee la el ni asalnya kaya raya. Ayahnya jenis berintegriti.
Mmg xnak la ikut ckp / arahan ntah apa2 dari org berpengaruh perdana menteri han aka Ayah c han sora aka Ayah mertua c hero.

Itu yg abis syarikat dirampas n hancur Family c lee la el tu.


Cuma sanggup dia curang demi nak balas dendam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita ni leh masuk dlm kategori best bagi aku.

Aku hrp senator seo (lee sang yeob) tak ganggu segala perncgn lael even dia tu mmg nak tlg lael.

Rupa2nya lael dah ubah identiti jdi kim sun bin. Dia xnak ngaku dia lael bila senator seo dtg jumpa dia.

Senator seo yakin yg dia tu lael.

Aku tertanya tanya yg jdi Mak c lael tu skrg tu sepa sbnrnya. Sbb dia tu rupa2nya sama2 lael nak balas dendam jgk.

Takkan Mak lael yg dah ntah ke mana tu pula. Sbb berbeza pula muka tak tau la klu buat plastic surgery.

Sbb setakat ni lael still mencari Mak dia.


Nasib baik la leh tgk kat astro go. Bkn apa yg aku rekod kat tv tu bleh2 pula 20 minit yg pertama subtitle takde. Baru je tgk. Malas pula nak record ulangannya.
Settle tgk ep 1 n 2 dah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2022 09:34 AM | Show all posts
mcm best jugek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.094159 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list