CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[MBC/Disney+ 2022] DOCTOR LAWYER - So Ji Sub, Shin Sung Rok, Im Soo Hyang

  [Copy link]
Post time 9-7-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 9-7-2022 07:21 PM

Aku bru tgk ep 8.
Wpun dah tau jayden tu bkn side ke pengarah gujingi tp risau lak bila dia bgtau pengarah gu psl yihan nak bw kluar juhwan tu dr banseokwon.
Ingtkan betul2 dia belot. Rupa2nya dia sj bgtau pengarah gu, utk lengahkan masa. So, dlm masa yg sama nnti juhwan tu kena bw masuk ke heli sbnrnya. Sj, nak alihkan perhatian. Nervous dah tgk. Dah la lengan yihan dipukul oleh samseng2 tu.


Hrp2 xde apa2 la.

Seokyoung pun dah side ke yihan. Dia pun dah sus ke senior dia, pendakwaraya baek tu. Mmg xleh percaya. Sedar diri la dah mmg bertepuk sebelah tgn pun kan.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakitnya hati tgk yihan asyik2 dikhianati.
Dulu, Ayah dia. Skrg dia pula.

Yg jahat tu mmg turun temurun jahat amat. Hrp2 dorg tersingkir dr banseok nnti. Bru padan muka dorg.
Selayaknya yuna tu ngan jayden.
Wakakakkakakkaka.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin jgk lee taemoon yg ambik jantung seokju. Sbb dia je yg level vip ada masalah jantung setakat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 01:24 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 11-7-2022 10:50 AM

ep 12

wah pretty intense daripada aspek aksi.

okay  now, gang baik Proesecutir Geum ( Seok Yon ) dah dapat gambar yang Prosecutor Baek ni ada connection dengan gang Jahat , suruhan Banseok.

Okaylah  tu.

Baek suruh gang tu lay low sebab dia tahu kot Banseokwan ( read: Gu jinygi tu ) sedang diserang oleh gang yg menuntut keadilan and undang2.

Then yg paling best ialah scene lung transplant  tu , wah, best best, now Jayden see for sure yg Yi Han ni ....talented , even Gu jingyi pun akui hal ini. teruk betuk mak Sunae tu , hishhhh , now eloklah Jayden and SeokYung ( Prosecutor geum ) nampak sendiri , betapa teruk depa...

Yg paling paling paling annoying ialah Lee Tameon bapa si  Yuna Lim ni, now i baru tahu why Yuna menyampah ayah dia dok dictating her marriage and career , sebab

Lee Taemo ni dah ada alzheimer and GU Jingyi tahu ni - oh my god!!!!! the plot thickesn

yg paling annoying ialah dia nak Director Gu tu dapat nama bila dia nak jalani pembedahan jantung buat kali kedua , and what is  more annoyingly rude is that - he mentioned this on the face of Dr Yi Han

i mean , eh kau ni, melantaklah , nak hidup ke ape ke memang tak sedar lagi ni.

YI Han macam terganggu  sikit awat mamat ni ubah fikiran and adakah Gu Jingyi ni ugut ke atau ade ape ape yg buatan lee Taemon ni  jadi rabbit ketika dengan GU Jingy?

so . rupanya Yuna cakap bapak dia ade AlZheimer and Gu salahs eorang yg tahu.

okay then lagi satu for me  , what was SHOCKING ialah
Lee Taemon memang heart translant recipient but he didn;t undergo the operation in Korea ( according to Yuna) but in the US ( was it California????)

hmm...


Now . SIAPA PENERIMA HEART SEOKJU ?

Jayden kah?

atau siape? MP Yoon tu nyer bodyguard ke?


atau siape???????


so ep kali ni more intnse and Yi Han kena pukul ...hmmm... macam macam Yi HAn kena , macam kesian kan mamat ni...


Jayden ni tak serious je dengan Yuna , sekejap okay nak , sekejap tak nak..ntah...tapi Director Gu , dah syak Jayden ambik dadah and nak check kuku dan rambut jayden ke yuna ke akn hal itu..baru dia terfikir....

anyway- Apa kena assistant Jayden tu?macam tak puas hati and apa helah Jayden ni, dengan that Dr Anaest tu???? wah macam Vincenzo pulak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 10-7-2022 10:16 PM
mbhcsf replied at 3-7-2022 11:55 PM
oh yes!!! ade juga wife  Gu jingyi dari overseas , i think HK kan, balik ke Seoul dan bawa sorang  ...


Sebab Dr Gu tu anak dia tu yang dia okay je anak dia jadi Director Banseok... padahal kalau ikutkan dia tak layak jadi doctor... apatah lagi Director Banseok... setiap kali dia tak dapat teruskan surgery, Yihan kena jadi ghost doctor... bila Yihan takde Dr Choi pulak ganti...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 4-7-2022 01:38 PM
By the way, lagu OST yg utama ni freedom tu catchy kat chorus tapi lyrics dia kan...tak hmm masuk de ...

Haah... ost catchy... tapi I tak check lagi lirik ost tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 9-7-2022 04:19 PM
Aku bru tgk ep 8.
Wpun dah tau jayden tu bkn side ke pengarah gujingi tp risau lak bila dia bgtau pe ...

Bestkan plot twist Jayden Lee tu... iols pun hampir2 percaya dia betrayed Yihan... rupanya tak...

Tapi bila tengok episode surgery anak Assemblywoman Yoon tu iols percaya Jayden Lee ni baik... sebab dia pun tak sangka Assemblywoman Yoon lagi pentingkan presidential election daripada anak dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 10-7-2022 10:24 PM

Appa Yuna dah out of list dapat Seokju's heart... kalau tengok character2 dalam drama ni ada 2 orang yang I speku terima jantung Seokju...
1. Dr Gu (sebab lagu kat Operating Room tu lagu favourite dia masa surgery)
2. Jayden Lee (sebab dia investor Banseok)

Aide Assemblyman Yoon tu dia pernah nak commit suicide... Yihan yang selamatkan... that's why kat body dia ada parut tu... tapi iols tak rasa dia terima heart Seokju...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-7-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tengok Doh Jin Woo tu... sanggup dia donate lung dia kat Sun Ae... high risk pulak tu... dia dah bagi kebenaran kat Yihan kalau Assemblywoman cancel donate lung dia suruh ambil dua2 lung tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 10:38 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2022 10:39 PM | Show all posts

Source: Wikipedia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 10-7-2022 10:28 PM
Kesian tengok Doh Jin Woo tu... sanggup dia donate lung dia kat Sun Ae... high risk pulak tu... dia  ...

Laaaaaaaa... Ye ke? Kesiannya sanggup berkorban. Aku lum tgk lgi epi 12. Nervous tgk preview n baca komen kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 10-7-2022 10:21 PM
Appa Yuna dah out of list dapat Seokju's heart... kalau tengok character2 dalam drama ni ada 2 orang ...

Mcm mana ko tau dr gu suka lagu tu? Kat epi mana dia psg lagu tu?
X perasan lak.

Klu bkn lim taemoon. So, mcm ko ckp antara 2 tu la.
Spekuan awal, mmg jayden lee.

Klu kat epi awal2 pun dia mcm serba tau psl masalah jantung2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp2 hospital n yayasan banseok kembali ke pemilik yg sepatutnya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 10-7-2022 10:52 PM
Laaaaaaaa... Ye ke? Kesiannya sanggup berkorban. Aku lum tgk lgi epi 12. Nervous tgk preview n bac ...

Ye... kesian tengok dia... Doh Jin Woo tu baik...
tak tau la Assemblywoman Yoon tu bagi tak dia jumpa Sun Ae lagi... tapi agreement tu kalau Assemblywoman Yoon pun donate jugak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2022 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 10-7-2022 10:55 PM
Mcm mana ko tau dr gu suka lagu tu? Kat epi mana dia psg lagu tu?
X perasan lak.


Iols tak ingat episod berapa... tapi ada satu surgery dia jadi surgeon dia dengar lagu tu... maybe nak hilangkan nervous ke apa entah... dia memang dengar lagu favourite dia tu masa kat Operating Room...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-7-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Degil jugak appa Yuna ni... dia dah kan dah ada symptom Alzheimer... suppose tak boleh jadi presidential candidate...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-7-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 10-7-2022 10:59 PM
Hrp2 hospital n yayasan banseok kembali ke pemilik yg sepatutnya.

Suppose adik ipar/abang ipar dia... sebab founder appa mertua Director Gu tu... jahat giler nak rebut Banseok...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 11-7-2022 07:19 AM
Suppose adik ipar/abang ipar dia... sebab founder appa mertua Director Gu tu... jahat giler nak re ...

Ha'ah. Dr muda dah jahat. Dah la jahat, jdi doktor pun x berkaliber mcm dr gu hyeonsung tu jgk. Ada hati nak jdi pengarah. Itu yg semua pun memperkecilkan dia. Sbb tau tahap dia mcm mana. Klu baik xpe la jgk. Ni jahat. Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 11-7-2022 07:06 AM
Ye... kesian tengok dia... Doh Jin Woo tu baik...
tak tau la Assemblywoman Yoon tu bagi tak dia j ...

Kesian sunae tu. Sana sini buat pembedahan smpi sakit jadinya.
Assemblywoman yoon tu diharap tersungkur jgk sama2 gujingi nnti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:03 AM GMT+8 , Processed in 0.082049 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list