CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9080|Reply: 55

Posting ig ibu ainul mardhiah mengundang?

[Copy link]
Post time 17-4-2022 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Tiada angin tiada ribut,tiba tiba kisah keluarga ainul naik semula apabila ibunya memuat naik status yang mengundang pertanyaan para pengikutnya di media sosial.Nurul Erwani Zaidi memuat naik status berbentuk soalan berkisar adakah perlu stay atau tidak sekiranya dikasari suami.Selain itu dia turut memuat naik simbol ‘broken heart ‘.


“Will always love you ainul,mama bukan ibu yang terbaik untuk ainul”.
Dalam pada itu,Erwani turut memuatnaik hantaran dirinya bukanlah ibu yang terbaik untuk ainul.Namun begitu,dia tetap yakin anaknya akan menjadi seorang yang baik,lemah lembut dan disayangi ramai.Di kesempatan itu juga,wanita itu juga menitipkan agar ainul menjaga dirinya baik baik.

“Mama ainul ok ke tak,ig story mcm sesuatu”
Meninjau ke ruangan komen,para pengikutnya berteka teki tentang permasalahan atau konflik rumahtangga yg dihadapi oleh ibu bapa ainul.Rata rata mereka mendoakan semoga tiada apa2 yg berlaku..

Update:Katanya up story sbb layan drama dekat tv,siap tag laki dia lg mintak maaf sbb mengundang pertanyaan pengikut yg speku hal rmhtangga sheol..status naik sbb layan drama dan tak betul pon..agiteww..pendapat acik acik porem bagaimana?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya dia bukan artis
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Gitewww... Menjaga aib laki ke...
Kalau tak... Knp tak awal2 #koreandrama...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Artis mana ni motif nak update story kontobesi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sory mod td iols rasa dah up dekat bod personaliti media sosial dah
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh x sangka laki dia kaki pukul. Kesian ank tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca tajuk dok fikir artis mana ada anak popular nama ainul?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sapo pulaaakk niii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2022 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak,
Dia ni sapa??
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Weiiiii tt dia ni bukan retis pun khen.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Masuk kat bod rumah tangga sana.
Apa gosipnya tempatan nya hanat??????
Laki dia bukan syuk
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi family ni mmg nmpk baik beragama bagai mak mertua dia cikgu sekolh menengah iols … ade something trigger ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Salah bod ni tp sesuatu la up status cmtu..kalau sbb drama mesti awal2 da siap2 hashtags tajuk drama
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada juga yg luar mcm pijak semut tak mati. Tapi quick tempered dan wife beater.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
retiss celah bedah mana pulak ni??? tak boleh recall apa produk nya smpai boleh ada gosip dlm bod gosip retis tmpelan, ehh retis tempatan
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 09:07 AM | Show all posts
sebelum dikatup nk flex sikit
meols pernah transfer rm10 towards tabung ainul mardhiah ni

sian sgt tgk keadaan dia masa tu, skrg alhamdulillah..

tp mak bapak pulak problem.. aihh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2022 09:24 AM | Show all posts
pergi la report polis, dapatkan rawatan
jgnla dok tadah badan gitu
apolaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah Salah thread, takde sapa2 katup thread ni? Mana jaga2 semua ramai2 byk pangkat?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga baik² je ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Si jargon ni selalu camni...meraban
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:43 AM GMT+8 , Processed in 0.091096 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list