CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: annadonna

AFDLIN SHAUKI LAWAN NIK NAZMI. HANS ISAAC LAWAN ALTIMET.

[Copy link]
Post time 12-4-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 12-4-2022 12:26 PM
PKR ni ada masa depan lagi ke?? Aku tanya ikhlas bukan nak menganjing atau probok2.
Bang Non still m ...


PKR ni quite obvious lah perpecahan dia berbanding parti lain macam UMNO, BERSATU yg pandai sorok. Dulu berpecah ada kem Anwar vs kem Azmin si pengkhianat, skrg still ada kem2 sendiri dlm PKR ni tp meols rasa x memudaratkan lah sebab diorang ni tetap bawa agenda reform. Meols rasa PKR ni lubuk kelahiran paling ramai pemimpin2 yg berwibawa, terutamanya budak2 muda. Kerana terinspirasi dengan perjuangan Anwar & Rafizi yg sampai keluar masuk penjara. PKR ni kalau kena cara & strategi, satu hari nanti boleh je jadi parti utama pilihan. Lagi2 kalau yg lead parti tu nanti orang yg berkebolehan mcm Izzah, Rafizi.

Sekarang tengah sendu. Asyik kalah teruk pilihanraya. Harap Rafizi aktif balik ni ada sinar lah buat PKR yg tengah sendu tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Afdlin lawan Nik Nazmi dekat cabang Setiawangsa. Rasa meols dah tahu dah sape menang. Mesti lah Nik Nazmi
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 11-4-2022 11:03 PM
Better kau jaga hak2 artis dulu sebelum nak jaga dun n parlimen. Badan kau pun tak jaga.

Baru pemilihan ketua cabang (ketua bahagian) uols. Jauh lagi nak sampai calon adun atau ahli parlimen. Dalam PKR tu ramai lagi tengah beratur ambil giliran nak jadi wakil rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Meriah cabang Ampang artis2 masuk bertanding



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 12-4-2022 03:11 PM
Ayahanda Rani Kulup pulak nak bertanding kt Bndr Tun Razak katanya.

Tlglaaaa jgn amik sampah2 yang xde otak ni naik JD pemimpin...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-4-2022 01:24 PM
Kuat membodek Afdlin ni, geli tengok heols

Tokhans nampak ikhlas nak join politik. Sama macam  ...

Mmg kuat bodek pun
Dia akan tgk mana2 yg bleh bagi benefits kat dia,dia pi la join org tu
Sejenis lalang yg takde prinsip hidup
Nak jd politicians bukan sbb nk bela rakyat pun
More to utk kayakan diri sendiri je
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols jangan lupa YB Fahmi Fadzil pun ex-artis. Pernah berlakon Gol & Gincu season berapa tah ????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-4-2022 01:55 PM
Mmg kuat bodek pun
Dia akan tgk mana2 yg bleh bagi benefits kat dia,dia pi la join org tu
Sejenis  ...

Sama perangai dengan Shahrul Shiro. Over gila bab memuji boss masing2. Meols memang pangkah habis manusia2 kaki jilat & kaki bodek ni. Menyampah tengok aihhh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 05:16 PM | Show all posts
tompie replied at 12-4-2022 12:26 PM
PKR ni ada masa depan lagi ke?? Aku tanya ikhlas bukan nak menganjing atau probok2.
Bang Non still m ...

PKR ni harapkan personaliti rafizi dgn nurul izzah je... Anwar mcm gagal pimpin ahli2 dia sendiri (kes gang Azmin Ali) & carry a burden pasal morality lagi... kalau tengok dia berucap masa berkempen mcm too rhetoric... boleh ttido kalau tengok... belum lg cite some of his movement mcm paksa PRK Port Dickson, berkeras nak pakai logo PKR masa PRN Johor, etc...
as much as orang mengata atok97, atok tu berjaya satukan semua pembangkang walaupun dia sendiri dulu pekat dalam kerajaan... Anwar macam tak jumpa2 lagi formula tu walaupun dah banyak pengalaman jd ketua pembangkang... sejak pakatan rakyat dgn PAS kott..

MUDA is a new PKR. Multi-racial and close engagement dgn orang muda which Anwar lost by  
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelawak jadi politician mcm president Ukraine lama lama jahanam negara.

Being politician hari ni, semua hanya kena tau bercakap, buat orang terpengaruh. Play race card, play sentiment low income group(padahal depa semua mai dari group T20), acah acah sikit.. dah boleh menang seat, berkhidmat satu penggal, dapat project tender kroni, pastu makan pencen tak habis.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak ganti nik nazmi? Nik nazmi tu harap banner dia je merata alam, batang hidung tak pernah nampak, klu si buntal ni tak tau lg la nasib dia klu bertanding kat sini, ramai gak yg meluat dgn pkr
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampah sarap. Dedulu neiber aku di Kg Warisan. Security guard & neiber tau la perangai dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Politician je gaji xterjejas ekonomi mcm mana pun.. atau xbuat kerja pun.. ramai la lg artis join politik.. bole vote ikut popularity mcm abpbh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-4-2022 01:52 PM
Meriah cabang Ampang artis2 masuk bertanding

Oh. Altimet ni sedara ke dengan Sherry Alhadad.

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 01:25 AM | Show all posts
toksah la pagkah artis ni semua....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2022 05:28 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-4-2022 01:22 PM
Tokhans lawan Altimet untuk jawatan ketua cabang Ampang. Meriah pemilihan PKR kali ni ramai artis  ...

Hati aku mcm nak sokong tok han klu bertanding election. Go tok han
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 05:30 AM | Show all posts
so sapa jadi katak sapa jadi beruk sapa jadi monyet nihhh
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 07:01 PM GMT+8 , Processed in 0.104006 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list