CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 34293|Reply: 359

Intan vs Jering

  [Copy link]
Post time 5-4-2022 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tuttt at 5-4-2022 05:34 AM

Sambungan dari sini ya

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5012918&page=39&mobile=2#pid150803944

Jering ada up lg tu igs lepas intan reveal dm dia kutuk2 laki intan. Tp i tak boleh nk masukkan gambar dh limit kot. Ke i yg tak pandai

Update igs jering semalam lepas intan up dia kutuk laki intan(tp intan dh delete sc tu. Mungkin taknak panjangkan). Cakap pun belit2 la jering. Pastu nk suruh intan reply kt komen2 yg kutuk ude ngn jering kt ig intan. Nak suruh intan ckp jgn ckp bukan2 kude dan jering tu baik orangnya ke cetannnnnn.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahhh tkleh skodeng la IG jering kepam. IG ai yg lama ada follow,yg ni takde
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Park dulu sini
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 03:49 AM | Show all posts
https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5012918&page=39&mobile=2#pid150803944
alahh takleh bukak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2022 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kawaiichicken replied at 5-4-2022 03:49 AM
alahh takleh bukak

Ala tak boleh ke. Cuba try lg td i try boleh je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2022 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 5-4-2022 01:21 AM
Alahhh tkleh skodeng la IG jering kepam. IG ai yg lama ada follow,yg ni takde

I dh update. Igs yg dia up smlm. Yg royanan sebelum2 tu tak sempat sc lak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kawaiichicken replied at 5-4-2022 03:49 AM
alahh takleh bukak

Pergi kat benang gossip je chuols. Boleh baca tpi tak boleh reply sb mod dah katup
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 5-4-2022 06:04 AM

Hahahaha jering ngekkk. Sape mula dlu jering oii. Kau Dr intan kawin dah mula perli2 dengan geng busuk kau termasuk si kuih bulan tu kat post kau. Selama sebelum intan kawin takde pulak kau nak perli dia. Sebelum terbongkar rahsia kau dgn kude kemain kau sound and perli dia macam dia pulak yg rampas si tahik lalat tu . Dah berjaya runtuh masjid diaorg pun kemain tayang bahagia sambil perli2.
Ni first time kot intan up screenshot Komen kau. Cuakk ler tuuu. Dia bipolar ke kau yg bipolar?
Sape kacau family sape dlu.
Gigih nak perli laki org tu yg takde kena mengena langsung dengan kau.
Aku rasa kalau anak kau ada mak tiri hasil rampasan ex laki kau,mesti kau lagi teruk meroyan kalau mak tiri up gbr.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 06:16 AM | Show all posts
jering dah masuk category media social je uols? bukan artis dah ya dia hahahahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 06:25 AM | Show all posts
oo intan tu sejenis hati bersih ke chuols tp suka buruk2 jering gitu ke?

sorry dua2 i tak follow. mohon sesape boleh tempek apa yg intan letak kat ig yg jering ni mengamuk

tp nape jering meroyan eh.. dia baru sedar ke jantan yg dia rampas tu haktuih aje.. gigih sgt merampas sampai yg jantan tu tinggal anak bini; anak2 berderet kecik2 lg. tak leh lupa intan tu menangis2 kat melodi, kesian dia masa tu dgn anak berderet, takde keje. apa pon ko mmg jahat jering sbb boleh buat perempuan lain mcm tu. ko rasa ko cantik sgt kan sbb laki dia tinggal bini dia masa tu demi ko. padahal dua2 level sampah je. bersesuaian je masing2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 07:44 AM | Show all posts
aduddduddduddd..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 5-4-2022 06:02 AM
Hahahaha jering ngekkk. Sape mula dlu jering oii. Kau Dr intan kawin dah mula perli2 dengan geng bus ...

jering komen ape? iols tertgl train ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:12 AM | Show all posts
letih tgk depa berdua ni...dua-dua tak boleh berlapang dada
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:22 AM | Show all posts
apa isu ni chuolss..link atas tu tak boleh bukak la. kt benang gosip tak jumpa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 5-4-2022 07:56 AM
jering komen ape? iols tertgl train ni

yg intan up kt story dm netizen kt jering tp jering Kemaen kutuk laki baru intan..siap cakap laki baru intan xley drive bagai..dia balas dm netizen mcm dia balas kat dm kt intan wey..ak rs jering dh psycho
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:26 AM | Show all posts
link takleh bukak help
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
watie79 replied at 5-4-2022 09:12 AM
letih tgk depa berdua ni...dua-dua tak boleh berlapang dada

Aku duk nampak jering yg suka petik2 intan tu..bila intan respon ehhh tiberrr ko jadi mangsa..konon nyer action intan tu punca dia kena kecam dgn netizen..padahal dia yg duk up mcm2 kt ig story perli2 intan..bila intan melenting dia terussss kononnya jd mangsa..intan tu penyabar sangat..kalau aku rsnya dh lama kena tarik rambut
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:30 AM | Show all posts
maybe intan dh xleh tahan sabarla tu.. tu yang meletus tu... jering plak x padan diri tu dah merampas hak org... bukan main gigih lagi nak stalk ape bekas isteri uda nak buat... klw dia sejenis manusia sedar diri...pttnya duduk jela diam2 layan anak layan laki tu... ke x puas ati sbbkan intan dia xdpt nak berlakon lagi... yela.. kena boikot habis2an...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:30 AM | Show all posts
i tak follow both..tp kan jering ni kena ambil maklum sesungguhnya reputasi seorang pencaras ni sukar nk diperbaiki... unless u tenang2 tak kacau org mcm si memey tu..

kalau dok buat perangai rempitz semua benda nk up kt media social, mmg susah la dia nk disukai..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Last malam td siap ugut intan lepas ni kalau bapak dia nak ambik anak kena duduk hotel..katanya jangan sampai bapak bdk2 tu dh tawar hati nak jumpa anak2 dia..wey ko sape nk bt mcm tu..nampak sangat jering tu penghasut ex laki intan..sbb tu depa xley aman2 jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:46 AM GMT+8 , Processed in 0.108425 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list