CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: GegarVaganja

Tanpa adegan usap-usapan, Anzalna umum kehamilan

  [Copy link]
Post time 4-4-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik berseri ibu mengandung. Semoga sihat dan dimudahkan urusan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2022 10:51 AM | Show all posts
tahniah..cantik berseri2..tahniah jd duta raya pakhabib
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 12:27 PM | Show all posts
hannan_rayyan replied at 4-4-2022 09:36 AM
i pun nak bagi nama ni tapi spelling Eidreena sebab nak sama mcm abg long Eidrees

jgn die p bubuh eidreenalin sudaahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 12:36 PM | Show all posts
kalu baby girl dia rambut curly mcm abg long mesti comel gile
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pregnant anak kedua dapat sponsor dari Habib, real gold n stones

Ada orang tu kawen punya gah setting bunga setaman, tapi kena drop dari Swarovski, man made crystal, kawen honeymoon pregnant semua cari pasal buat orang sakit hati je, dah keluar baby pun takde sapa nak celebrate

Nanti alzalna share push present dia, baby dia, jangan terbakar ok?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 12:59 PM | Show all posts
cantik dress dalam picture di atas
semoga selamat semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh.. Bseri2 je anzalna ni.. Iols suka di ni sbb cool2 je.. N suka sbb fmly dia ni nmpk bhagia..tahniah sbb nk dpt baby lagi.. Kalau baby girl mesti nama ank dia eidreesa kot.. Byk artis prgnt skrg.. Anzalna, tasha shila, elfira, mira filzah, uyaina.. Wow.. Meriah.. Sapa lagi tgh prgnt skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 3-4-2022 02:49 PM
pandainya simpan rahsia..tup2 dh nk branak dh bulan dpn. tahniah anzalna! kalau ank prmpuan msti law ...

Sape artis yg bg hint usap2 perut?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-4-2022 04:11 PM
Tahniah anjalna.
Dah nk beranak dah. Takde pun bgtahu media nak anak kedua bagai tapi sayang sbb bad ...

Huhuhu ayat sape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 02:58 PM | Show all posts
Vignette replied at 3-4-2022 03:51 PM
Tahniah anzel dan family. Iols seronok ramai retis malaysia pregnant dan beranak. Meriah. biar orang ...

family anzel ni memang wangi saja.. sejak dari ada kes dng lopak.. bertambah gilang gemilang.. cik suami dia pun encem.. sepadan sangat.. tak de drama2.. klu tak silap mak nya anzel ni kelantanese ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 03:02 PM | Show all posts
MasyaAllah...cantik berseri ibu hamil Anzal nie...semoga dipermudahkan urusan bersalin dan berpantang nnt, insyaAllah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahtek klu dlu2 unum kn, baik haters baik karats ttap doakn yg baik utk ibu Anak. Tp tu lh dok deny, sambil terkangkang usap2 mmg dibenci org. Dah beranak laki bini dok berain3, terlekat lh Billie Ain.
Org lain dr pregnant ke bersalin,  bhgia kene layan mcm ratu. Jahtek terpaling?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
babyorange replied at 4-4-2022 02:17 PM
Huhuhu ayat sape tu?

Ayat dari pajura pujaan acik2 forum. Katanya nak rancang anak kedua tapi sayang pulak baru dapat berat badan asal. Penat kuruskan badan nnti gemuk balik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Anzel.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 4-4-2022 04:31 PM
Ayat dari pajura pujaan acik2 forum. Katanya nak rancang anak kedua tapi sayang pulak baru dapat b ...

Neh lagi sekor benak loser
Org jwb soalan pres pun tak paham
Sebok anak haters
Tuh idola chouls meratip ain
Tak nak share anak
Tp dok bagi hints smpi tepenjara


Btw tahniah anzalna
Semoga terus bahagia
Aman2 jer announce
Semua dok pakat ckp baik2
Yg busuk hati jer panas
Cari psal sambil mengata
Retis laen je mampu

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa dia paling cantik dalam adik beradiknya. Hopefully dapat baby girl, dah sepasang. Tahniah Anzalna
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-4-2022 04:11 PM
Tahniah anjalna.
Dah nk beranak dah. Takde pun bgtahu media nak anak kedua bagai tapi sayang sbb bad ...

Hai ain ahakssss
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 porum rata2 ckp pandai Anzalna sembunyi kandungannya sampai 8 bulan. Acik semua lupa ke bahawa satu hakikat dan fakta yg semua org tak blh nafi, dia tak perlu panjat MAHKAMAH semasa kehamilan. Makanya, netizen tak tau dia hamil. Dapat??;
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:37 PM GMT+8 , Processed in 0.206240 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list