CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Tanpa adegan usap-usapan, Anzalna umum kehamilan

  [Copy link]
Post time 3-4-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzalna n hubby
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anjalna.
Dah nk beranak dah. Takde pun bgtahu media nak anak kedua bagai tapi sayang sbb badan baru kurus....baru dpt berat badan yg asal ape bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde pun tunjok perut kat kamera sambil terkangkang mengusap

Tahniah anzel.. kalau lelaku boleh bg eidham, eidzlan, eidgham.. beby gegel bleh bg eida, eidline, eidayu

Ke nak simpan takut kena ain
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:20 PM | Show all posts
Congrats Anzalna dan hubby.... dah 8 bulan dah..moga dipermudahkan urusan bersalin nanti
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-4-2022 04:11 PM
Tahniah anjalna.
Dah nk beranak dah. Takde pun bgtahu media nak anak kedua bagai tapi sayang sbb bad ...

Busuk sgt hati tu org lain wish baik2 tiba pada you sambil wish sambil menyindir.org yg you kata tu bgitau media sebab media tanya tak henti2 psal anak bila nak tambah anak bukan dia sukahati nak beritau umum.anzal ni untung media tak tnya benda tu pada dia.puasa2 pun busuk hati

Apa pun tahniah buat buat anzal moga dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhhh bby raya la nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzalna dan suami. Semoga sentiasa sihat  sehingga melahirkan. Semoga anak yg dilahirkan sihat sempurna, soleh/solehah. Semoga akan bertambah lagi kebahagiaan anzalna sekeluarga dgn kehadiran baby baru. Ikhlas iols mendoakan di hari pertama bulan Ramadan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 3-4-2022 04:21 PM
Busuk sgt hati tu org lain wish baik2 tiba pada you sambil wish sambil menyindir.org yg you kata t ...

Komen iols je uols nampak mcm menyindir. Tak baca ke komen2 lain yg busuk hati dan sindir Lofa.
Kenapa tak boleh usik ke sembahan kau tu?
Suci sangat ke dia? Nak kata iols busuk hati yg lain2 pun sama je. Tp mestilah uols buat2 tak nampak kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzalna. Nampak berseri betul photoshoot tu.

Mama ain kena bekerja keras nampaknya. Makin ramai baby2 artis nak buat appearance. Mama ain simpan la ain untuk appearance 1st birthday je la yer

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-4-2022 04:25 PM
Komen iols je uols nampak mcm menyindir. Tak baca ke komen2 lain yg busuk hati dan sindir Lofa.
K ...

Terasa pulak you ap yg diatas tu komen.apun benda betul kenapa you terasa?memang betul anzal jauh classy dan tak ada usap2 mcm idola rider you.so meols komen benda betul psl media bnyk tnya org yg you sindir tu tak sama anzal dia tak kena tnya pun.artis ni memang bukan suci seembun pagi yg tak ada dosa tp tidak lah busuk hati mcm you
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya benak2 makin ramai yang muncul. Tp thread idola xde yang masuk pulak. Dk bergentayang dekat benang lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzalna moga selamat melahirkan

Nampak tak how classy anzalna

Masa ain dlm perut dan lahir

Anzlna dh hamil

Sanggup dia tunggu lama tuk annouce

Sebab tak nak curi limelight
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 05:09 PM | Show all posts
sila bg pencerahan nokssss.... siapa yg buat adegan usap2 sblom announce ni? ..terlepas kapai..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 05:11 PM | Show all posts
ahh ok.. dah tau...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzalna! Moga dipermudahkan semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dah jom masak nk berbuka, penyembah dah masuk!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 3-4-2022 04:00 PM
Dah tau Dr last year sebab jumpa kt shooting set.. Dia ni bagus jenis tak sombong, jumpa orang pon t ...

Husband dia nampak mcm dari family baik2 kan. Haritu tertengok dia buat live dgn kawan2, ada orang kampung bese2 tanya kat live husband dia ini
layan kan aje mcm biasa.

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah semoga segala urusan dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kita tunggu ain nak up berita apa utk cover story ni

done hasut 1st ramadhon
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm xperasan dia preggy..
Tp td bru tgk dia announce..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.098544 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list