CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7893|Reply: 77

Tanpa adegan usap-usapan, Anzalna umum kehamilan

  [Copy link]
Post time 3-4-2022 02:43 PM | Show all posts |Read mode
Anzalna Nasir umum kehamilan anak kedua di Instagram peribadi beliau tanpa adegan usap-usapan selama 9 bulan di khalayak ramai.

  



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik ibu hamil ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 02:47 PM | Show all posts
cantek sgt Anzalna ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 02:49 PM | Show all posts
pandainya simpan rahsia..tup2 dh nk branak dh bulan dpn. tahniah anzalna! kalau ank prmpuan msti lawa gila ni.

side note: syukur xde adegan usap mgusap nk bg hint mcm sorg retis tu hahahh
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... Relax2 je kan..  No simpan tapi mahu... No tunjuk2.. No ain ain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mksd another eid tu raya ke dpt baby boy lg? Hrp dia dpt girl plk. Mesti bergaya. Yg tt ckp xde adegan usap perut tu betul. Kemain sabar dia simpan rahsia. Ini sendu mcm ayie ucop pun xdan apa nk bgtau.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ada penampakan classy vibe wpun kdg2 mengilai supe pontianak+peghakk sume benda nak upload (dulu la). skrg dah terbiasa mewah kot jrg dah menunjuk
btw, tahniah dan semoga dipermudahkab urusan bersalin nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 3-4-2022 02:52 PM
Mksd another eid tu raya ke dpt baby boy lg? Hrp dia dpt girl plk. Mesti bergaya. Yg tt ckp xde adeg ...

Kalau camtu iols nak kasi nama eidlina

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah..semoga dipermudahkan urusan bersalin..ternyata anzalna sedang menikmati kehidupan yg sgt bahagia..jd xde masa nak berhint2 bagai..terlalu sibuk menikmati kebahagiaan..diberi sepenuh perhation oleh suami dan keluarga..jd xperlu perhatian dr org lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
know know pregnant takde drama bagai…
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai simpan rahsia mmg tak nmpak kan bdn naik ke perut ke. Tibe je umum eidrees nk dpt adik. Harap baby pulak.  rambut cm anzel
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 03:27 PM | Show all posts
bagus kan mcm ni baru betul elak 'ain' tanpa perlu mencanang ain. ni lah beza dgn yg hadap attention usap2 perut nak pancing manusia lain spy bgosip psl dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 03:35 PM | Show all posts
WAHHH classy betul, 8 bulan umum... dahlah cantik lak tu seri ibu mengandung.

Safe delivery nanti anzalna... tahniah in advance
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai simpan rahsia..dh 8 bln baru announce..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah anzalna. seri ibu mengandung
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anzel dan family. Iols seronok ramai retis malaysia pregnant dan beranak. Meriah. biar orang tak heran dengan baby billy ain. Top top meletop biar kita layan baby kawla, baby mf, baby ucop pun boleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2022 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau Dr last year sebab jumpa kt shooting set.. Dia ni bagus jenis tak sombong, jumpa orang pon tegur.. Husband dia pon nmpk baik2 jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah.. tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu gambo tu bukan dia tgh usap mengusap ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukanya tengok maternity shoot dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 01:33 AM GMT+8 , Processed in 0.108831 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list