CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 8577|Reply: 88

All about siti rohayu umiy..kaya dah eh skrg…?

  [Copy link]
Post time 30-3-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by jargon at 30-3-2022 09:24 AM

Bahagiakan suami dan anak2, Rezeki mengalir tanpa henti. Bersyukur Allah beri nikmat kesenangan, kebahagiaan dan kesihatan. BAHAGIA sebenarnya kalau kita suami isteri dan anak2 membantu buat kerja rumah. Mengemas rumah, memasak sama2, Basuh kain jemur kain sama2 dan sebagainya.????Jangan pulak timbul fitnah kata umy buat laki jadi hamba????
.
Tiada jaminan rumahtangga bahagia bila berharta dan bukan juga pada rasa rupa. Bahagia itu datang
Dengan sendiri kalau kita terima pasangan kita seadanya. Jodoh ajal maut ditangan Allah, Semua Allah dah tetapkan. Sebenarnya kita pun tak tahu kita jaga jodoh siapa???? sampai masa diambil orang atau diambil Sang pencipta????

Ramai ye followers dia ni ramai yg kagum…dulu ingat lg masa dia susah,skrg kaya giler weh…

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2022 08:43 AM | Show all posts
haah kaya sangat uoollsss.... giler laaa kalah la toklip....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapo ni...x kenal

Buat la intro skit tt

Tepek gmba2 lama

Ni tiba2 siti rohayu...siti rohayu mane?

Jiran blkg rmh hang ka?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapo nie yang nak digosipkan? Gambar muka pun takde cuma sitting area yang cam yistana je
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Amenda neh?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:06 AM | Show all posts
ishhhh korang nih....
tak ingat ker???
laaa siti rahayu laa.... alaaa ayu2 tuu... yang muka2 melayu tuh laaa...

dulu yang hidup melarat sangat tuu... kurang job... kurang berkemampuan laaa

tapi skrg da alhamdulillah kann hidup senang...
pandai dia cari duit tak putus asa kannn..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:08 AM | Show all posts
xkenal TT, mohon tepek muka sepelekkkk kat atas tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2022 09:11 AM | Show all posts
ni dulu yang kena tangkap basah tu kan
kaya jual produk timbang kilo
jg laki sakit accident
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
yihh aku google keluar muka rohayu ex rempit mana ntah yang laki eksiden tu je.. apooooo
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Haah senang doh dia loni, adik badik blk kg pun semua duk umah dia kan. Umah ni dulu tak siap lagi skrg dah siap dah.
Dia kan dah jd founder product, asal dulu wat dropship ja masa susah laki dia baru eksiden tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 30-3-2022 09:11 AM
ni dulu yang kena tangkap basah tu kan
kaya jual produk timbang kilo
jg laki sakit accident

Pastu dia ckp mak mentua scam tangkap basah tu...Kan?
Mana pegi hadek angkat beliau yg kna tangkap basah tu skrg .
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:13 AM | Show all posts
yih siapa ni?? kenal pun idok. ingat siti nurhaliza ke, tak yah introduce pun orang kenal???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-3-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 pon banyak jgk sumbangan derma ke dia kan sblom jd ponder
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:31 AM | Show all posts
siapakahhhh rohayu umiyyy??? gegeh baca komen kot ade org tepek gmbr..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:32 AM | Show all posts
dia ni sape
ponder timbang kati ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana cita mcm neh boleh lepas kt sini lak? Die ne retis ke????? Skrg dh boleh meh letak kisah sesape je? Lama dh xberkunjung kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:37 AM | Show all posts
NazRysha replied at 30-3-2022 09:11 AM
ni dulu yang kena tangkap basah tu kan
kaya jual produk timbang kilo
jg laki sakit accident

sebab kecoh yg nilah duk follow fb dia.tak taulah betul ke tak cerita tangkap basah tu tapi mmg respectlah dia punya kegigihan cari rezeki sambil jaga suami.dengan mood suami dia yang kadang x ok marah2 anak2 dia tu...alhamdulillah sekarang nampak dah ok (yg di tunjuk kat fb la kan)
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:37 AM | Show all posts
kumboiNyoq replied at 30-3-2022 09:33 AM
Mcm mana cita mcm neh boleh lepas kt sini lak? Die ne retis ke????? Skrg dh boleh meh letak kisah se ...

itulah macam slah bilik pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 09:41 AM | Show all posts
salah rumah ni chuols... masuk lah kat bod kongsi tular ke... personaliti media sosial ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:21 AM GMT+8 , Processed in 0.091529 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list