CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3953|Reply: 16

Suri Jiwa Ally Iskandar, Maream Esabel Dah Ada Adik?

[Copy link]
Post time 26-3-2022 10:56 AM | Show all posts |Read mode
Jarang Ally Iskandar, 46, berkongsi kisah peribadinya apatah lagi memuat naik foto-foto keluarga kecilnya di laman sosial.

Berkahwin kali kedua dengan gadis Temerloh, Marlina Ibrahim pada Jun 2019, pengacara TV3 itu baru-baru ini menerusi laman Instagram miliknya telah memuatnaik foto isterinya yang sedang mendukung seorang kanak-kanak yang kelihatannya berusia kira-kira setahun dengan kapsyen "Suri jiwa".


Foto: IG




"First time dia tunjuk pic wife n anknya", antara komen daripada netizen yang rata-rata menyuarakan rasa terkejut kerana tidak menyangka Ally sudah mempunyai dua orang anak.


Anak pertamanya Maream Esabel kini berusia 7 tahun, hasil perkongsian hidupnya dengan bekas isteri, Farah Lee.





  





Jika benar, nampaknya Maream sudah ada adik.


Ally Iskandar pertama kali mendirikan rumah tangga dengan Farah Lee, 32 pada Januari 2012 namun berpisah pada 2016 dan kira-kira 3 tahun kemudian bertemu jodoh dengan Marlina Ibrahim. -CARI



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
basi betul berita ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 03:53 PM | Show all posts
Hahaha basi dah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi: Hahaha basi dah

Haluuuuu ratu lesong lama tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku masih kenot brain apesal si eli ni cerai dgan farah lee tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 27-3-2022 09:03 PM
Aku masih kenot brain apesal si eli ni cerai dgan farah lee tu..

Sama... Sampai skrg masih terpikir

Kenapa

Nampak farah mmg sayang kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 05:24 AM | Show all posts
mamajawie replied at 27-3-2022 09:03 PM
Aku masih kenot brain apesal si eli ni cerai dgan farah lee tu..

Sangat peribadi.. hanya Allah, Ally dan Farah yg tau.. tentunya mereka berdua rasa mmg dah tak boleh nak teruskan perkahwinan.. terpaksa bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 08:41 AM | Show all posts
Farah Lee tu nampak sgt syg pada dia ni... mcm lambat je nak move on... Entahlah.  Maybe sudah tiada rasa cinta di hati beliau...giteww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-3-2022 10:47 AM | Show all posts
rasanya Farah LEe sampai skrg x move on..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:13 PM | Show all posts
lama dah tau ally ada anak baru
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 03:54 PM | Show all posts
farah ramlee tu  dah start royanan bekajang2 ke blom lepas cerita ni keluar?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 04:23 PM | Show all posts
adakah diupload selepas tular farah lee grad masters..
aku pulak yg sebak tgk post2 dia.. cekal betul..
aktif sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 04:19 PM | Show all posts
Haluuuuu ratu lesong lama tak nampak fnaf
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 05:13 PM | Show all posts
awanysss replied at 28-3-2022 04:23 PM
adakah diupload selepas tular farah lee grad masters..
aku pulak yg sebak tgk post2 dia.. cekal betu ...

x delah, sebelum Farah pergi umrah lagi Ally dah post. Masa Ally post , masa jugak Farah hilang beberapa hari dari IG. boleh cek kat thread Farah Lee. Sedih agaknya. kesian jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2022 08:36 AM | Show all posts
farah lee merasakan seolah2 cintanya dikhianat gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 02:39 PM | Show all posts
nama betul nurfarahin romli. ingat kan lee to surname cina
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2022 03:49 PM | Show all posts
meols dulu kesian jugak sheols ni..tapi ntah sapa buat thread pasal sheols dengan bunyi seolah2 sheols korean sangat...omma maream la...apa lah..terus turnoff dengan sheols yang acah2 korea
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 06:42 AM GMT+8 , Processed in 0.087346 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list