CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: imransulaiman

Sama Seperti Dulu (Hael Husaini) ni sesuatu..

  [Copy link]
Post time 27-3-2022 02:12 AM | Show all posts
meols ada nampak kat twitter ada orang retweet gambar heshe tengah dukung donde donde namun meols anggap itu adalah hubungan sister-sister je, mana boleh berlessy kan. larikkkkkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 26-3-2022 01:08 PM
Kalo zoom mcm jari perempuan.

What if.....yg dark tu tangan perempuan n yg cerah tu tangan lelaki???
Teringat nazreem musa, tangan dia macam perempuan, cantik
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 08:50 AM | Show all posts
Mana tau tgn lelaki? Sbb ada je perempuan tgn mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Cakra kham sesuatu? Sygnya...suata bkn main garau....huhj..htp gossip je lah....

Hael entahlah.....nmpl.jhk.dia sesuatu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 26-3-2022 01:48 PM
Tangan@Kurex ke tu?

Heyyyy
Tangan iols lebih gemalai..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mata korang kero teruk ni weh aku tgk pon tahu tu tangan perempuan la.celah mana ghupe jantannya… adee je tgn/jari pompuan cenggitu. Apooo
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu akak tgk hael ni selalu pakai sunglass je
skali bila tgk iklan lipton tea, dia x pakai sunglass, aku mcm errk????? gitu je ke rupa asal ko?
sedihhhhh
patut la kene pakai sunglass baru naik self esteem
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 26-3-2022 03:27 PM
Tu lah dulu kecoh dia dgn Dayang pun aku tak percaya langsung tapi ada jer bongoks yg percaya...haha

acik2 kepam bongok je pegi shipped kan dia dgn dayang
acik2 kepam tu naive sangat...x kenal mana gol.Lgbt gamaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
GincuPurple replied at 26-3-2022 06:08 PM
Kalau pegang sesama lelaki dengan bernafsu, haram la hukumnya.  Wudu' je yg tak batal ????

Kalau ikut konsep sebenar once dah berahi sepatutnya batal waima dgn jejans skalipun
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Taktahunamaapa replied at 26-3-2022 11:58 PM
Ala...frust

Khuenss..sama la meolss..sore gila jantan tp gayah..apo...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 26-3-2022 10:01 AM
husnuzon utk gambar tu
lelaki dengan lelaki sebab kalu guna perempuan kan dosa
hahahahha

Eh very considerate point lah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 08:19 PM | Show all posts
Edited by gideoncross at 27-3-2022 08:23 PM
fadz84 replied at 26-3-2022 09:56 AM
Sesuatu & mengundang sgt gambar tu.. mata iols tgk pun dua2 tgn jantan..

Tgn prmpuan asli wlaupn kring & brurat, still nmpk tgn prmpuan asli. Klau yg ni mcm d miliki oleh llaki jugak tpi x thu lah klau tu tgn prmpuan asli btul2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 08:22 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 26-3-2022 09:08 PM
Kalo zoom mcm jari perempuan.

Ada je llaki yg tgnnya mak oi mcm tgn prmpuan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-3-2022 01:41 PM
dulu akak tgk hael ni selalu pakai sunglass je
skali bila tgk iklan lipton tea, dia x pakai sunglass ...

Dik qieqie tersenyum sinis Hazabannar sesangat kalu bukak spek
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-3-2022 08:38 PM
Dik qieqie tersenyum sinis Hazabannar sesangat kalu bukak spek

dlm iklan tu mesti pengarah suruh bukak spek itam tu sbb mcm x lojik je nk hiking masuk hutan tp pakai spek itam
Lps hiking,lepak dulu tepi sungai minum lipton
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa…tgn putih tu tgn haelina,tgn hitam tu tgn jantan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-3-2022 01:41 PM
dulu akak tgk hael ni selalu pakai sunglass je
skali bila tgk iklan lipton tea, dia x pakai sunglass ...

Rendah elok btol die dlm iklan tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 26-3-2022 05:32 PM
Lagu yang ada bunyi ayam bertelur tu ke?

Lagu haram tu
Ade bunyi ayam bertelur ke hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 26-3-2022 05:32 PM
Lagu yang ada bunyi ayam bertelur tu ke?

Lagu haram tu
Ade bunyi ayam bertelur ke hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:08 AM | Show all posts
Tetiba aku dok belek tangan aku.. Kalau amik gambar ni, ada potensi aku tak kenal tangan sendiri.. Apa lagi jantina tangan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:41 AM GMT+8 , Processed in 0.101890 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list