CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 33948|Reply: 308

Edisi CSI kembali : Bakal Che Puan THIS??

  [Copy link]
Post time 22-3-2022 10:09 AM | Show all posts |Read mode
Edited by rosasa at 22-3-2022 10:19 AM

Lama tak mencemar duli buka tred, apa lagi tred CSI.

Kecoh dan viral di TT, ada yang mengaku bakal jadi isteri kepada Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah merupakan Tengku Mahkota dan Pemangku Raja Pahang. i

Gerangan nama tiada dinyatakan, namun sheols orang Perak. IG sheols : hassanalshah.7royalist

Sheols sangat yaqqinnnn okeh jadi Che Puan.   Boleh tengok SS di bawah ni.

Justera, marilah kita speku, siapakah gerangan bakal che puan yg overconfident yinihhh.

More coming picture uploaded soon. Menghiburkan ya post2 sheols.

Mohon para legend CSI masuk memeriahkan majlis.

Boleh humban tred ke mn2 bod berkenaan jika tak relavan di BG Ya.





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by CikSiti07 at 22-3-2022 11:51 AM

Mohon para barisan CSI menyiasat sehingga ke akar umbi!!

Di sini iols attached jawapan dari fanpage tengku afzan..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 kata birthday sama dgn THIS, tiberr ubah pulak birthday dia ke tarikh lain. ????

Imiginasi tak tepat ke hapa ????

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:36 AM | Show all posts
CikSiti07 replied at 22-3-2022 09:20 AM
Mohon para barisan CSI menyiasat sehingga ke akar umbi????????

Di sini iols attached jawapan dari t ...

walaupun ok defend abang sendiri, tp ujung2 "where your respect to the royals?"

lapar respect is it?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnye hidup ko dik.. Sian.. Cmtu skli thp angau kat tgku
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Where’s your respect towards the royal in 2022 lol.

Respect has to be earned not demanded konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:39 AM | Show all posts
taik apa semua ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:39 AM | Show all posts
ikutla
ikut kuata 4 kan huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Berangan muchh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:45 AM | Show all posts
muka mr bean ni ada yang minat?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelapaq sangat jd che puan sampai jd tak siuman... Ujung2 satg ponen keladak je...????????
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:45 AM | Show all posts
hahahahahaha.. obses gile
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 22-3-2022 10:45 AM
Kelapaq sangat jd che puan sampai jd tak siuman... Ujung2 satg ponen keladak je...????????

Hahahah pondan giant to be exact????????
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaseh80 at 22-3-2022 11:14 AM

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:48 AM | Show all posts
dh beberapa kali jumpa org berpenyakit gini
SS sangat sampai kaki tak jejak bumi yg nyata
menipu sana sini... sekali kena jerkah, ajak jumpa, terus hilang sampai sekarang
kita nk tlg supaya sedar dr mimpi.. kang bermimpi lama naw, jiwa raga mental dia yg rosak

apa dpt dgn menipu buat cerita dongeng utk suapan jiwa sendiri? kepuasan ke? ehh tak pahammm
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala bagi lah uncle fahd naik pelamin dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
rosasa replied at 22-3-2022 10:22 AM
Mula2 kata birthday sama dgn THIS, tiberr ubah pulak birthday dia ke tarikh lain. ????

Imiginasi ta ...

Iolls fhm birthday yg bertanya tu sama dgn TH, bkn bakal che puan yg perahsantan ni.

Again siapa yg bodoh sngt percaya khayalan bdk tu..xde mknanya bakal isteri raja nk kepochi dgn netz smpai mcm tu..alangkah yg bagi bayangan sipi2 mcm lofa n fmly pn ditendang..yg ni direct terus..mmg x la.

Thread ni sesuai msk bod kenamaan or paranormal..perasan much.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
CikSiti07 replied at 22-3-2022 10:20 AM
Mohon para barisan CSI menyiasat sehingga ke akar umbi!!

Di sini iols attached jawapan dari tengku  ...

where ur respect toward royals
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:50 AM | Show all posts
yang bertanya tu pun, bebal ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahah tetiba teringat minah Yang Kata dier couple dgn Henry Golding...smpai skang Masih misteri whether betul atau tidal..huhuh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.083263 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list