CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: melanie

[DRAMA MELAYU] DENDAM SEORANG ISTERI Fasha Sandha Nad Zainal Wan Raja

  [Copy link]
Post time 27-5-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 27-5-2022 02:40 PM
Director tutup isu nikah pakai nama lain ni ngan background dialog aje antara lissa ngan dian ...

tu lah..tak kan nak pikir idea je sebab nak lari dari melayan haris tu..jenoh..episod banyak lagi..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 27-5-2022 11:16 PM
tu lah..tak kan nak pikir idea je sebab nak lari dari melayan haris tu..jenoh..episod banyak ...

Aku sampai naik stress pulak memikir dahlah si haris spesis renyam, awal2 dah meratib malam pertama tambah stress bila pikir kat mana pulak dia sorok wig dia masa kat bilik haris tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 27-5-2022 03:37 PM
Aku sampai naik stress pulak memikir dahlah si haris spesis renyam, awal2 dah meratib malam p ...

haha risau lisa di apa2 kan haris tapi rasa nya dah nak kantoi kan lisa tu..sebab de teaser dorang dah upload for next eps..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 03:45 PM | Show all posts
hanna88 replied at 29-5-2022 01:23 PM
haha risau lisa di apa2 kan haris  tapi rasa nya dah nak kantoi kan lisa tu..sebab de teaser  ...

apakah taser itu?

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
casio2364 replied at 30-5-2022 07:45 AM
apakah taser itu?

kirana cakap lebih kurang gini la..dia tau yg nellisa tu amira..kira dia nak expose kat semua la siapa nellisa tu yg sebenar..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2022 10:06 AM | Show all posts
tiket pergi paris tahun depan!! KAH KAH KAHHHH
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni.mcm kartun... Setiap org masuk rumah tuan mus mudah2 je
Tak prnh kunci ke pintu rumah org kaya ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2022 04:27 PM | Show all posts
saspen minggu ni...
ep semalam, kirana dh tau nellisa tu amira...
amira pun dh jumpa semula keluarga dia..
part anty baby dgn syafik comel sgt


ada tgk teaser tuk mggu ni, si nelisa sebenar tu muncul semula...
walaupun kantoi, amira dia nak teruskan dendam dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2022 04:14 AM | Show all posts
mummy haris tu, kulit dia still lawa walaupun tak mekap...


ep semalam, mummy cuba nak daptkan kepastian sama ada nelisa tu amira atau bukan..
mcm2 cara mummy buat tak berjaya...
nak dekat abes ep, kirana juga yg bocorkan rahsia lisa/amira...

ada org masuk meminang anty baby....
abes lah sapik
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mijot replied at 9-6-2022 04:14 AM
mummy haris tu, kulit dia still lawa walaupun tak mekap...



Citer ni merepk sungguh kan...org tak sempurna akal mcm tu ko nak nikahkan pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 11:56 AM | Show all posts
tak sabar nak tunggu bila depa dapat tau aunty baby anak mus dan diana
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
kirana ade je plan dia ye..
ape2 dia je tau dulu haha

pastu yg rengsa dah cerai pun maseh anggap haris laki dia..suruh tido 1 bilik..apo..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 12:56 PM | Show all posts
aduhai muncul pulak si nelisa ni ..jenuh mira love nk menepis segala nya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 15-6-2022 02:04 AM
kirana ade je plan dia ye..
ape2 dia je tau dulu haha


kirana tu gila..tapi otak menipu dasat panjang akal mcm tak berdosa je muka toya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
izamasha replied at 16-6-2022 12:56 PM
aduhai muncul pulak si nelisa ni ..jenuh mira love nk menepis segala nya

kesian kan mira love dah la mak si naufal dah terima tetiba balik pulak nelisa gila tu..sama elok nelisa dgn kirana gila
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 16-6-2022 01:00 PM
kirana tu gila..tapi otak menipu dasat panjang akal mcm tak berdosa je muka toya

dia kuat betol menipu..then jenis tak rase dia bersalah..selambe gila..janji dapat apa dia nak..geram je tengok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 09:15 AM | Show all posts
best la kalau mira akhirnya dengan Haris balik semula. versi lain ada tak yang depa ni akhirnya kawin semula?  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak start layan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:37 PM | Show all posts
Drama ni kejap ko boleh benci dia ni. 5 minit kemudian ko boleh baik pulak dengan dia ni. Emosi turun naik hakak tengok. Rengsek jugak laaa. Nasib ada Naufal hakak. shomel. tiberhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 09:51 PM | Show all posts
Dengan si Neelisa tingtong ni pun comeback. Tapi puas hati hakak tengok she ols kena lempang berulang kali yaa. haa suai la dengan ko ! membirah nak kat si naufal. kosserrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 03:40 PM GMT+8 , Processed in 0.105760 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list