CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: melanie

[DRAMA MELAYU] DENDAM SEORANG ISTERI Fasha Sandha Nad Zainal Wan Raja

  [Copy link]
Post time 27-4-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaOberlin replied at 26-4-2022 01:53 PM
Kisahnya si mira love tak kenal pun saper si Neelisa. Dia tibahjah random sebut nama tu and jadikan  ...

banyak x logik gak cite ni..pasal mira semua doumen diri hilang..IC hilang tu lagi la..bukan senang nak kemana mana tanpa IC..dalam cite ni je boleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2022 03:18 PM | Show all posts
wan raja kalo watak cam ni menjadi aje dia ,mcm cite dngn janna nick tu ..lupa dah tajuk nya
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah tgk versi asal, hujung2 nnti aunty baby tu berjodohan ke x ngan hero tamil dia? bukan main lagi, nak bagi brg2 miralov kononnya padahal nak ajak picnic
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 27-4-2022 02:51 PM
banyak x logik gak cite ni..pasal mira semua doumen diri hilang..IC hilang tu lagi la..bukan senan ...

Kannn....mcm senang je je sana sini tanpa ic. Iol rasa citer ni mmg low class betul la...
Org kaya tokey company rumah besor sekor org gaji pun x mampu.. Lps dh buang org gaji lama tu pi la hire yg baru mcm org2 kt msia ni buat
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 30-4-2022 12:40 AM
Kannn....mcm senang je je sana sini tanpa ic. Iol rasa citer ni mmg low class betul la...
Org kaya ...

hahaha punya la jimat kot..heran nau..pastu bising leteh2 buat keje umah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 29-4-2022 11:18 PM
X pernah tgk versi asal, hujung2 nnti aunty baby tu berjodohan ke x ngan hero tamil dia? bukan main  ...

Mangkuk pinggan
Watak shafik ni mcm samseng yg bodo alang
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 30-4-2022 08:41 AM
Mangkuk pinggan
Watak shafik ni mcm samseng yg bodo alang

Dalam lembam2 si aunty baby, bab mengorat si sapikk laju pulak kepala otak dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 30-4-2022 09:21 AM
Dalam lembam2 si aunty baby, bab mengorat si sapikk laju pulak kepala otak dia

Kannn..
Aku tergelak sorang2 tgk episod smlm..mcm match pualk sapik dgn auntie beby
Harap astrok buat drama spinoff sapikdgn auntiebeby
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 30-4-2022 10:54 AM
Kannn..
Aku tergelak sorang2 tgk episod smlm..mcm match pualk sapik dgn auntie beby
Harap a ...

Aku pulak mmg dah berdekah semalam director silap x masukkan background lagu hindustan aje masa tu
Off topic, baju2 mak si haris nampak lawa2 pulak walau dia kategori plus size kan. X tau pulak sapa yg jadik penaja.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 30-4-2022 01:07 PM
Aku pulak mmg dah berdekah semalam director silap x masukkan background lagu hindustan aje ma ...

Baju dorg main sponsor Shein.. Kalau tgk kat credit apatah nama..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 1-5-2022 03:58 AM
Baju dorg main sponsor Shein.. Kalau tgk kat credit apatah nama..

tq2. Nnti boleh survey2 baju kat situ x dan aihh nak baca tulisan halus2 tu, naik berpinar mata..rabunnn
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 1-5-2022 11:28 AM
tq2. Nnti boleh survey2 baju kat situ x dan aihh nak baca tulisan halus2 tu, naik ...

Kita pon rabun jugak.
Tapi gigih tgk sebenarnya sebab nk tau lagu2 OST series ni.. Sedap2
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin suka drama ni sb scene auntie beby mengorat sapik
Siap suruh sapik pgg tangan nk ke dapo..tergelak2 sapik
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa watak nellissa amylea sebelum ni tak menonjol like mira jadi nel yg suka berhias, bersukan etc.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 11:11 PM | Show all posts
jal08 replied at 10-5-2022 09:45 PM
Mengapa watak nellissa amylea sebelum ni tak menonjol like mira jadi nel yg suka berhias, bersukan e ...

Rasanya sebab she ols kengkonon baru balik dari oversea kot. So itu yang belum sempat nak menonjol. Tapi kalau nak ikut logik memang tak logik la sekian lama takkan takda sapa tahu rupa sebenar dia kan. Kawan-kawan terdekat mesti ada yang kenal muka original dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2022 10:30 AM | Show all posts
drama ni semakin menarik sbb scene aunty baby dgn syafik..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mijot replied at 19-5-2022 10:30 AM
drama ni semakin menarik sbb scene aunty baby dgn syafik..

Aku speku syapik syok jugak kot kat aunty baby
Skrg yg buat tertanya2, miraluv nak menikah balik ngan si haris, x taulah director nak spin mcm mana, nak menikah cam mana kalau pakai nama nelissa padahal nama dia amira??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 01:07 AM | Show all posts
Kirana tu boleh je rentap wig si Miralurve time dia pitamz tu. Kosser la kalau dia ingat tu rambut betul. choiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 19-5-2022 04:30 AM
Aku speku syapik syok jugak kot kat aunty baby
Skrg yg buat tertanya2, miraluv nak menikah ba ...

tu yang nellisa asyik cari jalan je supaya tak 'melayan' si haris haha..dah la haris tu jenis merenyam..patot nya kalau malaysia buat cite ni balas dendam je lah tak perlu sampai nak nikah balik sebab guna nama orang lain konpem x sah...

kalau versi korea or filipina memang deme x kisah la benda2 camni..sebab non muslim..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 27-5-2022 10:20 PM
tu yang nellisa asyik cari jalan je supaya tak 'melayan' si haris haha..dah la haris tu jenis mere ...

Director tutup isu nikah pakai nama lain ni ngan background dialog aje antara lissa ngan diana. Dia cakap dia tau mmg x sah, & konon dia xkan tuttt ngan si haris. Lama manalah tahan, xkan hari2 nak bg ubat julap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 01:48 PM GMT+8 , Processed in 0.083185 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list