CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: melanie

[DRAMA MELAYU] DENDAM SEORANG ISTERI Fasha Sandha Nad Zainal Wan Raja

  [Copy link]
Post time 21-4-2022 01:22 AM | Show all posts
Mak Nopal ni overnau marahkan dia. Hakak rasa cam motep nya ko nak rengsek sangat kat dia dah kenapa?? bukan dia yang bunuh anak ko pun makcik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2022 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaOberlin replied at 20-4-2022 05:22 PM
Mak Nopal ni overnau marahkan dia. Hakak rasa cam motep nya ko nak rengsek sangat kat dia dah kenapa ...

mak nopal dah baik dah dgn nopal sejenis cepat emo tapi cepat sejuk..sabo je la si nopal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 22-4-2022 06:58 AM
mak nopal dah baik dah dgn nopal  sejenis cepat emo tapi cepat sejuk..sabo je la si nopal tu..

kejap a kejap b kejap u turn balik..apa2 je la nopal oiii ni harini mira love sabotage tutup lampu dewan
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2022 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
takkan buat pregnancy test tak buat scan baby sekali? adoii..

Amira pilih nama Nelissa secara random atau dia memang kenal Nelissa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
awat la berkedut sangat mak Naufal? masa muda cantik sangat2..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 01:40 AM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 22-4-2022 11:43 AM
takkan buat pregnancy test tak buat scan baby sekali? adoii..

Amira pilih nama Nelissa secara ran ...

Hakak pun terpikir benda sama. Sebab seingat hakak *kalau tak terskip la* takda pulak scene si Nopal ni sebut nama Neelisa dekat Miralurve tu haa. Dia cam tibahjahh she ols sebut sendiri nak jadi Neelisa Abdullah. Hakak pun confuse samaada ada scene error tak masuk ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 01:43 AM | Show all posts
hanna88 replied at 22-4-2022 06:58 AM
mak nopal dah baik dah dgn nopal  sejenis cepat emo tapi cepat sejuk..sabo je la si nopal tu..

itula kisahnya. siap beria ko suruh si Nopal tu resign 24/7. Ko ingat company tu ko punya. Ko sendiri ada bisnes kot mana boleh nak sukati je resign cam gitu. Pelik-pelik pompuan. Ada satu scene yang hakak rasa cam pelik adalah malam yang dia mengamuk hangin halau si Nopal suruh berambus, tapi esok pagi elok je masuk bilik Nopal bawak baju siap iron? Make it make sense makcikkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaOberlin replied at 23-4-2022 01:40 AM
Hakak pun terpikir benda sama. Sebab seingat hakak *kalau tak terskip la* takda pulak scene si Nop ...

Yg lagi pelik..dia cakap
"aku pinjam nama kau ye nellissa"
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaOberlin replied at 23-4-2022 01:40 AM
Hakak pun terpikir benda sama. Sebab seingat hakak *kalau tak terskip la* takda pulak scene si Nop ...

lagi satu yang tak jelas masa Diana jumpa
someone dan orang tu cakap Dato' Mus yang kebumi anak Diana.. pas tu Diana cakap bintang hati dia masih hidup? sapa bintang hati tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 23-4-2022 06:16 AM
Yg lagi pelik..dia cakap
"aku pinjam nama kau ye nellissa"

Nelissa binti Abdullah juga.. kalau binti lain acceptable la jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 23-4-2022 09:01 AM
lagi satu yang tak jelas masa Diana jumpa
someone dan orang tu cakap Dato' Mus yang kebumi anak Di ...

Iols saspek auntie baby tu anak diana ngan mus...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 23-4-2022 09:56 AM
Iols saspek auntie baby tu anak diana ngan mus...

Kannnn….iols pon rasa macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizuahana replied at 23-4-2022 12:49 PM
Kannnn….iols pon rasa macam tu

nampak hint2 tu mcm ye kan.. ish tak sabar tunggu senin ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2022 11:46 PM | Show all posts
Walaupun drama ni sekadar fiksyen belaka tapi hakak tetap rasa macam tak berapa kena di beberapa sudut. Macam mana la si Mira love ni boleh aman-aman aja tanpa IC. Senang betul nak guna identiti lain tanpa legal documentation. Lepas tu pulak dengan si Diana lahh engkau dari bidang kosmetik mekap-mekap tibahjah nak join in bidang construction? aiyoooo

Apa-apa pun hakak setuju yang teori aunty baby tu anak Mus dengan si Diana.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2022 04:07 PM | Show all posts
yep. harap betul aunti baby bubu tu anak mus dan diana.
semoga bini pak mus terkejut berok HAHAHAHHA.
dan tak sabar jugak nak tahu kalau kalau betul syafiq tu bukan anak pirana tu pun... entah budak mana dia bela sebab dia dah buat rancangan awal kan....

mira tu tanpa IC sebab selama ni dia bukan pi mana pun agaknya. kije kebun dan kafe je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 23-4-2022 09:56 AM
Iols saspek auntie baby tu anak diana ngan mus...

yang hari tu Diana mention bintang hati tu ke?

masa aunty baby terlanggar Diana kat majlis kawen tu dia panggil Diana - gorgeous..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 24-4-2022 06:53 PM
yang hari tu Diana mention bintang hati tu ke?

masa aunty baby terlanggar Diana kat majlis kawe ...

Ye...iols rasa lah..jenuh wei nk tunggu 80 episod ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
harini si mus suruh org investigate diana..patut macam tak betul pernah masuk rmh sakit jiwa depression maybe sbb si mus la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2022 09:53 PM | Show all posts
Kisahnya si mira love tak kenal pun saper si Neelisa. Dia tibahjah random sebut nama tu and jadikan nama samaran she ols. Macam kelakar sikit sebab nama Neelisa tu bukan random name yang orang boleh terpikir nak guna. Tapi yelah drama ajer. Hakak layankan je la,
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2022 10:36 PM | Show all posts
Kadang rasa drama they ols ni macam ada conti issue. Kejap si Diana ni emo teruk dengan si Mira lurve siap ko halau dia keluar. Lepas tu scene lain dah pulak tenang-tenang kata Mira lurve taknak ambik kesempatan pulak. confuse hakak. lepas tu scene kena serang kat dapur dengan si nopal tu pun hakak ingatkan mimpi ke apa. Lah rupanya memang jadi betul. Dia macam tibahjah terus jump scene tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 01:35 PM GMT+8 , Processed in 0.086441 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list