CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: melanie

[DRAMA MELAYU] DENDAM SEORANG ISTERI Fasha Sandha Nad Zainal Wan Raja

  [Copy link]
Post time 16-4-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 15-4-2022 10:15 AM
Opkos la terselamat..kalau idak dah tamat smlm lagi..ni sampai 80 episod gila betoi

mira sis tau terselamat..kandungan dia sis curious..sebab dah lemas kan..tapi dah tengok episod hari ni..kandungan dia gugur dah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-4-2022 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kira si Nel memang x de dah ke..nape sis rasa macam ada tapi dia sembunyi hehe..
Kadang kesian kat naufal tu..selalu kene marah dgn mak angkat nya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2022 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 16-4-2022 02:07 AM
Kira si Nel memang x de dah ke..nape sis rasa macam ada tapi dia sembunyi hehe..
Kadang kesian kat ...

Elok kna marah..muka je jambu tp tak reti fikir
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
casio2364 replied at 15-4-2022 10:12 AM
drama je Nel ni.... ntah ke hiking naik tanjung tuan tu, nyorok kat lighthouse.

mungkin juga kan.. dia kan suka
buat benda2 pelik..

boleh lak Mira kerja kat kedai yang
Syafiq ambik order..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 17-4-2022 01:11 AM
mungkin juga kan.. dia kan suka
buat benda2 pelik..


Geram ngan si mira. Dah selamat tu kenapalah x nak bgtau mak bapak n adik dia. Kesian pulak tgk babak mak dia beria2 menangis tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2022 12:26 AM | Show all posts
hanna88 replied at 16-4-2022 02:07 AM
Kira si Nel memang x de dah ke..nape sis rasa macam ada tapi dia sembunyi hehe..
Kadang kesian kat ...

Neel ori ni i pun curious dia mati ke apa. Diorang macam subtle je nak buat dia mati suicide.
Kalau ikut storyline pinoy, Neel/Chantal ori tu memang mati suicide *i ols baca kat wikipedia* then kiranya si Miralov la yang takeover identiti she ols since IC ori sheols semua takda kan.

Tapi versi malaysia ni macam pelik. Mayat Neel ori tak jumpa. So far masih belum nampak how Nopal nak masukkan Miralov sebagai Neel baru since he ols pun berantakan dengan mak angkatnya. So sesapa yang tengok versi pinoy and korea mungkin boleh tahu la kot whether nanti Neel ori comeback ke tidek.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MarissaOberlin replied at 17-4-2022 04:26 PM
Neel ori ni i pun curious dia mati ke apa. Diorang macam subtle je nak buat dia mati suicide.
Kala ...

kira u tengok la versi lain punya..tu la tetibe lenyap gitu je..macam boleh wujud balik bila2 masa..kadang cite melayu ni dia tukar sikit jalan cerita..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 17-4-2022 06:58 AM
Geram ngan si mira. Dah selamat tu kenapalah x nak bgtau mak bapak n adik dia. Kesian pulak tgk ba ...

agaknya Mira taknak Haris dan Kirana tau dia selamat.. hari tu dia baru skodeng Haris kemain menggelabah Haris..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2022 09:47 AM | Show all posts
setuju. dia taknak orang tahu dia selamat, sebab dia dah ingat yang cuba lemaskan dia ialah suami dia sendiri.
kalau dia balik kepada keluarga, mesti susah nak dakwa harris sebab macam macam permainan harris dan kirana selama ni...
takpa mira. selamat berjuang
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2022 09:50 AM | Show all posts
cerita ni dari korea (asal), bawak ke China, bawak ke Pinoy, bawak ke Indo (LCB yang berlakon), semua ubah sikit sikit jalan cerita, tapi storyline asas masih sama. dan ye, Nel sebenar akan muncul balik.

aku belum pernah tengok satu pun versi, cuma ada baca kat Wiki.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2022 09:59 PM | Show all posts
casio2364 replied at 18-4-2022 09:50 AM
cerita ni dari korea (asal), bawak ke China, bawak ke Pinoy, bawak ke Indo (LCB yang berlakon), semu ...

I see. kisahnya si Neel ori akan comeback la later on. No wonder la mayat tak jumpa. She ols not even mati pun. Versi Indonesia memang meleret betul beratus episod. nasib la Radiusone buat sampai 80 episode je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 01:53 PM | Show all posts
krustykrab replied at 23-3-2022 08:18 PM
Karakter mak.mertua tu mcm ibu tiri dlm sinetron indon..dgn muka, mekap, bukaan mulut, memek muka. ...

aku tak boleh blah kawan ngn nyonya pastu g facial dgn kawan-kawan nyonya dia jugak.. ape takde geng sgt ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 02:09 PM | Show all posts
casio2364 replied at 14-4-2022 10:44 AM
tengok 2 epi malam tadi. best best... kirana tak pernah mengecewakan.. HAHAHAHA....

Haris tu lama  ...

asal muka nad zainal nampak tua eh, make up dia tu.. padahal muka dia cute kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nononcrux replied at 19-4-2022 01:53 PM
aku tak boleh blah kawan ngn nyonya pastu g facial dgn kawan-kawan nyonya dia jugak.. ape takde ge ...

Geng2 nyonya dia tu kan mcm nyonya kat pasar pudu je
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
nononcrux replied at 19-4-2022 01:53 PM
aku tak boleh blah kawan ngn nyonya pastu g facial dgn kawan-kawan nyonya dia jugak.. ape takde ge ...

byk lagi nyonya yg cantik2 ni nyonya yg memang tua..lawak tua2 pegi karaoke masa episode memula dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2022 11:23 AM | Show all posts
Nel tak mati..nanti akan muncul juga nanti..

dan akan jadi 2nd musuh mira...so Kirana dan Nel akan sama sama berpakat untuk hancurkan kebahagian Mira
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2022 11:44 AM | Show all posts
phone_5 replied at 20-4-2022 11:23 AM
Nel tak mati..nanti akan muncul juga nanti..

dan akan jadi 2nd musuh mira...so Kirana dan Nel akan  ...

Pirana ni kawin ke idok dengan Haris tu? kalau dah kawin, masih belum tercapai ke misi balik malaysia dia tu?

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2022 01:20 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 19-4-2022 08:35 PM
byk lagi nyonya yg cantik2 ni nyonya yg memang tua..lawak tua2 pegi karaoke masa episode memula du ...

main mahjong tu bole accept lah, hahahah aduh pastu yg haris tu tak sesuai aku tgok jadi laki si fasha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2022 01:22 PM | Show all posts
krustykrab replied at 19-4-2022 03:58 PM
Geng2 nyonya dia tu kan mcm nyonya kat pasar pudu je

hahah lawak lah, pelakon lain semua demand kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara mak nayfal mcm suara doraemon je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.086724 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list