CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: melanie

[DRAMA MELAYU] DENDAM SEORANG ISTERI Fasha Sandha Nad Zainal Wan Raja

  [Copy link]
Post time 13-4-2022 09:55 AM | Show all posts
izzah_mia replied at 12-4-2022 12:28 PM
bapak haris dengan mak naufal ni macam ada sejarah je.
FS berlakon watak2x lembik ni kurenglah berba ...

so far tengok dia berlakon antigonis dalam Syurga Yang Kedua..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-4-2022 02:35 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 13-4-2022 09:54 AM
confirmlah Kirana palsukan result DNA tu sebab masa Tok Mus
suruh buat test pun muka dah menggelab ...

tulah syafiq ni..menyusahkan keluarga je. ikut kepala angin dia je
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramnye rasa tengok cite ni.. Tak sabar nak tunggu mira balas dendam. Hariz kalo tak nak mira patut dari awal lagi kawen je dengan kirana. Habis cite. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kirana tu banyak guna kuasa duit je..tu antara sebab hariz nak kat dia..sebab hariz pon ade problem dgn kewangan dia..kirana pulak banyak kabel nak bagi job..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 10:41 AM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 13-4-2022 09:55 AM
so far tengok dia berlakon antigonis dalam Syurga Yang Kedua..

tengoklah nanti bila fs jadi watak lain utk balas dendam...sure lagi terkesan
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 10:44 AM | Show all posts
tengok 2 epi malam tadi. best best... kirana tak pernah mengecewakan.. HAHAHAHA....

Haris tu lama bebenor MC nya... bapak dia tak paksa masuk opis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
sape yg dah tengok versi negara lain
kandungan mira still terselamat or not..sebab dia dah hanyut dalam laut tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
mak Harris dah mula menyampah kat Kirana sebab disuruh jaga anak dia..

padan muka orang takde pendirian..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-4-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
izzah_mia replied at 14-4-2022 10:41 AM
tengoklah nanti bila fs jadi watak lain utk balas dendam...sure lagi terkesan

so maksudnya Nel memang mati lemas lah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
tu la sesapa bleh tumpahkan teh? maybe ye la kot sbb nanti abg dia dgn mira love kan? arini dah jumaat nak kena tunggu lagi isnin depan sbb sejam mcm x cukup geram sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 10:11 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 15-4-2022 08:58 AM
tu la sesapa bleh tumpahkan teh? maybe ye la kot sbb nanti abg dia dgn mira love kan? arini dah juma ...

kalau ikut montaj tu, dah tentu tentu Nopal dengan Miralov kan... tapi jauh pulak jarak umur tu.
harapnya baby Miralov selamat, sebab hari tu kena tendang dengan niat oleh si Kirana pun selamat.

lagi satu, Dato Mus tu macam main-main je masa telefon nak wasiatkan harta kat menantu dan cucu dia tu... lawak pulak tengok reaksi dia mcm jeling jeling Haris.


Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti amira tu selamat dan jadi nelissa kan utk balas dendam
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 10:12 AM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 15-4-2022 08:48 AM
so maksudnya Nel memang mati lemas lah?

drama je Nel ni.... ntah ke hiking naik tanjung tuan tu, nyorok kat lighthouse.

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
casio2364 replied at 15-4-2022 10:11 AM
kalau ikut montaj tu, dah tentu tentu Nopal dengan Miralov kan... tapi jauh pulak jarak umur tu.
h ...

tak menahan tgk bini dia dgn bergegar2 badan buntang mata marah..bleh pulak tahan perangai kirana.. punya la gelabah bewak harta nak jatuh kat tgn cucu yg sah.. over betul kirana tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mizuahana replied at 15-4-2022 10:12 AM
Nanti amira tu selamat dan jadi nelissa kan utk balas dendam

kaka baca jugak kata mcm tu tapi tak dpt synchronise camna dia bleh jd nelisa tapi semlm tgk dua2 lemas so ada connection la
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 10:38 AM | Show all posts
lamanya drama ni..80 episod

Datuk Mus saja je kot cakap pasal wasiat depan harris....mgkn dia nak tengok apa yg harris dgn kirana akan buat. Tak logik org buat wasiat mcm tu...depan2x org.
kirana pandai plan...dia akan ugut datuk mus utk serahkan harta kat dia & haziq atau dia akan bgtau polis.

Was2xlah haziq tu anak harris...macam bukan je.

Kirana ni macam bukan sayang betul kat harris rasanya...dia dengki dgn mira & cuma nak duit je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-4-2022 11:03 AM | Show all posts
Dato Mus saja perangat anak dia.
mungkin Dato Mus ada sembang sembang dengan tuan Haji Peguam Wasiat tu pasal kes Miralov palsukan document dulu.
mungkin Tuan Haji Peguam Wasiat tu ada cakap, masa Miralov bawak document tu, Miralov ada tanya "kat mana rumah Auntie Baby ni?" (entah kenapa aku macam nak percaya yang dialog ini adalah salah satu dialog penting yang boleh bersihkan nama Miralov)
jadi macam clue la yang Miralov tak pernah bukak envelope dan baca isi kandungan tu.....
maka Dato Mus pun nak pasang perangkap kat anak dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hanna88 replied at 14-4-2022 10:38 PM
sape yg dah tengok versi negara lain
kandungan mira still terselamat or not..sebab dia dah hanyut da ...

Opkos la terselamat..kalau idak dah tamat smlm lagi..ni sampai 80 episod gila betoi
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira je selamat tapi kandungannya tak selamat. Tak sabar nak tunggu next week. Nak tengok macam mana mira bertukar jadi nelissa
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mizuahana at 15-4-2022 07:01 PM

Double posted
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 08:02 AM GMT+8 , Processed in 0.081661 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list