CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: melanie

[DRAMA MELAYU] DENDAM SEORANG ISTERI Fasha Sandha Nad Zainal Wan Raja

  [Copy link]
Post time 6-4-2022 10:12 AM | Show all posts
chinta89 replied at 22-3-2022 09:43 AM
First aku tgk cter ni, Hui Jia De You Huo.

lps tu baru tau ooo cter ni adaptasi versi lain rupanya. ...

Tak pernah layan mana2 versi pun. Yang ni berminat nak tengok sebab ada wan raja plus tengok nad zainal agak elegant dalam drama ni. Rupanya kirana tu ada anak dengan harris. Patut dia tak nak lepaskan harris.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2022 10:38 AM | Show all posts
likecandy replied at 31-3-2022 10:30 PM
Iols pon tgk versi cina tu
Kat tv2 rasanya
Pastu baru tau yg ori tu versi korea

rasanya cter yg sama kita tgk hehehe


Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa kirana so evil? Dendam apa dgn mira?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2022 01:26 PM | Show all posts
puas cari board TV.. baru jumpa thread ni..

apa kisah Dato’ Mus dan mak Naufal?

tak pernah tengok lagi drama ni mana2 versi tapi
sebab ada FS iols nak tengok..

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2022 02:22 PM | Show all posts
tak faham harris ni bercinta dengan kirana dulu baru kawin dengan amira ke sebab kirana kata amira rampas harris?
kalau tengok flashback harris dulu sayang sangat dengan amira
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2022 09:00 PM | Show all posts
i x pernah tgk yg original version yg korea or mana negara yg katanya byg dah buat drama ni..
apa yg mira tu buat eh smpai kirana tu jadi jahat beno...haisshhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2022 09:00 PM | Show all posts
drama ni bape episod eh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nelisa tu sebenarnya kenapa? Kenapa dia nk kat abg dia sendiri eh? Confuse aku cerita ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 8-4-2022 03:01 PM
Nelisa tu sebenarnya kenapa? Kenapa dia nk kat abg dia sendiri eh? Confuse aku cerita ni..

Nel syok kat abg angkat dia.kadang2 macam annoying je watak nel tu.tp mak dia tu lawa.nak taw ape kaitan mak dia dengan dato mus
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2022 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mizuahana replied at 8-4-2022 09:55 PM
Nel syok kat abg angkat dia.kadang2 macam annoying je watak nel tu.tp mak dia tu lawa.nak taw ape  ...

Ooo.. Tapi sapa yg anak angkat dlm family tu? Nel ke abg dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 9-4-2022 02:33 AM
Ooo.. Tapi sapa yg anak angkat dlm family tu? Nel ke abg dia

Abg dia anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2022 09:03 PM | Show all posts
sunquick replied at 7-4-2022 09:00 PM
i x pernah tgk yg original version yg korea or mana negara yg katanya byg dah buat drama ni..
apa yg ...

dalam episod petang tadi Kirana cakap
kat bapa Mira yang parents Mira sapu
duit insurans parents dia masa diorang
meninggal.. untuk coverline parents Mira
bela Kirana sebagai anak angkat..

cam tu lah lebih kurang..
tapi kalau salah, betulkan..


watak aunty Baby tu kelakarlah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 01:47 AM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 11-4-2022 09:03 PM
dalam episod petang tadi Kirana cakap
kat bapa Mira yang parents Mira sapu
duit insurans parents d ...

aku rasa ada plot twist. auntie baby tu bukan adik pakcik Roy Azman tu.... tapi anak..
(sebab citer korea selalu ada plot twist gini...).
lagi satu plot twist (walaupun rasa mustahil), haziq tu anak kirana dengan syafiq. bukan dengan haris.


Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
tiap hari tunggu nak tahu what’s next..elok sungguh 3 serangkai mak haris..haris.. kirana perangai hanat
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 12:28 PM | Show all posts
bapak haris dengan mak naufal ni macam ada sejarah je.
FS berlakon watak2x lembik ni kurenglah berbanding dia berlakon watak antigonis....bila dia marah2x tu baru rasa
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
casio2364 replied at 12-4-2022 01:47 AM
aku rasa ada plot twist. auntie baby tu bukan adik pakcik Roy Azman tu.... tapi anak..
(sebab cite ...

ya.. iols pun syak Haziq tu anak Kirana dan Syafiq..

or maybe Nopal adalah anak Diana dan Tok Mus?

lama lagi ke Amira nak tersiksa?
tak sabar nak tengok dia balas dendam..p
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 12-4-2022 12:51 PM
ya.. iols pun syak Haziq tu anak Kirana dan Syafiq..

or maybe Nopal adalah anak Diana dan Tok Mus ...

Episod petang tadi ada tunjuk DNA result kan..anak si harris. X taulah kalau kirana dah palsukan yg tu..
Mmg x sabar tunggu dia balas dendam, watak mira skrg hari2 buat aku naik darah pakej termencarut jugak kdg2, lembikkkkk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 12-4-2022 08:26 PM
Episod petang tadi ada tunjuk DNA result kan..anak si harris. X taulah kalau kirana dah palsukan y ...

lembik cam geram sungguh! bleh tahan maki cerca mertua kirana haris…bila la nak bgn mira love oiiii kurang sabar tgk crita ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
annoying dgn nel..asyik paksa abg nya suka kat dia..hadoi..udah2 la..yg kirana tu suka buat benda jadi panas..lepas tu cakap..sori ya..i tak bermaksud pon..apooo

shafik pon suka paksa kirana nak ke dia..haha apo la pakse2 gini..dah terang2 orang tu x nak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 09:54 AM | Show all posts
kuzaime replied at 12-4-2022 08:26 PM
Episod petang tadi ada tunjuk DNA result kan..anak si harris. X taulah kalau kirana dah palsukan y ...

confirmlah Kirana palsukan result DNA tu sebab masa Tok Mus
suruh buat test pun muka dah menggelabah..

harap lepas ni si Syafiq takyah tunjuk samseng dah..
hargai sikit pengorbanan kakak dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.081576 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list