CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 19-3-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaahahahahahaha
best tak jilat ludah sendiri???
apa flavor?
kekesalan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tak mampu nak sustain hidup di amerika lah tu. Semua mahal menggila o, esp minyak dan rumah sewa. Mungkin acik lana mengakui kebenaran peribahasa "hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang bodoh je yg pegi beli kat kedai dia.. sapa rasa bodoh, pegi laaa beli.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik balik juga. Kat sini wajib pakai mask lagi ya. Dia kan anti benor nak pakai mask. Takut sakit idung ke zisss
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2022 04:58 AM
Sapa yg beli support mmg bodoh. Patut la org mcm kaklong boleh survive dkt malaysia. Org melayu gitu ...

Dia kan heboh kata kat US tak de diskriminasi, mcm nak kata kat malaysia diskriminasi la kan? Ha, marilah kita buktikan pada dia yg kat malaysia diskriminasi.  Bangang la korang yg hadap nak support dia. Pantang la dgn org sombong dgn negara sendiri ni. Hujung² balik cari rezeki Allah kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 01:55 PM | Show all posts
Laaa kenapa balik sini?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kemahen nganjingkan msia hr tu..gerammm ja daku tgkkk..adios amigos bagai..live tnjuk kwsn seluas2 nk bina gelanggang bola tampo terbeso kt kwsn tu..ujung2..laki nya pun dipandang sepi kt sana..mmg pangkah kedai ni..nganjeng2 kan msia kan..ejek dg ejek msian mcm2..kata kt sana g memana x mask..eh..kt kedai ko x follow sop ambushkan ajaaaaa..bkn dengki tp sombong sgt hrtuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
knp balik sini lgi acik idung?dah puas perli2 netijen malaysia,skang ni mntk netijen support bisnes ko pulak?tahik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 02:03 PM | Show all posts
sebab tu orang dlu2 ingatkan, cakap siang pandang2, walaupun kau balik for good ada business sendiri, x kacau pon duit netizen tapi still orang akan ungkit, rakyat malaysia sekarang sensitip
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bet kedai Lana ni pun akan dpt naseb yg sama mcm kedai bff dia si Royani tu
Kejap aje bertahan, pastu gulung tikar
Buat perabis duit aje.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 02:14 PM | Show all posts
Weird kalau lawyer hntr wassap or dm. Usually penyampian adalah melalui reg mail.
Walaupun surat request to do something.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2022 12:58 PM
Sapa yg beli support mmg bodoh. Patut la org mcm kaklong boleh survive dkt malaysia. Org melayu gitu ...

Mestila ada ramai beli kan dia sebut BUMIPUTERA, tu blm dia sebut milik islam pertama ke apa.
Tapi kalau rega yahudi BMF ke idok org peduli apa tetap cari yg jual harga murah gak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti kedai dia mesra covid...tak yah scan mysejahtera,tak yah vaksin dan juga bebas mask
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde duit balik Msia meniaga. Lol. Igtkn stay US forever. Nmpk sgt hadap juga rkyt Msia ni utk support biz die. Haktuihhh. Sape support mmg bongok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn beli ok rakyat malaysia
eh cantikkk la..besar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 03:14 PM | Show all posts
dulu bukan kata malaysia ni menekan macam2 tak boleh. takut aku nak beli apa2 dengan anti vaksin ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 03:15 PM | Show all posts
kau duduk us kalau sekali sakit terus miskin. ambulan pun kena bayar beribu2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 03:37 PM | Show all posts
yang korang marah sangat kat dia dah kenapa?
sah sah la dia dah start buat kedai dia tu lama sebelum dia pi balik us kampung laki dia
ajak orang  boikot2 orang meniaga dah kenapa?
dia kan nak mencari rezeki
mencari rezeki itu ibadah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kutuk & cerca Malaysia tapi balik cari rezeki di Malaysia jugak
Boooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MMDG&W tu apobondo?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:44 AM GMT+8 , Processed in 0.123424 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list