CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 20-3-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg xleh lupa part die mengata Malaysia.. mungkin yg support bisnes die yg geng2 antivaxx juga.. yg selama ni dok setuju dgn apa yg dia post.. org Malaysia tolong la jgn jd pemaaf sgt dkt org2 mcm ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry lah nak support
Dulu2 bercakap mcm x berpijak kat bumi
Mcm ma anak sakit dulu menangis2 mtk doakan
Then bila dah senang berlagak nak mampus
Bahasa kalau tak menyindir dan sakitkan hati x sah.Laki dia pun sama.Siap gaduh2 dgn MA lagi
Tup2 hadap balik Malaysia plk cari rezeki
Kalau tak discrimination kesana discrimination ke sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Omputih pn xpandang. Terpaksala balik sini bismillah masya allah berzikir2 dlm caption
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 06:35 PM | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 20-3-2022 08:19 AM
Peliknya kan.
Zzzemua niaga makanan.
Tak delah nega hardware punya barangan.

kan acik idung dah tunjuk bakat dia masak memasak, malah dipuji2 rakyat Malaysia sebelum pandemik dulu. konfiden la jugak

lana kan dah heboh takmo vaksin, melainkan dia sendirik declare dah ambik... sementara waktu ni anggap je la bisnes dia mesra covid. tp tu terpulang pd budi bicara masing2 nak spend duit kat kedai dia. isu utama sekarang dia pernah kutuk negara dan rakyat Msia mcm takda hari esok, dibanding2kan dgn US la Florida la... awal2 dah nampak true color dia. dah bisnes berjaya esok lg la dabel eksen.

satu lg... kan ke bongok, rakyat msia dah dihina kaw2 masih lg nak support bisnes acik nih. have some self respect people!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 06:45 PM | Show all posts
gunong replied at 19-3-2022 09:29 PM
Overnya la hai korang ni.. bior la dia nak bukak bisnes mana pun, cukai dia bayar.. ke hulu ke hilir ...

bodohnya uols tak faham isu
takde sapa heran dengan status vaksin dia la.

pi main jauh2 la kalau tak faham isu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 06:49 PM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 19-3-2022 03:37 PM
yang korang marah sangat kat dia dah kenapa?
sah sah la dia dah start buat kedai dia tu lama sebelum ...

apa benda ko ni kak?
mencari rezeki ibadah. tapi tang dia mengutuk malaysia macam tiada hari esok tu pebenda

nak cari rezeki jaga la mulut elok2.
ni kerja nak menganjing memerli orang je

hujung2 minta orang support
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 20-3-2022 06:35 PM
kan acik idung dah tunjuk bakat dia masak memasak, malah dipuji2 rakyat Malaysia sebelum pandemik  ...

Well said! At first dia yg cari pasal, kann.. dah balik kampung USA sana pun dok provoke rakyat Malaysia..Berlagak nak mam.p betapa hebatnya USA tu.. orang kata meludah ke langit setepek jatuh ke muka semula.. Ni masjid dah buka sepenuhnya dan 1 April karang ‘business as usual’ harap2 yg kecoh2 dulu rebutlah saf pertama ya! 5 waktu sehari semalam

Aku sebagai rakyat Malaysia tak akan lupa segala hinaan cercaan kau acik woi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa support business dia ni.. sama bodoh mcm dia ya.

Dengan bodoh, bongkak, kutuk negara sendiri and msians in general kaw2.. lagi korang nak support?? Spend your hard-earned money elsewhere lah people..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak menjual barang punya pasal dan2 la sebut dgn rendah diri
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Vis US dah tamat ke tu yg kena balik msia
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mati pun tak membeli dr kedai dia tu.
Mungkin Acik tu tak takut covid tp percaya lah dia mungkin lebih takut business bangkrap.. Kan?

Tak akan lupa kutukan2 dia utk tanah air.. Mimpi ngeri akhirnya cari rezeki di tanah air.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:39 PM | Show all posts
Ni cam geng ellie cucuktakreti la..memula kata ikutkan research dorang, vaksin ni x selamat. Dah cucuk tu maknanya ada la jumpa research yg kata selamat. Gituuuuh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya la acik idong ni..beria nau ko hina memacam rakyat malaysia ujung2 kat sini gak ko tagih rezeki..pooodahh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by haruslah at 20-3-2022 08:45 PM

Laaaaaa
Carik makan kat negara hujan batu jugak ke???
Negara yg xde freedom...diskriminasi bla bla bla....

Igtkn dah jadi USians
Masa mengutuk org yg vax, perghhhhhhhh x hingat donia nye dia. KJ DG abis semua dia sapu.....

La ni bukak bakery nak harap ahli freemason beli ka?
Buh tepek besar2 kat kedai tu "prosafe" only

Harap2 media picisan amik benang ni buat tajuk socmed yachhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa US of A dah tak hujan emas ke? Don worry okey, ramai village idiots akan pegi kedai antivaks nih. Jawa aka Zahid komedi pun cakap, rejeki tak salah alamat, mak duit haraaam suma dikatakan rejeki
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 20-3-2022 06:35 PM
kan acik idung dah tunjuk bakat dia masak memasak, malah dipuji2 rakyat Malaysia sebelum pandemik  ...

I is geli dgn lady like this.

Propa dan byk cakap tapi empty only.
Sian tak larat nak hidup kt US maka kenala balik ke tempat dia kutuk kaw kaw dulu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 09:57 PM | Show all posts
kaka Lana ni sama level dgn amoi Abby finalis Miss Msia yg kutuk Msia

baru sedar diri kot....you are nobody in USA
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
TERBAYANG GUE SI LANA MIKEL JEKSEN JILAT KAHAK HIJAU SENDIRI TEPI JALAN!

EWWWWWWWW!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
U turn ke tu?

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pls laa jangan support. Dia mesti mikir rakyat Malaysia ni bodoh dan pemaaf. Pffffffftt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:32 AM GMT+8 , Processed in 0.145112 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list