CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 20-3-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakery utk org x vaksin kah






Rolling eyes sampai terkeluar dari socket.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by epal21 at 20-3-2022 03:21 AM
matjerk replied at 20-3-2022 12:05 AM
Masa "balik" USA.  "Aku x suruh pun korang follow aku" katanya.Now nak suruh org support bissness di ...


Ada je makhluk yg nak support biz orang bongkak macam lana ni. Tunggu je lah lana buat grand opening sambil edar tepung gandum nak expired, berduyunlah umat manusia datang macam nilofar tu. Yg dia fitnah DG n frontliners tu, tak pulak dikesahnya. Lana kena juga balik mencari rezeki kat bumi Malaysia walaupun tanah bersusun kat US sana tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-3-2022 09:33 AM
Laki hidung ni mesti dah vaksin kan. Dah solat kat masjid lom. Buat la live. Aritu beria sangat. Eh  ...

kan..dah la kes tinggi kena pakai mask kena scan mysejahtera..bukan cik lana mikel jeksen kata my body my choice show off kat sana xyah pakai mask nganjingkan kita kat mesia nih
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 19-3-2022 12:19 PM
Apasal tak buka kedai kt US? Nak juga balik Malaysia

Btw apa maksud initial MMDG&W

Baru nk tanya initial tu juga. Pnjng naw
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa kat negara hujan batu jgk bkk business
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-3-2022 10:47 AM
Rude nya… jawab siapa kata??
Tak nak cakap byk cuma nak wish semoga melingkup

Dia menjawab mmg jenis rude2 rempitzz gituh… bila tang nk suruh org support pandai plk susun ayat dgn rendah hati bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-3-2022 08:05 AM
Masa "balik" USA.  "Aku x suruh pun korang follow aku" katanya.Now nak suruh org support bissness di ...

X bole tgok hidung die
Teringat hidung budak ijat
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan msia ni xfreedom..kutuk kkm lg ..kkUSA kan baguss..bukka la bakeri kat sana.  Tu staff2 nnt bervaksin ke idok..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Choiiii..Kutuk2 rakyat Malaysia, hujung bukak bisnes kat tanah melayu jugak lol..sapa sokong dia ni mmg tolol
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
carlalily replied at 20-3-2022 01:33 PM
Dia menjawab mmg jenis rude2 rempitzz gituh… bila tang nk suruh org support pandai plk susun ayat ...

Dlm rendah2 hati pun nak bongkak lagi..yg org tnya dh balik malaysia permenantly ke tu..ada forumer mana tempek ss tadi..ada 2 bissnes di USA n malaysia katanya..

Geli pulak sebut USA . bukan selalu kita sebut US ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 20-3-2022 01:57 PM
Kan msia ni xfreedom..kutuk kkm lg ..kkUSA kan baguss..bukka la bakeri kat sana.  Tu staff2 nnt berv ...

Siap suruh DG step down lagi tu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku takde masalah dengan orang tak vaksin tapi aku ada masalah dengan orang jenis suka mengata dan mengutuk tanah air sendiri dan rasa luar negara tu bagus sangat hujung - hujung ko cari makan pun kat tanah air sendiri dan harapkan rakyat Malaysia ni support kau. Tak vaksin ko punya pasal jangan bitter dengan orang yg vaksin.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah... dia dah delete ke bideo dia nganjing2 Malaysia sebelum balik US ri tu?

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
musangbodoh replied at 19-3-2022 05:46 PM
dkt rumah aku nih...nk singgah nnti...errrr x singgah...lalu je....x minat lh roti2 nie

ore kota dame er bruh sec bpe

RiP
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bole sheol hire rita royani jadi baker kat situ.. job berlakon pun dah slow kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 20-3-2022 08:05 AM
Masa "balik" USA.  "Aku x suruh pun korang follow aku" katanya.Now nak suruh org support bissness di ...

Ya Rabbi.. huduhnye hidung kauuuu!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa lpas 2-3taun tutop laaa tuh. Nnt mula lah die meroyan ckp melayu dengki. Ok wait and see je uols.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Si hidung ahli sihir nih bukan retis sampah tapi manusia sampah ...org sampah gini mmg jenis ludah jilat balik
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik..balik mesia? Kenapa tak bukak kedai kat us sana???
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat balik us for good ke, kata laki die dapat harta dekat sana kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:58 PM GMT+8 , Processed in 0.152663 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list