CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 20-3-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cancel he lah minah ni. Sbb kutuk negara sendiri last2 cari makan kat sini juga.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 19-3-2022 04:18 PM
Kenapa balik????tak mampooo hidup di amereka kah?
Kau ni suntik thypoid pun mesti tak ambik kan??ew ...

Sebut pasal ni iols pun tertanya2 tak silap suntikan tu mmg syarat utama kan utk peniaga makanan dan juga pengasuh yg jaga kanak2(sbb ada handle mknn tuk budak)
Peniaga2 bazaar ramadhan yg nak mohon tapak ngn majlis pun kena amik suntikkan ni juga.
Tapi tengok kawan2 kat fb iols ramai je yg katanya prochoice ni tp meniaga makanan bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-3-2022 09:02 AM
Sebut pasal ni iols pun tertanya2 tak silap suntikan tu mmg syarat utama kan utk peniaga makanan d ...

Sbb tu iols mmg memilih makanan yg homemade ni. Bukan tak nak bg sokongan kat suri2 rumah n kawan2. Masalahnya takda jaminan. Tp lana ni kalau meniaga besar gini rsnya dia maybe dh cocok kut. Sbb syarat wajib tu. Cuma rengsa dgn cara dia perli malaysia macam takda hari esok. Org lain antivaks rilek je, dia insecure memekak hari2 kutuk2 negara sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
org mcm dia ni..sorang lagi yg konon ratu msia tu,elok duduk negara luar..baru diorg tahu langit ni tinggi ke rendah... marahkan politician dan politik yg tak stabil..habis satu malaysia tak elok di mata diorg..pathetic manusia mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu dia p us masa tu orang semua menyanjung TanSri Kkm tu semua..skg semua dah menhanjing apa yg keluar dari Tan Sri Kkm tu.kiranya acik lana ni menanglah akhirnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki hidung ni mesti dah vaksin kan. Dah solat kat masjid lom. Buat la live. Aritu beria sangat. Eh idunggg kau tak takut ke Malaysia kes tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 20-3-2022 09:37 AM
asfaz replied at 20-3-2022 09:33 AM
Laki hidung ni mesti dah vaksin kan. Dah solat kat masjid lom. Buat la live. Aritu beria sangat. Eh  ...


Now dah rapat kan saf... Dah bolehlah acik ni heret suami masuk masjid kat msia dan posing2.. Rapatttt!

Slowly lah acik.. Lama2 kita back to normal.. Tak nyempat2 nak kutuk negara tercinta.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 19-3-2022 01:57 PM
Sebab kemahen nganjingkan msia hr tu..gerammm ja daku tgkkk..adios amigos bagai..live tnjuk kwsn sel ...

Siap nganjing scan Mysejahtera kan? Kedai dia agak2 ada tak scan Mysejahtera? Mulut celupar sangat ngata Malaysia. Last2 hadap jugak cari rezeki kat Malaysia. Dasar idung pelesu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 20-3-2022 06:55 AM
Kaya ke dia ni sampai boleh bukak kedai besar...Artis lain pun tak mampu..

Partner kot? Or ada portion invest? Or guna nama as artist? Ntah lah.. mcm2 nature of business. Tak tahu category mana dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
gunong replied at 19-3-2022 09:29 PM
Overnya la hai korang ni.. bior la dia nak bukak bisnes mana pun, cukai dia bayar.. ke hulu ke hilir ...

Org bukan ratib  sangat dia vaksin tak vaksin. Chuols tak pernah baca ke dia kutuk Malaysia ni macam mana ? tu yang org kutuk dia balik.
Kalau dia dah vaksin pun takkan nak ckap kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 20-3-2022 09:44 AM
Org bukan ratib  sangat dia vaksin tak vaksin. Chuols tak pernah baca ke dia kutuk Malaysia ni mac ...

Ye vaksin tak vaksin tu lantak pi la. The fact that dia kutuk malaysia macam apa je, pastu balik sini juga. Memang tak pernah harap perempuan bodo dan uneducated macam dia ni untuk cakap benda yang bijak sikit, tapi u-turn laju sangat. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 20-3-2022 09:16 AM
Sbb tu iols mmg memilih makanan yg homemade ni. Bukan tak nak bg sokongan kat suri2 rumah n kawan2 ...

Acik Lana ni memang takut vaccine covid je atau semua jenis vaccine. Harap Acik Lana tak takut dengan vaccine typhoid lah. Ke dia tak tau typhoid injection tu guna vaccine (typhoid vaccine) hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba pandai pulak cakap "Dengan rendah diri" bila nak orang support bakery dia.  Tak sat tu bawah post tu duk tak merendah diri dah, nak sama orang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni ada orang tanya dia, katanya ulang alik 2 negara

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 19-3-2022 07:11 PM
open march 2022
tapi preparation dia dah buat sejak lama dulu


Wah PA cik lana idung ka? Relax la bini Nik Mie. Kau nak support sangat pergi la beli, nak sound2 orang menyampah dgn si lana idung yang bodo lagi uneducated ni kenapa? Chill la
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:59 AM | Show all posts
Besarnya kedai beliau... Alhamdulillah rezeki.  Bestnya dpt bukak kedai mcm nii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 20-3-2022 09:58 AM
Ni ada orang tanya dia, katanya ulang alik 2 negara

Xnak kalah.. haha.. business woman berjaya la ni yek
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 10:23 AM | Show all posts
hihihi... ishhh lakik dia tu pemain volleyball aja ekkk...
cukup ker duit nak survive tu???
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 20-3-2022 01:58 AM
Ni ada orang tanya dia, katanya ulang alik 2 negara

Rude nya… jawab siapa kata??
Tak nak cakap byk cuma nak wish semoga melingkup
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_match replied at 20-3-2022 09:58 AM
Ni ada orang tanya dia, katanya ulang alik 2 negara

Wowwww...org tu tnya je menetap blk je ke...sombongnyaa....
Ewwww...nak jgk ckp dia duk sanaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 02:16 PM GMT+8 , Processed in 0.142418 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list