CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 20-3-2022 01:57 AM | Show all posts
melepaslah ummah Florida... tak dpt merasa kuih dan roti acik lana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama sahaja tarafnya dengan finalis Ratu Malaysia itu. Mengapa yang ini perlu diberi muka?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Mustahil cari rezeki di negara hujan batu
Nak menjual kat rakyat hujan batu ker
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 20-3-2022 02:33 AM

Kesian Rita dipanggil artis sendu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 03:12 AM | Show all posts


Uitt dah balik Malaysia? sesuatu sangat dia ni.

Kalau bumi Malaysia boleh berkata kata tentu akan ckp "idung tak mancung pipi tersorong sorong:.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 03:26 AM | Show all posts
Kalau dia p diam2 balik pun diam2 tak dak sapa nak kata apa. Ini dia punya kutuk x hengat

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Hujung2 hadap org Msia jugak kan sis suruh support business kau

Lain kali jgn bongkak sgt, padahal mak ayah sedara mara semua kat Msia. Ko ni nasib baik je sis, aku rasa kalau kena penangan ummah korea, mmg duduk kat US terus. Dah kutuk2 Msia itu ini, cari makan kat sini juga kan. Jgn lupa asal usul. Be humble sis.
Sorang lagi si sajat tu. Tunggu jelah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 06:29 AM | Show all posts
Aritu kemain lagi dia igs tunjuk masuk masjid semata nak tunjuk kat warga malaysia. Tunjuk pulak tanah lapang kat florida sinun, katanya survey lakinya nak buat gelanggang volleyball. Hari2 igs pasal kehidupan kat US lebih baik, sambil pandang rendah malaysia. Sehari seribu kali dia berwirid no discrimination kat ig.

Ini macam kasi boikot laa... kita tunjuk netz power ke acik lana dengan laki mulut hansuang lagi power
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya ke dia ni sampai boleh bukak kedai besar...Artis lain pun tak mampu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan hari tu kata x nak balik malaysia ke...
Skrg nak suruh org2 malaysia gak support bisness?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 19-3-2022 02:14 PM
Weird kalau lawyer hntr wassap or dm. Usually penyampian adalah melalui reg mail.
Walaupun surat re ...

LBNU

LAWYEF BARU NAK UP
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 20-3-2022 06:29 AM
Aritu kemain lagi dia igs tunjuk masuk masjid semata nak tunjuk kat warga malaysia. Tunjuk pulak tan ...


Komen ini harus dibaca kepada org yg mempersoalkan kenapa perlu boikot. Kalau bercakap berkenaan mencari rezki itu ibadah.. so kita kena sokong?

Maksudnya ia tiket kepada pencari2 rezeki utk melakukan apa saja ke?

Klu mcm tu.. kita patut menyokong sohaimi saad pada ketika dia mengeluarkan album kugiran dia..sohai &theband (bersama inanaim n anak2 menyanyi..)

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg pegi kedai dia, org tu spesies kerbau pendek.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by matjerk at 20-3-2022 08:01 AM

Yang nak bercakap mencari rezeki tu ibadah.. so x baik boikot dia...?dulu LANA ni penah suruh DG Hisham letak jawatan.... DG tu buat tgjwb yg diamanahkan.. sumber rezeki dia.... LANA suruh dia step down??? Up kat story... nak suruh org sama2 kecam DG?Masa g US kenmain hari2 up video kat Us... siap menganjing org2 malaysia.. "jgn bernanah tgk post2 dia kat US" katanya...

Sorry, aku mmg boikot org sombong mcm ni. X kira lah ko cari rezeki ke x..


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:00 AM | Show all posts
She looked down on malaysia. Tak kira org da vaccinated ke atau tak, all are malaysian kan.  Now , dtg balik malaysia , buat business. And ask people she looked down before to support.

Sorry. Ill go with bake with yen.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru betul drama ku jilat ludah ku sendiri...ghitewwwww
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 08:05 AM | Show all posts
Masa "balik" USA.  "Aku x suruh pun korang follow aku" katanya.Now nak suruh org support bissness dia?



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Xleh blah la hidung dia tu..

Aku mmg x support la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:11 AM | Show all posts
Sorry lana.. kami pun x minat lah nak sokong bisness manusia biadap n sombong mcm kau

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 20-3-2022 01:57 AM
melepaslah ummah Florida... tak dpt merasa kuih dan roti acik lana

Peliknya kan.
Zzzemua niaga makanan.
Tak delah nega hardware punya barangan.
Or supply tiles to construction company.
Tak supply textiles like to kilang kilang baju.
Or supply leather for kilang beg kulit.

Semua business mudah tapi perasan top perasan kaya. Tah ambil vaccine tak tu lana nose ni nak buat F&B line?. Nyampah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:50 PM GMT+8 , Processed in 0.133730 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list