CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 19-3-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukannya netizen dengki dia atau mana2 retis nak buka kedai… yg netizen tak puashati dulu beriya2 kutuk malaysia dan cara kutukan tu mcm go to hell Msia, perlekehkan org2 msia ni.. mcm nak terus bermastautin kat US.. alih2.. balik msia jgk dan cari rezeki kat tempat yg dia kutuk habis habisan ni..so rakyat msia yg dia perlekehkan ni lar dia minta support utk kedai dia tu nnt.. takkan rakyat US pulak nak belikan???

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 10:18 PM | Show all posts
Itulahhh...lain kali jgn menganjing negara sendirik...tak sampai 6 bulan ko dah patah balik...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:20 PM | Show all posts
Adakah lepas ini Norul Dip juga akan mengikut jejak langkah Lanaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu menyalak2 sakan memuji USA. Balik Malaysia diam2 je. Takut kena maki ke tu??
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 19-3-2022 07:08 PM
jilat muntah sndiri nmpak....
awat x berbisnes kat sana je...hadap jugak tmpat kena pakai mask kena  ...

Tu sebab diam2 balik Malaysia. Malu la sikit ko kutuk Nak rak. Hujung2 tempat ko kutuk2 gile ni tempt cari rezeki. Hari tu kata da survey tanah Kat florida nak buat Mart sendiri. Tup2 kedai  roti di Malaysia.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 19-3-2022 05:16 PM
netizen memang ramai yang bengap...  dan antivac kompem akan sokong n membeli kat lana ni...  tapi ...

I rasa boleh je masuk Malaysia Tanpa vaccine. Cume tempoh kuarantin 14 hari. Kalo vaccine dgn booster 5 hr je. Tanpa booster 7 hr.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
namemysoul replied at 19-3-2022 10:10 PM
Ada tbace kat ner tah katanyer skang nih org sne mmg target warga asia utk ditindas....

Yes .. dia org tgh aim asian ppl ,, sebab marahkan covid ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh... Balik malaysia pulak mak cik hidung pelik ni. Baik la beli di yen bakery dari kedai acik ni. Caprut je laki bini. Dari kes potong barisan dan mengamuk di tuas pun tahu mentaliti caprut laki bini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 11:19 PM | Show all posts
sayangkid replied at 19-3-2022 10:42 PM
I rasa boleh je masuk Malaysia Tanpa vaccine. Cume tempoh kuarantin 14 hari. Kalo vaccine dgn boos ...

bukan syarat masuk kena vaccine ke?  baru tau ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 11:19 PM | Show all posts
gigahertz replied at 19-3-2022 07:07 PM
i kalau jadi si Lana ni i duduk je kat U.S sana.
sebab kat sana orang tak pedulik jaga tepi kain o ...

tu la...  baik duduk sana sebab siap ada harta segala diwarisi dari mak mertua...  duduk ontok2 bukak bisnes makanan asia ke apa ke...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 11:26 PM | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2022 05:24 PM
Masuk balik pon diam2, dah vaksin la tu. Euw x ada dignity ke? Kemain ckp pongpang2 vaksin ni teru ...

aku sebenarnya takde isu dengan antivacc ni cuma si lana ni terlalu menghina malaysia n malaysian...  sekali alih2 hadap gak duit malaysian...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 19-3-2022 11:26 PM
aku sebenarnya takde isu dengan antivacc ni cuma si lana ni terlalu menghina malaysia n malaysian. ...

Betul. Klau diam2 xhina org, i pon xnk ambil tahu status vaksin ke x. Mula2 respek juga dia ni sbb nmpk humble kahwin mat salleh. Last2 duk mengata malaysian. Dan ayat2 dia bukan tuju kat pro vaks je tp more to mengata majority rakyat malaysia. Siap compare2 dgn florida lepas tu ayat dia mcm xkan jejak dah malaysia ni. Tiba2 balik siap mnta org support bisnes dia. Gila betul
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
mongoose_kidz replied at 19-3-2022 07:08 PM
jilat muntah sndiri nmpak....
awat x berbisnes kat sana je...hadap jugak tmpat kena pakai mask kena  ...

betul..kucing kaka kalau muntah jgn harap dia nak tido ke nak baring kat tempat tu even dah bersih spray siap..ni manusia idung mikel jeksen cakap x srupa bikin..puiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cepat nau acik Lana u turn
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 19-3-2022 10:48 AM
nanti berpurdah netizen maafkan semua haha

takyah berpurdah bang dino oii

suruh somi dia cakap asslamualaikum ke
baca bismillah ke
pakai songkok ngan pelikat ke

harus masing2 sembah ratu memuji bagai nak rak

yang duk bekap tu
xpaham konteks

yang dia menganjing feeling hujan emas terpaling bagus ……

pastu sentap bila kena kat muka
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
pokokbunga replied at 19-3-2022 02:15 PM
Bukannya netizen dengki dia atau mana2 retis nak buka kedai… yg netizen tak puashati dulu beriya2 k ...

kannn

simple context je

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2022 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 19-3-2022 07:37 AM
yang korang marah sangat kat dia dah kenapa?
sah sah la dia dah start buat kedai dia tu lama sebelum ...

Motif kakak tak faham isu sebener?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 19-3-2022 12:33 PM
Me Myself Daddy Gia & William....agaknye lah

M tu nama dia mazlin ke apa, MD nama islam laki dia, G W nama ank sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ewah ewah setelah sesedap rasa kutuk negara sendiri..eh balik pulak ke pangkal jalan.
Nape ? Kat US nun tak leh bukak kedai bakeri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehh balik ke Malaysia ke? Mana USA yg kau sayang sangat tu??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 11:35 PM GMT+8 , Processed in 0.131325 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list