CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 19-3-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
I saja tengok sikit2 Dunia Baru kat tv3 punya youtube haritu. Tak tau rupa-rupanya Lana berlakon cerita tu. Hidung dia sebelum repair nampak way better drpd skrg. Manis jugak la muka. Awat la pi buat hidung n gigi mcm sekarang. Pelik betul nampak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 07:07 PM | Show all posts
eyansss replied at 19-3-2022 09:17 AM
entahnya...  katnya pi sana nak uruskan harta pusaka yang gaya macam banyak je...  takkan masih ha ...

i kalau jadi si Lana ni i duduk je kat U.S sana.
sebab kat sana orang tak pedulik jaga tepi kain orang lain.
si lana ni mmg dari majalah mangga lagi dia mmg seksi.
pamela anderson malaysia katanya.

balik malaysia meniaga sini kena hadap mulut makcik pakcik .
kalau jualan x laku jangan ler kata sihir bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jilat muntah sndiri nmpak....
awat x berbisnes kat sana je...hadap jugak tmpat kena pakai mask kena scan my sejahtera ni..
kucing pun x jilat balik muntah dia....malu weh
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat duit wasiat ke apa.

Sudah tentu duduk di Malaysia lebih mewah dengan tukaran ke ringgit, tapi bising lebih hari tu cam kompem bye bye malaysia forever.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 07:11 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 19-3-2022 06:01 PM
Baru open march 2022
Da kutuk satu malaysia n menganjing
Ala2 xkan balik malaysia dah forever

open march 2022
tapi preparation dia dah buat sejak lama dulu

kenapa u nak sakit sangat dia buka kedai kat malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnt nak.tgk.lah
Boleh dpt mur tak cam kat bake with yen
Tp yen pung dah mahai
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
lor balik msia ker.. kta msia xmcm sana nun... dok la sna.. spesis ego yg xmau ngaku negara sndiri lebih nyaman hidup wpn negara org lebih gah dan maju.. tp ego kan.. mana bleh puji....hadap sangat la netizen ngan roti dia tu.. blajar la buat sndiri weh.. xpun mkn roti gardenia dr nk beli roti dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sebab tu org kata jgn benci sgt nanti syg..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
iols lagi suka baca warkah dr imelda.. sheols ckp walaupun suaminya mat saleh tapi suami dgn anak2nya lagi suka duduk sini utk berbakti pada rakyat msia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaaaaa.... Balik juga Malaysia. Ritu bukan main ludah kat Malaysia ni ha. Yuks.. Jilat air ludah balik dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa balik kat negara biasa2 yang juga penindas ini dik?

dah penat kebangga tanah air orang?
ke income xde?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh kata duk USA bak di syurga kira dah vaksin  tapi senyap2 je
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 09:01 PM | Show all posts
org Msia kan suka makan2 yg manis berkrim dan berlemak
nak pulak so retis yg buat
dalam ngumpat korang juga yg berbaris beli
sibuk ngata korang juga ngidam nak merasa air tangan dio
tapi kedai besar bapak pelaburan berani sungguh
...nak ucap welkem back ke atau gud luck ye
...miahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Overnya la hai korang ni.. bior la dia nak bukak bisnes mana pun, cukai dia bayar.. ke hulu ke hilir x abis2 ratib vaksin x vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiki...bertubi2 dikecam. dulu membongak sangat, ujung2 blk jugak cari rezeki kat tmpt yg dikutok dulu.
kan main beso kedainya, dari luar nmpk cantik menarik utk masuk. nsb la jauh dan tak suke mkn manis2 neh. semoga berjaya, netizen sini kecam2 pun kalau ada kedai makan sedap2 murah diserbu jugak. so iols rs maybe kedai dia ni blh hidup kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nampaknya dia pilih hujan batu juga
igtkan dah kutuk2 negara sendiri dah xkan jejak kaki tu kt sini tp blm lg sejuk ehhhhh dia dah ada kt sini
sedap ke jilat muntah sendiri tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 19-3-2022 04:09 PM
MMDG&W tu apobondo?

Boleh tak meols nak teka MazlinaMuhammadDaudGia&Will ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_ingeniare replied at 19-3-2022 09:55 PM
Boleh tak meols nak teka MazlinaMuhammadDaudGia&Will ?

Aa.. betul la tu.. mmg itu maksudnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
So kedai dia nanti xde code mysejahtera lah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 19-3-2022 08:15 PM
kenapa balik kat negara biasa2 yang juga penindas ini dik?

dah penat kebangga tanah air orang?

Ada tbace kat ner tah katanyer skang nih org sne mmg target warga asia utk ditindas....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:59 PM GMT+8 , Processed in 0.131381 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list