CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 19-3-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah..ingatkan dah seronok duk us sana yg katanya tak de diskriminasi..apehla balik sini siap.nk meniaga pulka tu..semoga kedai ko tak laku la  pompuan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki heols dah dapat harta ke?

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 04:17 PM | Show all posts
dulu kata sy pilih hujan emas di negara orang, aii sekarng nk  hujan batu di negara sendiri ke.. nmpk nya lpas ni giliran rit tu la pulak.. tah2 da vaksin diam2
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa balik????tak mampooo hidup di amereka kah?
Kau ni suntik thypoid pun mesti tak ambik kan??ewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadap juga duit netizen Malaysia ya nak niaga tu. Good luck dgn life baru kat msia. Selepas kutuk2, ke sini juga.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 04:56 PM | Show all posts
muka tembok sgguh acik lana kan. mulut hansuang cakap buruk pasal negara sendiri alih2 hadap cari rezeki kat negara ni jugak. adios sgt, dah balik ni takde nak hello malaysia ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 04:56 PM | Show all posts
welcome back
semoga dpt menyimbah minyak ke hati netizen antubeks yg terbakar sehingga rentung  
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sini jgk la ko nak niaga. Kang x laku cakap melayu dengki..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 05:16 PM | Show all posts
anony-mous replied at 19-3-2022 12:58 PM
Sapa yg beli support mmg bodoh. Patut la org mcm kaklong boleh survive dkt malaysia. Org melayu gitu ...

netizen memang ramai yang bengap...  dan antivac kompem akan sokong n membeli kat lana ni...  tapi dia ni dah vaccine dah ni sebab takkan dapat masuk kalau tak vaccine...  unless dia ada kabel besau kat immi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:17 PM | Show all posts
gigahertz replied at 19-3-2022 11:40 AM
laaaa apsal tak meniaga kat USA sana ? apsal balik Malaysia nak niaga ?

entahnya...  katnya pi sana nak uruskan harta pusaka yang gaya macam banyak je...  takkan masih hadap rezeki di tanah malaya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 19-3-2022 05:16 PM
netizen memang ramai yang bengap...  dan antivac kompem akan sokong n membeli kat lana ni...  tapi ...

Masuk balik pon diam2, dah vaksin la tu. Euw x ada dignity ke? Kemain ckp pongpang2 vaksin ni teruk last2 demi nk kaut duit, sanggup langgar etika diri sendiri. Kalau i antivaks, i x beli. Sedap mcm mana pon, for sure ada pilihan yg lain. Bukan makanan asas pon. Serius lah i xboleh brain org yg dah kutuk mengata malaysian mcm2 kot, tiba2 balik siap buka bisnes. Mmg xtau malu betul ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dkt ig dia beribu2 org support. Nasihat i, korang kalau x berduit tp xkisah maruah, sila la buat style lana, style kaklong sbb rakyat malaysia ni mmg xkisah pon dihina2 dipijak, tetap akn ada yg kesian. Rohingya pon boleh hidup. Since majority melayu mmg cpt kesian, dgn scammer pon boleh kesian, uols setup siap2 perniagaan. Dont worry, xkan bungkus punya
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia juga kau laki bini hadap cari rezeki ya. Suami dia dah bebas banned sebab doping lah kiranya tu dah boleh main wakil Sabah? US masih wakil lagi ka? Anyway baru tgk dia post video pengunjung berpusu2 nak bergambar dgn laki dia lepas game. Please lah wahai pengunjung, have some dignity. Jgn peghak sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 19-3-2022 03:15 PM
kau duduk us kalau sekali sakit terus miskin. ambulan pun kena bayar beribu2.

Betul tu, mana ada negara lain  cuci gigi byr seringgit je kecuali negara komunis, rawatan pakar, x ray, Mri, scan  pun hanya  5 ringgit , dulu2  warded kalau tak mampu  tak perlu byr yg penting ada cop ketua kampung
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:46 PM | Show all posts
dkt rumah aku nih...nk singgah nnti...errrr x singgah...lalu je....x minat lh roti2 nie
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Punye la kutuk beriya
Muka tebal betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiba2 teringat lak video dia n husband persendakan Malaysian pasal kat mana nak scan mysejahtera kat US tu.. Sambil ketawa2 waktu tu mcm perlekeh negara sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols harap sangat lana ni baca komen2 dalam ni puas hati meols baca hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 19-3-2022 03:37 PM
yang korang marah sangat kat dia dah kenapa?
sah sah la dia dah start buat kedai dia tu lama sebelum ...

Baru open march 2022
Da kutuk satu malaysia n menganjing
Ala2 xkan balik malaysia dah forever
Tetibe xsampai setahun balik malaysia n bukak bisnes
Muka xmalu suro support bisnes
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 19-3-2022 06:01 PM
Baru open march 2022
Da kutuk satu malaysia n menganjing
Ala2 xkan balik malaysia dah forever

nanti berpurdah netizen maafkan semua haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 12:45 AM GMT+8 , Processed in 0.125218 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list