CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Lana Nordin Dah Balik Malaysia, Bakal Buka 'One Stop Bakery Centre'?

  [Copy link]
Post time 1-4-2022 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 31-3-2022 11:06 PM
orang yang repair kak ros bonzai lah paling jahat
dibuatnya makcik tu macam rupa witch
rugi duit b ...

Pomen yg repair acik ros bonzai salah bagi katalog agaknya. Acik ros tu cantik je masa muda patut kalau dia nk alter pun sikit2 ok lah ni mmg jahanam terus.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2022 09:20 AM | Show all posts
Masa ni la rakyat Malaysia patut bersatu. ramai2 boikot sampai la si chucky tu mohon maaf
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2022 09:21 AM | Show all posts
Masa ni la rakyat Malaysia patut bersatu. ramai2 boikot sampai la si chucky tu mohon maaf
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 1-4-2022 09:00 AM
Si acik RR tu ada share i rasa sbb anak dia pegang margerine dia suruh anak dia amik je sebab dia ka ...

Hahaha org tak reti niaga gituler... Ambik je tanpa record nilai brg keluar, walau pun owner.

Patutlah dulu dia niaga pun lingkup.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
budakmanentah replied at 1-4-2022 09:20 AM
Masa ni la rakyat Malaysia patut bersatu. ramai2 boikot sampai la si chucky tu mohon maaf

Rezeki manusia iteww datangnya dari siapa? bukan ditentukhen oleh samada ko boikot atau tidak....perniagaannya...

Laki takda didik ko bab ini keeww?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.086526 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list