CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 978|Reply: 12

Founder timbangkilo

[Copy link]
Post time 18-3-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Nak cari duit raya ni, jangan terperangkap dengan game ponzi ponder tau.

MO dia sama je.
1. Ponder cari ejen, nak jadi ejen, kena beli stock. Biasanya ada pakej.
.
2. Ponder lantik sorang admin uruskan ejen2 ni. Bagi bahan2 marketing.
.
3. Ejen try buat jualan. Produk bagus, Alhamdulillah, ada repeat. Ada real customer. Stock habis. Restock.
.
4. Kalau tak bagus, takde repeat, stock letak bawah katil.
.
5. Dapat ponder yg pentingkan kualiti produk, dengar feedback pelanggan, Alhamdulillah. Dia akan perbaiki.
.
6. Tapi, dapat ponder lupa daratan, duit ejen habis kat kereta baru, rumah baru, cuti sana sini, melingkuplah ejen.
.
7. Bila ejen lingkup, takdelah income baru kat ponder.
.
8. Ponder punya target, bukan 100 ribu pelanggan, tapi 100 ribu ejen....
.
9. Sebab apa? Pelanggan beli 1 produk mungkin RM50. Tapi ejen sekali restock, RM1000. Nak kaya cepat maa....... nak bayar Mustang bulan2 tu, nak cekau mana duit.
.
10. Ejen lama, tak nak restock dah. So, ponder akan mulakan money game dia.
.
11. Naikkan beberapa ejen. Bagi reward sana sini. Pendek kata, buat orang teringin nak jadi ejen juga.
Ye lah, jual produk ponder, dapat juta-juta.
.
12. Tu semua umpan tarik ejen baru.
.
13. Orang tengok pun rasa nak jadi berjaya macam ejen tu. Lagi pula, ponder dok pukul canang, bahan marketing semua kita sediakan, tinggal copy paste je.
.
14. Bila ejen dah beribu-ribu, puluh2 ribu, copy paste ayat marketing yg sama, orang pun naik nyampah.
.
15. So, berhati-hatilah. Nak jadi ejen tu, jangan sebab tengok ejen lain menang reward, dapat income banyak apa semua tu. Nak jadi ejen, cari produk yg betul2 bagus.
.
Lagi bagus, yg kita sendiri dah cuba dan berpuas hati.

Lebih baik tak untung, daripada rugi.

Update : ni dah boleh keluar duit kwsp RM10k, lagilah kena hati2....jgn kelabu mata, nanti jadi kelabu asap.

Sekian;
Raja Kamil
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2022 08:41 AM | Show all posts
bagus TT... nowa bagi lima bintang

moga2 terus terhapus ponder2 ni smer esp anak didik jijan janjan najib tersodok dan senangkatan denganniyerrrrrrr  
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2022 09:41 AM | Show all posts
ponder sek kito kayo rayo

ejen melingkup berayaq mataaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg agent dpt juta2, dpt kereta mahal tu betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2022 11:57 AM | Show all posts
Iolls doakan ponder2 timbangkilo yg pentingkan kehidupan mewah sendiri ni melingkup sekelip mata.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2022 01:48 PM | Show all posts
nasihat last tu cari produk yg bagus
apa je contoh yg bagus utk produk timbang kilo ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2022 01:48 PM | Show all posts
nasihat last tu cari produk yg bagus
apa je contoh yg bagus utk produk timbang kilo ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting kena ada statement "saya ingin membantu ibu tunggal, para surirumah di luar sana". Padahalnya membantu poket quarter pounder.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 18-3-2022 12:41 AM
bagus TT... nowa bagi lima bintang

moga2 terus terhapus ponder2 ni smer esp anak didik jijan jan ...

Najib assadok tu mukanya conceited. Annoying gila nampak muka dia kat billboard. Mari meroket konon. Ntah apa biz nya pun. Biz air liur je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 01:26 PM | Show all posts
epal21 replied at 22-3-2022 10:39 AM
Najib assadok tu mukanya conceited. Annoying gila nampak muka dia kat billboard. Mari meroket kono ...

harus lah ailio

takkan air mani heols.... yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 03:07 PM | Show all posts
Berhati-hati la dah ramai surirumah, pekerja awam habis duit simpanan semata-mata nak cepat kaya jadi stockist la ape la...

Yang dok kaya ponder2 tu...Sebab stockist dah bayar penuh. Pepandai agent and stockist la kena settle stock2 sampai habis bilik anak2 jadi stor.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bisns melayu ni suka sgt
Ngan  sistem ejen & multilevel.. nk cepat kaya..menyampah betul..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ponder dan stokis kaya raya.. agent? Bersusah payah nak clearkan stock..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 12:54 AM GMT+8 , Processed in 0.090463 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list