CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Pernikahan Man Bedul (keris) dan Kuin Kepam sebelum bulan puasa V64

   Close [Copy link]
Post time 14-3-2022 07:54 AM | Show all posts
MarryPottet replied at 13-3-2022 12:28 PM
Shopee affiliate terpaling kah itttewww?

Checkin innnn bawak gambo mulut lopong & lobang idong se ...

ya aulohhh.. terkejut makkk!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betullah pasal pauWer ( gini ke dia eja?) tu, mmg tak patut sangat dia ignorance sampai gitu sekali. At the first place, takde keperluan pun dia nak introduce new product semata2 utk Hari Wanita. Ni kan dah jadi gini. Apolah Budder ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 08:03 AM | Show all posts
bawak2 la ingat Allah kakpam oiii..geli la aku tgk tetek layut ko ni


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 14-3-2022 08:03 AM
bawak2 la ingat Allah kakpam oiii..geli la aku tgk tetek layut ko ni

Mengalahkan puak non muslim pulak. Org kafir pun reti pakai sopan idokla sepanjang masa nak menayang boobies. Dia ni tak takut ke kena rogol beramai2 dgn puak itam ni? Haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 08:27 AM | Show all posts
makton replied at 14-3-2022 08:03 AM
bawak2 la ingat Allah kakpam oiii..geli la aku tgk tetek layut ko ni

pakitam tu dah xpakai kot2 belit mafela kat leher ke? manjang pakai tshirt putih tu skrg. xde tshirt lain ke.. itu je ke kakpam belikan utk pakitam.. sian pakitam xde duit dan takde taste nak beli tshirt baru ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 08:30 AM | Show all posts
che-cikL replied at 14-3-2022 08:01 AM
Kalau betullah pasal pauWer ( gini ke dia eja?) tu, mmg tak patut sangat dia ignorance sampai gitu s ...

masa dia dpt invitation tu kan dia cpt2 kalut nak join. lps tu panik sampai tak tido malam. itulah keje si badder agaknya. tak tido malam dok google search pau comel2 nak order. dr spore pon belasah je order, mcm msia ni xde org buat. halal haram dia tak kisah. ko bagi org mkn benda begitu, tak tau halal haram, dahla harga yahudi sesuai dgn kos ko oder dr spore ye.. menjawabla ko amik hasil bahagian org yg beli dan makan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 14-3-2022 12:03 AM
bawak2 la ingat Allah kakpam oiii..geli la aku tgk tetek layut ko ni

Hurmmmmmmmm tersembur
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 14-3-2022 08:30 AM
masa dia dpt invitation tu kan dia cpt2 kalut nak join. lps tu panik sampai tak tido malam. itulah ...

happy cart singapore tu pun “imported from malaysia” katanya… supplier (kilang) malaysian . Marketing depa boleh je kata halal kat mulut… i bukak site zoey homemade pun terasa nak order sbb semua pewarna natural coloring ambik drp tumbuhan, no msg , no presevative etc, tapi tu la… kembang tekak ada pork product mmg takkan order
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 13-3-2022 06:15 PM
Hurmmm
Mesti ada supplier muslim jugak utk pau dessert2 ni kann

sepatutnya mmg ada. Byk je owner iks yg humble tkde siapa2 kenal pun… tapi pauWer taiwanis ni mmg sebijik sebijon macam happy cart & zoey homemade . Benda macam ni tak mungkin sama sebijik sebijon. nampak macam sama tapi mesti boleh spot the difference…
To budder.. i harap u kembangkan lah perniagaan u macam zoey homemade…. tapi mmg u yg buat lah kan . kitorang nak order utk special occasion senang sikit sbb kalau made from scratch drp central kitchen u, mmg sah2 la halalan muslim made walopon u tak apply from jakim punnnn…
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:33 AM | Show all posts
Kenapa DikTaiwanis mengelabah sangat eh, kenapa dia tak ikut je mcm KhairulAming tu?
Semua nak kejar, sampai tak fokus.
Padahal dia bole je jadi mcm KhairulAming or even better sbb produk taro ball dia tu mmg ada kelainan, buatan Muslim somemore.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
agaknya #ladybosstaiwanis (uih panjangnya nak type) baca sini tengok byk org tak kisah beli blackball / soybean factory etc hakmilik nonmuslim so dia selamba je la order mantou drp kilang nonmuslim . hoih #ladybosstaiwanis …. dessert2 tu kedai jual plant based . mmg tkde pork bagai… yg mantou tu sah2 ada product pork. kalau dia kata mantou kosong yes mmg kosong tapi kelur drp kilang sama. i suggest kalau u suka product camtu, u buat la kat cloud kitchen tu… nak buat replika anak2 u rambut kerinting pun boleh sbb cute giler . Mesti dorang suka sbb mama abadikan muka dorang kat mantou tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:47 AM | Show all posts
Nadiabella replied at 13-3-2022 07:20 AM
Kepam.asyik throwback gambar anak2..kalau rindu balik....tak guna nak reminisce...your kids need you ...

rindu2 kunun

tgk text anak pon mcm hambar bosan and mcm whatever...
asal dan aje reply ok..

tula... sekadar sayang rindu utk content aje kan...
i penyayang ok.. tgk i repost gambar anak2 throwback sambil ucapan2 rindu tak berbelah bagi.. ouch.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:51 AM | Show all posts
black_handbag replied at 13-3-2022 09:27 AM
Chuols jangan lupa.. izafake pun sama mak terpaling macam badder. Umur 4 tahun izafake dah tayang  ...

sebabnya nak pandai menulis kena banyak bermain, kena banyak guna tangan meramas ramas main pasir, masin lego, tuang air dalam cup, main conteng-conteng and ect. baru lah jari jemari tu lembut nak pegang pensel dan menulis. i doubt anak depa ni banyak bermain. banyak sangat masa dengan gadjet nanti jari pun jadi stiff, lepas tu lazy eyes, lepas tu tidur pun tak ikut jadual macam mana sel otak nak berkembang dengan baik?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 14-3-2022 08:03 AM
bawak2 la ingat Allah kakpam oiii..geli la aku tgk tetek layut ko ni

ada taiknlalat atas pauWer kuin kita…
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:53 AM | Show all posts
kepompong replied at 13-3-2022 11:50 AM
every mom should think like this. Bukannya nak berlumba2 siapa lagi cepat pandai baca/kenal planet ...

betul! hari tu ai ada record video anak i mengaji mukaddam. ingat nak post kat ig, tapi on second thought tak jadi lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 09:58 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 14-3-2022 06:09 AM
Tapi bila tengok kepam punya conversation dengan anak lelaki dia nampak macam kepam ni malas nak l ...

kannnn.. macam takdak affection. kot la anak tu kata makanan dah sampai, pesan kat anak eat well.. lepas makan ni nak buat apa? jangan tengok tv lama-lama sangat.. sleeps early supaya esok boleh bangun subuh awal ect ect.. me love you to the moon and back!

paham tak conversation between mother and kids sepatutnya macam tu. ke cara ai yang melampau and dramatic?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 14-3-2022 09:53 AM
betul! hari tu ai ada record video anak i mengaji mukaddam. ingat nak post kat ig, tapi on second  ...

kalau u boleh control perasaan u utk tak rasa nak lebih drp org,  show off etc . ok je. & bila org komen pasal video tu & takde perasaan nak defensive pun, ok je… terima hakikat anak kita mmg begitu. & kalau org puji, kena igt kekdg org bukan ikhlas sgt pun memuji apa jua org bagi feedback, secretly improve… ramai je up kat socmed supaya video tu tak hilang…. nnt dia dah dewasa boleh tengok2 balik ok sgt… sbb save  kat external hard pun, benda tu boleh hilang/rosak. apetah lagi kat fon/laptop
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 10:04 AM | Show all posts
JDT replied at 13-3-2022 03:24 PM
Saya pun rasa kuin kepam dah balik kat Malaysia....up gambar dari folder lama kot.

speku rasanya bethollll....
mission tak kesampaian di EL EH.
mau menangis meroyan sorang2 time puasa raya kt sana..


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 10:21 AM | Show all posts
kepompong replied at 14-3-2022 10:00 AM
kalau u boleh control perasaan u utk tak rasa nak lebih drp org,  show off etc . ok je. & bila org ...

betul jugak cakap chuolls nih.. keeping for memories kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 14-3-2022 09:58 AM
kannnn.. macam takdak affection. kot la anak tu kata makanan dah sampai, pesan kat anak eat well.. ...

rasa simpati kat anak2 dia …. bukannya parents ada important mission pun sampai terpaksa berpisah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:57 PM GMT+8 , Processed in 0.420808 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list