CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Pernikahan Man Bedul (keris) dan Kuin Kepam sebelum bulan puasa V64

   Close [Copy link]
Post time 13-3-2022 04:16 PM | Show all posts
JDT replied at 13-3-2022 03:24 PM
Saya pun rasa kuin kepam dah balik kat Malaysia....up gambar dari folder lama kot.

Betul i pun rasa camtu,perkahwinan kepam hanya bertahan few months nampaknya..
Very the kim kardashian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 13-3-2022 12:28 PM
Shopee affiliate terpaling kah itttewww?

Checkin innnn bawak gambo mulut lopong & lobang idong se ...

Adekah muka kuin inzal serupa ini juaaaaaaa????
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I speku kepam dh kt mlaysia
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in sambil baru nak buka ig kepam....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 13-3-2022 02:33 PM
Dulu ms pkp, kepom kata keris orderkan dia food panda...tp we know that FP mmg tag geolocation.so ka ...

Food panda tak pasti. Kalau grab, sg, indon, filipina boleh order dr jauh.
Tp klu order dr LA sne membongak lah mung kepam oii.
I order utk my bf kt OZ pakai ubereats.
So klu kepam kate pakai ubereats boleh la terima sikit. Sikit je
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-3-2022 12:22 PM
Rasa bersalah mungkin lambat lagi cuols.. stress duit tak banyak agaknya kat sana. Cuba kalau duit ...

Ah betul jugak tu!!.....berapa byk lah dia dapat order nak bertahan kat el yeh.....keris pon cam tak kerja....chef apa tu kalau selalu berkepit dgn kepam....ada harapan besar kena pulang ke pangkuan anak2 yg ditinggalkan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 13-3-2022 09:36 AM
Ah betul jugak tu!!.....berapa byk lah dia dapat order nak bertahan kat el yeh.....keris pon cam t ...

Kannnn chef mana ada masa ke sana ke sini patut kat dapur la (tu pun kalau kedai wujud)
Memang EL EH ni mcm pengajaran buat kepam.. jadi ps pun sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-3-2022 12:39 PM
I dah tgk website zoey. Mmg ada jual pork, ada wine montou. Terus kembang tekak. Patut lah rasa x  ...

Sebab tu lah i tanya.. halal ke? Sebab product laon dia ada pork.. kalau i.. mmg x lah nak beli kalau dr tempat yg sama..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 13-3-2022 12:28 PM
Shopee affiliate terpaling kah itttewww?

Checkin innnn bawak gambo mulut lopong & lobang idong se ...

Ya awloh gambar ni bikin gelak berdekah je
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 13-3-2022 12:47 PM
kita tak tuduh dia ambik drp situ u. tapi dah mmg sebijik2 saling tak tumpah… takkan tkde copyrig ...

Nk ckp tiru, biasanya benda berseni ni mmg xkan dpt 100% sama. And dekat benang lama pon ada org ckp mula2 dia guna gmbar yg sama as webpage mana entah, yg zoey tu kot? Skrg ni x ada dah gmbar tu dkt zoey. Cuma kalau dia baca tlg la ambil berat pasal halal haram ni. Klau ikut jakim, sah2 xlepas halal. Nk ke mkn restoren yg hidang sekali bak kut teh tp ko mkn bubur je??
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 13-3-2022 12:55 PM
budder… alang2 u ada cloud kitchen / central kitchen, why not u buat sendiri mantou tu… confident  ...

Hurmmm
Mesti ada supplier muslim jugak utk pau dessert2 ni kann
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 13-3-2022 02:33 PM
Dulu ms pkp, kepom kata keris orderkan dia food panda...tp we know that FP mmg tag geolocation.so ka ...

i tak tau la kalau different country boleh ke tak..tapi adik i pernah belikan mak i sup cendawan sebab dia ada save alamat rumah kampung..dia kat cyberjaya..mak kat ipoh.tapi ni guna grabfood
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Modus operandi kakpam balik malaysia nanti ler. skarang bulan 3 kan. tayang anak2 hari2 kekonon rindu. nanti ada la alasan nak balik bulan 4 nanti. takdela malu dgn acik2

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 09:02 PM | Show all posts
Edited by cikrosienona at 13-3-2022 09:04 PM
cmf_premierleag replied at 13-3-2022 02:33 PM
Dulu ms pkp, kepom kata keris orderkan dia food panda...tp we know that FP mmg tag geolocation.so ka ...

boleh je
I orderkan grabfood and foodpanda from US utk mak I kat Malaysia..it works!

tapi I guna simcard telco malaysia, bukan simcard telco US. Sbb simcard telco malaysia tu mmg dah ada akaun FP and grabfood dr I kat Malaysia lagi so it works overseas, pkai wifi lah..xkn nk byr roaming charge pulak kan. hehe. I don't think it works for telco US sbb nk download grab/fp/shopee ke dia akan ckp 'this app not available for your region'..unless you tukar your location setting.

Geolocation tu u boleh ubah...drag je dlm map/pin location.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Mantou tuh takde pulak dek budder canang2 ‘halal’, ‘homemade’ ‘muslim product’ and all sorts of jargon mcm dia advertise taro sebelum ni. So kemanakah hala tuju produk dek budder sebenarnya? Mohon pencerahan & harap dek budder jwb dlm igs seterusnya

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 13-3-2022 08:10 PM
Modus operandi kakpam balik malaysia nanti ler. skarang bulan 3 kan. tayang anak2 hari2 kekonon rind ...

takpun nnt dia propa nak buat surgery.. hari tu kan sheols dah ada mention nak buat surgery apa ntah.. tapi nak buat kat msia katanya. sonutk cover kemaluan dah reach maximum stay kat LA.. sheols boleh la buat citer kena buat op pulak nnt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-3-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 14-3-2022 12:00 AM
Mantou tuh takde pulak dek budder canang2 ‘halal’, ‘homemade’ ‘muslim product’ and all sorts o ...

khen… tunjuk masa steam & packing je. tunjuk la camane buat kan kalau betul sheopa buat from scratch. asyik nak membongak acah2 terpaling usahawanita je dek budder ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dgn HH ni..umur dah banyak tapi jadi mcm ni..harap2 dia cepat bertaubat..banyak je kematian usia2 muda sekarang ni..lagi2 musim covid ni..kalau makan x jaga..bmi obese..memang menunggu masa je penyakit2 kronik nak hinggap..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam ni balik2 gambar depan pokok...pergilah hiking...kat sana byk tempat nature yg menarik.kata bossbabi, tak kerja for weeks untuk vacay mesti boleh kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-3-2022 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts


Tapi bila tengok kepam punya conversation dengan anak lelaki dia nampak macam kepam ni malas nak layan je.. Sepatah2 je jawab.. Ooo.. Kalau jantan2 touch n go dulu2 tu kemain berkajang2 ayat balas.. Siap awwww... So sawitttttt... Singgah anak ko just ok je.. Patut tanya laa anak tu ok ke tak lepas cucuk tu ke kan.. Oh yela.. Mak leka biar abam blek nguli puting kat el eh kannnn

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 07:07 AM GMT+8 , Processed in 0.399446 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list