CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: AKAZ85

Pernikahan Man Bedul (keris) dan Kuin Kepam sebelum bulan puasa V64

   Close [Copy link]
Post time 12-3-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 12-3-2022 06:16 PM
Siap canang beli semua stage kat shopee. Pelik bb dia xde ajar anak menulis pakai benda tu. Anak i ...

Kan. Mcm pelik sbb pegang pencil pun mcm x betui lg. Tulis nama sendiri pun tak brapa pandai lagi. 6 thn dah boleh tulis satu simple ayat, buat simple maths mcm tu. Pastu bangga tayang anak tulis titik2 mcm tu dgn nama pun x pandai tulis lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 12-3-2022 10:16 AM
Siap canang beli semua stage kat shopee. Pelik bb dia xde ajar anak menulis pakai benda tu. Anak i ...

Mak bzzzz cuols sebelum ni buat flatlay skrg ni jadi pekerja shoppee pulak.. mana ada masa
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 12-3-2022 12:11 PM
Kering kontang rambut kepam. Tryla new shade colour. Its time to change

Dulu selalu kan duduk saloon masa kat london.. terjaga rambut.. kejap golong golong kepuk kejap buat cornrow braids..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
check in rumah bawah tanah


done scan mysejahtera  ✔️

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kepam..lame tak nampak u jln2 outlet. ade yg dh bg warning ke tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 12-3-2022 09:38 PM
Dulu selalu kan duduk saloon masa kat london.. terjaga rambut.. kejap golong golong kepuk kejap bu ...

Ms kat landen dia mewah la sbb scam duit org sana sini.so bleh la gi salon makan sushi mengopi cafe mahal bagai
Now kt EL EH dah sengkek.dah susah nk scam duit org lagi sbb sume dh tahu her MO
kat EL EH ni takde lak ye kepom berlakon masuk hospital sakit perut guling2 mcm kt paris ya sbb tokmid dah malas nk layan kepom lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-3-2022 06:06 PM
I x habis lg baca benang lepas. Baru tau pau comel tu budder beli dari co lain. Patut lah lawa sgt2  ...

Mahalnya.. pau cendawan yang harga rm5 pun iols rasa mahal tapi tetap beli sebab rasa berbaloi sebab ada isi cendawan, ayam. Yang budder jual ni dah rm7.50 sebiji untuk pau yang kosong. Kalau iols memang tak beli walaupun rupa cantik. Kat Eco shop pun ada mantou ni. Rm2.20 dapat 12 kalau tak silap tapi saiz kecik- kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-3-2022 03:41 PM
Ms kat landen dia mewah la sbb scam duit org sana sini.so bleh la gi salon makan sushi mengopi caf ...

Khennnnn duduk ngopi kat harrods.. sikit2 melepak kat fendi.. pastu pg italy lenjan bag lv on the go dlm flight letak kat kaki!

Scene menjadi jadi pulak kat paris bising pasal spetal siap minta kawan dr kl bawakan antibiotic bagai byk sangat gambar2 ubat masa tu khennn! Padahal gastric attack tak pun kena gerd.

Syabas kat forumer tegar kuin kepam yg mejalankan tugas melumpuhkan MO kepam!

Tengah counting days nak balik ke tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
lazy-turtle replied at 12-3-2022 05:19 PM
Smlm tgk status iza fake tu gigih tunjuk anak laki dia dok menulis a b c sambung2 titik tu. Bkn anak ...

Dah la cara menulis huruf R pon salah.. patut trace batang dulu.. pastu grlembung.. baru slash bwh tu.. anak die terus je sambung dr hujung ke hujung.. N yes.. 6 thn should be dah spelling.. bukan tracing lg..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
lazy-turtle replied at 12-3-2022 08:22 PM
Kan. Mcm pelik sbb pegang pencil pun mcm x betui lg. Tulis nama sendiri pun tak brapa pandai lagi. ...

Different kids develop at diff levels. Don’t compare kids.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam.asyik throwback gambar anak2..kalau rindu balik....tak guna nak reminisce...your kids need your presence...they feel more protected when their mothers are around. Walaupun tak byk bercakap dgn mak tapi duduk satu rumah tu nikmat buat anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 12-3-2022 11:20 PM
Kepam.asyik throwback gambar anak2..kalau rindu balik....tak guna nak reminisce...your kids need you ...

Kan… kali ni ada improvement sikit, bukan gambar labu manis sorang. Tengah stress ko skrg ni kat El EH
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 12-3-2022 09:40 PM
check in rumah bawah tanah



I tergelak yg bab scan mysejahtera tu
Chuols jangan lupa cek temperature. Kalau demam tinggi tak boleh masuk ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 13-3-2022 12:47 AM
Dah la cara menulis huruf R pon salah.. patut trace batang dulu.. pastu grlembung.. baru slash bwh ...

Chuols jangan lupa.. izafake pun sama mak terpaling macam badder. Umur 4 tahun izafake dah tayang beria anak dia dah pandai baca, semua jenis planet kenal.. semua jenis dinosour kenal. Dia dgn badder memang berlawan2 anak sape paling bijak, walaupun masing2 pampers pun masih pakai lagi masa tu. So gollum ni baca je pandai.. type whatsapp pun pandai.. tp menulis tak pandai
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hanis kepam memang pompuan paling bodo. Dah perabis duet ko nak hijrah sampai LA boleh2 ko mengadu craving asian food. Makan pun asek2 asian food. For chrissake lah kepam, ko tak sampai setahun pun tinggal kat amurika tu. Nak bangga jadik MRS AGUNDU lagi tu - so effin not amurikan!

Lom lagi dressing hodoh ko tu badan GUNDU takde shape. Atleast yg plus size ada jauh lagi pandai dressing dari ko pandai accentuate their voluptuous waist jadik curvy body. You kepam top to toe everything gone wrong - udah2 le telan bust pills tu, dah mcm melted snowman body tu.

Sekian iols nyampah ngan hanis kepam tak sedar diri - tapi perasan body lawa cam gisele bundchen
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-3-2022 08:44 AM
Kan… kali ni ada improvement sikit, bukan gambar labu manis sorang. Tengah stress ko skrg ni kat  ...

Stress dah tahap gaban kot....rasa bersalah...sifat keibuan tu tak leh nak dinafikan...ah gitew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mim14 replied at 12-3-2022 04:50 PM
Checkin✅  
Hrp abg keris nyonyot lah. Ke ‘berniaga”
Demi kelangsungan hidup di el ehh gitchuu  ...

uihhhh geli la . terus terbayang muka abgkeris tgh nyonyot kat melting snow
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kepompong at 13-3-2022 12:29 PM
plja2117 replied at 13-3-2022 03:50 AM
Different kids develop at diff levels. Don’t compare kids.


every mom should think like this. Bukannya nak berlumba2 siapa lagi cepat pandai baca/kenal planet dinosor bagai… terlampau flaunt kt socmed kelebihan anak kekdg menyebabkan perasaan mommy nak ajar anak lebih kpd nak flaunt …. kesian anak yg jadi mangsa keadaan
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 13-3-2022 03:38 AM
Stress dah tahap gaban kot....rasa bersalah...sifat keibuan tu tak leh nak dinafikan...ah gitew

Rasa bersalah mungkin lambat lagi cuols.. stress duit tak banyak agaknya kat sana. Cuba kalau duit mcm dulu mengalir mcm air dari tokmid… langsung tak hengat anak2.. 24jam up pg saloon, pg fine dining.. up quote jiwang2
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 13-3-2022 11:50 AM
every mom should think like this. Bukannya nak berlumba2 siapa lagi cepat pandai baca/kenal palet  ...

Shopee affiliate terpaling kah itttewww?

Checkin innnn bawak gambo mulut lopong & lobang idong seropa bentuk telinga hewan pink



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 02:59 PM GMT+8 , Processed in 0.424519 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list