CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 13468|Reply: 68

Bekas Suami Siti Saleha Maki Wartawan Wanita

  [Copy link]
Post time 11-3-2022 05:46 PM | Show all posts |Read mode
Bekas suami kepada pelakon Siti Saleha, Ahmad Lutfi Azhar yang juga merupakan pegawai khas kepada Datuk Seri Najib Razak baru-baru ini dikatakan telah memaki seorang wartawan wanita dengan menggunakan perkataan 'F' berulang kali apabila wartawan tersebut enggan memadam gambar yang diambilnya seperti yang diminta Lutfi.


Kejadian pada 8 Mac itu dikatakan bermula apabila sepasukan pegawai kesihatan datang ke tempat Najib dan salah seorang calon PRN Johor yang sedang 'berkempen' bagi menyampaikan notis saman perlanggaran SOP.


Memetik Malaysiakini, menurut saksi, ketika Ahmad Lutfi menghampiri pasukan pegawai kesihatan tersebut, wartawan wanita yang dikatakan dimaki itu mula mengambil gambar dan menyedari gambarnya diambil, Ahmad Lutfi menghampiri wartawan tersebut dan memintanya untuk memadam gambar yang diambil.




Foto: Google




Pertengkaran mulut bermula selepas wartawan tersebut enggan melayan permintaan Ahmad Lutfi dan bertanyakan identiti Ahmad Lutfi yang kemudiannya berkali-kali memaklumkan yang dia merupakan pegawai khas kepada Datuk Seri Najib Razak.


Selain pertengkaran mulut Ahmad Lutfi juga dikatakan bertindak mendekatkan mukanya ke muka wartawan wanita tersebut dan berkali-kali mengulangi perkataan 'F' apabila diminta menjarakkan dirinya.


"Dia kelihatan sangat sombong dan bongkak", kata saksi tersebut.


Namun pegawai khas kepada Najib tersebut akhirnya tampil meminta maaf di atas salah faham yang timbul dan menawarkan gaji satu bulannya untuk dipotong. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya ct saleha kena maki gini la kot kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la sallywho angkat kaki..temper rupanya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dgn perangai seiring
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
eloklah sallywho dah cerai dgn dia ni
Perangai low class sgt
Semoga jibun masuk penjara dgn segera..so biar mamat ni jobless la lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 06:52 PM | Show all posts
Dlu pun ada thread psl laki ni mengamuk time bukak puasa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Baran.. betul la ada sorang forumer bgtau dulu. Nasib awal siti saleha cerai sblm ada anak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pernah tengok video org surprised kan sally dkt rumah condo sblum kahwin.. then ternampak lutfi n sally baru nak keluar from the hse.. they ols pernah bersedudukan sama2 ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo ex leha ni pegawai khas ahli politik rupanya.. igtkan staff gomen betul..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 07:20 PM | Show all posts
muka macam innocent rhopernya panas baran... selayaknyalah di ceraikan oleh cikki... patutnya laki cerai bini ni bini cerai engko nyahhh... lepastu duk ulang2 F tu dengan muka belacannya... ko ghaseee...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 07:29 PM | Show all posts
Sujud sukurrrrr si sallywho sebab dah tak berlakikan dia lagi dah
Kalau tak, mau tarnish imej leha...
Good job leha....keputusan yang bijak!
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 07:38 PM | Show all posts
yang iols tak paham apa kaitan gaji dipotong sebulan? gaji tu bagi dkt wartawan tu ke? ntah kan iye jah... silap2 gaji basic rm1.2k jah... elaun jah yg buat masyuk najib bayar
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 07:44 PM | Show all posts
elok la cerai pun ngan Sally.... kalau dah ada anak lagi la susah....
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols memang panas baran pon kan, ader makhluk mana entah dakwa heols maki heshe dekat tempat parking kete kerna kete heshe rosak. Bukannya nak tolong tolakkan pon kete tuew, tolong lahar jur. Btw, kebanyakan pegawai khas ahli parlimen memang poyo, mengalahkan munturi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 wartawan pon biadab jgk..pnh tgk org meninggal waris ckp baik2 jgn tgkp gmb jenazah..eh xpduli tangkap jgk..bila kn tumbuk salahkan waris..hidup ni kerja apa pon kn ada etika..baru berkat rezeki..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag:  eloklah sallywho dah cerai dg ...

Ada dengar sepoi2 angin, mungkin terlepas. Ada tgn ghaib bantu. Kempunan kita nk tgk dia duduk palace of kajang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2022 09:02 PM | Show all posts
Kenapa dia berjawatan pembant7 khas kepada jibby? Jibby tu sapa? Dia ni kan orang gomen, mana leh berkhidmat utk jibby sebab jibb tiada apa2 jawatan dalam goemn.
Lain machiam lak perangai dia n8 ye...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
We want proff
Xde bukti serupa politaikkk .haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 09:36 PM | Show all posts
Jibby dan kuncu2 stay kat satu hotel ni... pastu semua takmo bayar joki valet. depa bagi dialog... depa orang jibby. then joki ni plak cakap, jibby tak jibby... semua kena bayar.

itulah yang aku dengar dr seorang liaison officer yang follow investor ke johor minggu sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok ler Sally dump dia
Macik rasa bukan takat verbal abuse
Entah2 kaki tangan pun naik ke Sally

Gini punya pangai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:44 AM GMT+8 , Processed in 0.086117 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list