CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 10-3-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 9-3-2022 07:35 AM
dia ni bukanke ally iskandar cuba nak try tekel dulu. gile betul ally kat dia, hujung2 juma pilih ad ...

Fl i jumpa depan2 x tinggi pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 10-3-2022 01:44 PM
I rasa dia ada saka..sape ada saka mmg nmpak baran dan mental.btw sheols ni campo mamak penang jug ...

ye memang mamak..family dia ada yg kulit mamak..medium ..juma agak cerah..bapak dia habib mohamed keja usm..part time motivator utk student2 nak ambik exam..dah pencen dah kot pakcik habib tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-3-2022 01:50 PM
sheols mmg mamak penang kan?
setahu aku lah

ye confirm! macam farrah adeeba tua kaka sethn memang kulit mamak tapi hitam manis..farrah adeeba ni sepupu fathia aka tekya (mak tekya aunty si farrah adeeba) family tekya agak cerah gak..ni geng mami mamu penang
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 10:27 AM
Aku pun smpai skrg teringat.. tak rindu pun.. cuma teringat sajo.. kalo suh kawin dgn dia pung aku ...

Macam lagu Alyah. Tak mungkin kerana sayang. Cuma kadangkala aku terkenang
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_premierleag at 10-3-2022 03:49 PM
makita replied at 10-3-2022 12:56 PM
Mendapat la sis org mcm ni. Dah biasa jadi terpaling org lain tak boleh lebih. Sekali dpt kwen dgn ...


nampak sgt kan sblm dia kawen adik jibun dulu, her circle is biasa2 je...tp dlm circle dia,dia la yang TERpaling skali
Terpaling perasan kaya,TERpaling perasan pandai
skali bila dh kawen, baru ko nmpk realiti hidup di luar circle ko.
rupanya kt luar sana ada org yg lagi TERpaling dr dia, yang mana biras2 pun bukan calang2, plus depa anak somebody lagi.family depa pun golongan bangsawan/upper class.stok2 dr kecik dh dihantar boarding school kat uk sana.
adik beradik biras2 dia pun bukan calang2.i knew some of them..sume keje hebat mcm kakak2 diorg (menantu TR)
Jumanji ingat dia hebat sgt ke? stakat jd host tv jah..tu pun rcgn bodoh Nona Noni jahh..bukan Money Matters ke hapa
sbb tu akak percaya je yg biras2 dia malas nk layan dia.cuma TR je sayang dia.


Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 03:52 PM | Show all posts
ai follow tudung AJ dulu. Memula sheols tutup web online , katanya selagi gomen gagal protect data customer , sheols tamo jual kat website. Pastu ada buat van bergerak jual tudung. Kreatif gaklah. Then sheols byk buat post peribadi cam meroyan. Pelik ja posting , trus ai unpolo. Tak lama pastu kedai pun semua tutup, jualan van pun tada. Now nk beli AJ kat reseller . Nmpk sendu ja tataulah still laku or idok. If betul ada mental prob , semoga  sembuh. Fighting!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 10-3-2022 03:46 PM
Macam lagu Alyah. Tak mungkin kerana sayang. Cuma kadangkala aku terkenang

Yeppp.. thats the best words..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-3-2022 03:47 PM
nampak sgt kan sblm dia kawen adik jibun dulu, her circle is biasa2 je...tp dlm circle dia,dia la  ...

Juna tak leh adapt la tuu.. agak agak biras ckp bla bla dia tak tsu.. mcm baruu dengo benda tuu.. ye laa sblm ni pergaulan dgn marhaen sajo.. cultural shocklaa..


Harqp juna oklaa.. aku pun takbtau nape aku rasa mcm kesian plk pdhl aku dgn dia jauh mana hebak dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-3-2022 11:25 AM
Bukan setakat tu. Dikelar2 peha ka bahagian badan mana ntah si Manohara tu juga. Tapi zaman tu ora ...

Tapi kalu tengok la kebiasaannya jantan kalu kayangan ni mmg fetish len maciam..bagus la ni mano da cerai dgan tengku gila tu..kalau x kena sembelih hidup2 dengan tengkunat tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua dok puji muka je. Kalau dah lahanat cmni apa nk puji lg? Baik kojol sajo
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 04:27 PM | Show all posts
dah tangkap belum
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-3-2022 07:47 AM
nampak sgt kan sblm dia kawen adik jibun dulu, her circle is biasa2 je...tp dlm circle dia,dia la  ...

Sayang Juma ni tak reti bawak diri survive dalam family kayangan. Padahal mak mentua dah sayang. Sekejap ja sheol menikah kan? Lupa berapa tahun, yang penting sekejapan gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 05:04 PM | Show all posts
allshares replied at 9-3-2022 03:24 PM
Ok la tu uols org ckp muka mcm juma, ade manisnya lagipun malaysian sweetheart gitew kan, buat ape ...

Dah I pula orang cakap macam muka Fathia ..





Macam mana tu ?

Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu penting kahwin sekufu yg ramai org buat endah x endah...sekufu dr segi pemikiran lg lah penting..klu tak mmg blh mereng
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 10:24 AM
Nape dia kawin dgm adik najib ek.. bg aku laa adik najib too rich.. mcm kawin dgn soltan.. mak aku ...

Some people are too ambitious... over estimate dgn kebolehan diri... perasan cantik pun iya
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 05:35 PM | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 09:46 PM
Mcm betol theyols kawen hahahahahahaahha.. ok tanak komen lebih

Kannn mcm betul depa kawin...kaka pun tak nak komen lelebih....oppsss...hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 05:53 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-3-2022 11:22 PM
Lupa daratan lupa asal usul sheols ni.

Tapi dia tak pernah lupa keluarga di kg...katanya adik beradik semua dpt tempias...senang lenang jadinya...tak sure betul ka tak...oghang penang mai habg kat kami kut2 kenai pamili Juna...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 10-3-2022 10:49 AM
Korg, ni gambo betul ke edit?


Hahahahahahahahahaha tak sangka gamba ni leak.. wei dia pakai gambo ni dan lain2 gambo juga as wallpaper henpon dia.. gitewwwww


Oh utk desas desus kan.. ramai jeeeeee terserempak terkaya kat serene tu dengan hotel GH milik nya
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 10-3-2022 05:53 PM
Tapi dia tak pernah lupa keluarga di kg...katanya adik beradik semua dpt tempias...senang lenang j ...

Juma ni pemurah... hatta kalo dia terserempak orang delivery datang hantar makanan kat jenjiran pun dia pi bayar perabihhhhh... walhal jiran2 dia tu sume kayangan2 termasuk big boss EPF
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 10-3-2022 04:11 PM
Tapi kalu tengok la kebiasaannya jantan kalu kayangan ni mmg fetish len maciam..bagus la ni mano d ...

Allahu Akbar... saiko nyaaaaa jantan lahnatttt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:14 PM GMT+8 , Processed in 0.130371 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list