CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 49518|Reply: 478

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 8-3-2022 05:08 PM | Show all posts |Read mode
Pada 1 Januari 2022, Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur telah memerintahkan pihak peguam syarikat Fame Up Entertainment untuk memfailkan waran tangkap kepada Norjuma Habib di atas kegagalan bekas personaliti tv dan juga pengasas kepada tudung bawal Aidijuma itu memberikan kerjasama dari permulaan kes saman yang difailkan oleh syarikat Fame Up Entertainment terhadapnya dan juga kerana menghina mahkamah di atas keingkarannya mengikut perintah yang ditetapkan.


Menerusi kemaskini terkini di blog Fame Up Center, dikatakan pihak mahkamah pada tarikh 16 Februari telah pun mengeluarkan waran tangkap. Walaupun tidak dinamakan siapa yang bakal menerima waran tangkap tersebut, dipercayai ianya untuk Norjuma Habib.


Blog Fame Up Center mula mendapat perhatian sejak tahun 2017 ekoran pendedahan demi pendedahan terhadap Norjuma, bermula dengan sikap Norjuma yang dikatakan sering menganiaya pekerjanya sehinggalah kepada pengakuan Norjuma yang mengakui dia merupakan permaisuri kepada salah seorang sultan yang terkaya di dunia.


Dua saman telah difailkan oleh syarikat Fame Up Entertainment kepada Norjuma sejak 2019 dan 2020 berhubung kenyataan Norjuma yang antaranya mengaitkan syarikat tersebut dengan penyebaran video VIP negara.


Norjuma juga telah mengeluarkan notis penutupan kesemua kedai Aidijuma tidak lama selepas dikatakan membuat kecoh di sidang media Fame Up Entertainment. -CARI


Foto : mykmu.net


Foto : kiffy razak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa cite dia skrg?
Tudung AJ xtahu la ada yg baru ke x?
Sbb ada follow reseller AJ ni..
Ada je berupdate
Nmpk juma ni xstable la emosi dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa siannya dia nii.. mak aku pernah ckp org cntik nasib dia tak best.. jumala tuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols bipolar kronik ke?

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:23 PM | Show all posts
bukan ke dia antara artis tercantik zaman tu?
dia lepasan UIA kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Habib Jewels tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 8-3-2022 07:23 PM
bukan ke dia antara artis tercantik zaman tu?
dia lepasan UIA kan?

Bukan retis..dia pengacara..


Haah dia budak uia
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2022 07:20 PM
Sheols bipolar kronik ke?

Dia ni mmg ada mental illness tp Rahim sewel 10x Ganda Dr mental illness dia ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 8-3-2022 05:23 PM
bukan ke dia antara artis tercantik zaman tu?
dia lepasan UIA kan?

Bukan ke dulu masa nak jd biras kakmah pernah kata sheols ni macam miss universe bertudung.

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti tibe2 sampai mekah buat umrah
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tutup semua kedai Aidijuma maksudnya tudung dia ada lagi ke tak berjualan
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:46 PM | Show all posts
lama tiada khabar berita pasal dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-3-2022 05:29 PM
Dia ni mmg ada mental illness tp Rahim sewel 10x Ganda Dr mental illness dia ni

@stinger987 ok ke tu dah kurang sewel
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:51 PM | Show all posts
ada lagi ke tudung dia di pasaran?
i punya adijuma pun lama terperap tak pakai..
nak recycle sayang pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 8-3-2022 07:49 PM
@stinger987 ok ke tu dah kurang sewel

Lepas kemaruk taikk maki td alhmdlh..


mencirit Rahim sewel masuk gua



Sambung shift malam Kang gamaknya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2022 05:30 PM
Bukan ke dulu masa nak jd biras kakmah pernah kata sheols ni macam miss universe bertudung.

Mantan laki sheol kan yang request kat bonda dia.. Nak yang muka macam miss universe tapi pakai tudung.. Masa honeymoon terbang tudung pakai selendang je..

Kat blog tu pun ade pic free hair siap pakai spaghetti strap.. Cute la sheols for me nampak muda remaja tapi perangai memang off sikit..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Juma ni serious lawa sgt pada mata aku...comel tapi syg.............
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 8-3-2022 05:56 PM
Mantan laki sheol kan yang request kat bonda dia.. Nak yang muka macam miss universe tapi pakai tu ...

Tu laa sian dia.. gambo nmpk kopek tuu ex laki dia ke yg tepek..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 8-3-2022 06:03 PM
Juma ni serious lawa sgt pada mata aku...comel tapi syg.............

Yepp.. sgt cantik.. tp nasib dia agak suwei
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 8-3-2022 06:06 PM
Tu laa sian dia.. gambo nmpk kopek tuu ex laki dia ke yg tepek..

Entahlah kaka.. Katanya dia sendiri hantar kat blog owner tu dengan ayat2 provoke.. Yang tak menahan siap membongkak diri mengaku SB angaukan dia..

Kat board kenamaan ada thread..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:25 AM GMT+8 , Processed in 0.956324 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list