CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 9-3-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 11:29 PM
Sheols mmg suka drive laju2... ada maserati bagai... sebab tu persatuan penduduk serene kiara suh  ...

Behtu kes riba anak tu tahun bila? Kalau tahun kebelakang ni adakah anak Sheols dengan king tu? Wowww.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 9-3-2022 10:13 PM
Dari sumber2 yg boleh dipercayai actually
Dia yg bg hak penjagaan dekat ex sbb dia nak bercerai ut ...

Sama sumber
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 9-3-2022 11:39 PM
naina replied at 9-3-2022 11:34 PM
Behtu kes riba anak tu tahun bila? Kalau tahun kebelakang ni adakah anak Sheols dengan king tu? Wo ...


Anak bongsu dengan adik jibby lah...

Sheols takde anak dengan terkaya tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 8-3-2022 06:29 PM
Nobody is perfect sis.. dulu tgk dia.. jeles yg amat aku.. dah laa cantik glamerr kawin org kayo.. ...

Setuju sis nobody's perfect, tp sayang ya kalau tgk kementalan dia disebalik kejelitaannya itu, hmm.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 11:37 PM
Anak bongsu dengan adik jibby lah...

Sheols takde anak dengan terkaya tu

Kenapa yang terkaya tu tak declaire juma as a wife? Yang terkaya tu pon kecut telur ke Juma ugut jangan hebohkan. Koh3
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-3-2022 11:24 PM
Ke ada saka sheols ni? Asyik nak marah mengamuk je. Campur dengan perangai dan mental tak stabil.
...

ntah la..dulu apek bas hon sbb dia lambat (tiap hari lambat nak pakai kasut lembab) memang dia akan jerit mcm org gila dr dpn rmh sampai masuk bas temper mcm membela saka..muka cantik perangai hmmmm so takat baling batu normal la memang itu la perangai dia hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 9-3-2022 11:49 PM
naina replied at 9-3-2022 11:40 PM
Kenapa yang terkaya tu tak declaire juma as a wife? Yang terkaya tu pon kecut telur ke Juma ugut j ...


I tatau laa detail2 kenapa.. tp iols cuma pernah dengar pasal prenupt agreement tu je... dan i tak pernah tengok gamba kawen diorang... very secretive ke apa kan.. so i tanak speku apa2 sbb takde bukti jelas nyata

BTW, Serius iols takut selisih dgn acik juma ni on the road, kang aku kena hon bertubi2 & middle finger sbb bawak selowwww
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 9-3-2022 11:41 PM
ntah la..dulu apek bas hon sbb dia lambat (tiap hari lambat nak pakai kasut lembab) memang dia aka ...


Fuh.... old habit die hard..

Ke dia ni pujaan family kaum kerabat sejak kecik? Sbb cantik sangat... naik tocang la kan, ape tu org ckp, spoilt brat?  

Entah le, ke ada sakit bipolar ke apa kan, sbb tak boleh kawal emosi... two polars : too happy, too angry, too sad... camtu la org describe jenis2 bipolar ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 11:51 PM
Fuh.... old habit die hard..

Ke dia ni pujaan family kaum kerabat sejak kecik? Sbb cantik sangat ...

Kesian… nmpk dia tak bahagia wlpun kaya, cantik, famous ( and infamous)..…syukur lah kita2 ni semua walau bukan terpaling, ada gak keluarga n rakan2 tersayang bersma2…
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 12:30 AM | Show all posts
mizzmimi replied at 9-3-2022 09:27 PM
Dia lawan ngan mak singa (TR) ke dengan kak singa (RM) uols..

Wanita Pertama Meleisiaa...RM.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 8-3-2022 07:24 PM
bermula dengan sikap Norjuma yang dikatakan sering menganiaya pekerjanya sehinggalah kepada pengakua ...

Apa ke bangang la sepit puting bini pkai penyepit?cuba bini dia tu pulak sepit ciknek tengku gila tu pkai hair straightener plak cer ko ghaser nyaman ke idok?lehenet
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 12:52 AM | Show all posts
kat ofis lama meols dulu ada pompuan gini, cina, cantik gojes sexy, namun panas baran. BF dia pon reda je perangai dia gitu, orang cantik kan so sanggup je la hadap katanya so meols boleh la bayangkan sikit perangai minah ni pattern yang macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-3-2022 11:27 PM
Sheols ni kiranya biras paling low ranking lah ni. Pastu bawak perangai tak nak kalah sejak zaman  ...

iya .plg low ranking punya biras
as u said la ..pengacara nona??? eeeuwwww
biras lain punya career, banker, businesswoman,cikgu
even wife cimb tu further study buat PhD kt oxbridge sana walau dah ada semuanya.
see their level
again, host nona je?? grosss
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 11:51 PM
Fuh.... old habit die hard..

Ke dia ni pujaan family kaum kerabat sejak kecik? Sbb cantik sangat ...

maybe sbb dia paling menonjol amongst adik bradik dia..dari segi academic suma..pmr straight a spm pun sama..tiap thn dik juma nih naik pentas la..kaka senior dia sethn je tp dia bab sukan x kot..jenis xnak panas2
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 9-3-2022 11:39 PM
Setuju sis nobody's perfect, tp sayang ya kalau tgk kementalan dia disebalik kejelitaannya itu, hm ...

Tu laaa.. agaknya dibuat di org kot....tanggapan aku laa.. mgkin diluar sana ade yg dengki dgnnya.. aku salah sorang tp takde laa sampai jumpa bomoh.. jeles parok ajelaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 9-3-2022 11:20 PM
Budak2 bukan memang camtu ke? Barang dia is barang dia la. Kalau orang ambik ngamuk nangis. Budak2 ...

Ontah.. sijuma ni yg syok bercerita.. bg aku pung biasaklaa.. bebudak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 10:23 AM | Show all posts
tak pernah beli tudung dia tp pernah la masuk butik kt nu sentral
takde yg menarik perhatian.. tetap setia dgn tudung bawal lama zaman mak mak kita
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 08:47 PM
eh tak lah.. dia elok2 je dapat tengok and amek anak anytime yang sesuai.. maybe masa dia tak dapat ...

Nape dia kawin dgm adik najib ek.. bg aku laa adik najib too rich.. mcm kawin dgn soltan.. mak aku pesan cari jodoh yg sdg sdg sajo..cari yg sekufu.. miskin sgt pun tak.. kayerr sgt pun tak.. dua bende ni cube elak
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 9-3-2022 08:40 PM
Sedih sangatkan bila kena tinggal dgn boyfren. Saya rasa loser. Nasib baik ada iman sikit, takdela ...

Aku pun smpai skrg teringat.. tak rindu pun.. cuma teringat sajo.. kalo suh kawin dgn dia pung aku tak mo.. benci pun tidak...perasaan ingat tuu mungkin ingat kat kambing kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-3-2022 08:17 PM
kan dia pernah baling batu kat pagar rumah laki dia sebab tak dapat masuk jumpa anak2...  part ni, ...

Kata dpt aje jumpa mcm biasa.. ontahlaa kita tak berada ditempat dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 10:21 PM GMT+8 , Processed in 0.127979 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list