CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 9-3-2022 08:15 PM | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 06:13 PM
Aku petnah baca majalah jelita kot.. juma ckp anak sulong dia barang mainan ka ape ke.. takkan kon ...

aku missed this part maybe sebab tak baca magazine sangat...  si sulung tu ikut apaknya la kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 08:17 PM | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 06:19 PM
Sian juma tak dapek tgk anak.. agaknya ini sebab dia meremg

kan dia pernah baling batu kat pagar rumah laki dia sebab tak dapat masuk jumpa anak2...  part ni, memang aku simpati dengan dia sebab bagi aku, no matter what ko gado ngan bekas isteri, jangan libatkan anak...  jangan guna anak untuk buat mental torture pada bekas isteri...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:25 PM | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 06:25 PM
Dasat mak dia no.. mana boleh runtuhkan masjid.. kalo betulla cite u ni

citer citer orang dalam sini juga dulu
hangat lah juga citer dulu
waktu memula kawin
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 9-3-2022 11:29 AM
she will do everything dari zaman skolah..even baru form 1 dia dah menonjol ngekor cikgu2..bila fo ...

Boleh tahan will power sheols untuk naik ke atas. Part ni ai respek.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nurul8001 at 9-3-2022 08:47 PM
Buritan replied at 9-3-2022 06:06 PM
Yeppp.. dulu akulaa berangan.. kslolaa aku cantik mcm jumani.. mesti bf tak tinggalkan aku.. koh k ...


Sedih sangatkan bila kena tinggal dgn boyfren. Saya rasa loser. Nasib baik ada iman sikit, takdela buat benda2 pelik

Tapi, saya rasa doa mak kot. Tu sebab kena tinggal. Suami saya sekarang sangat membahagiakan. Saya pun hidup selesa. Selesa marhaeinla. Saya bukan high demand.

Ex saya tu, dahla anak sulong ramaiii beradik. Parents felda pulak tu. Dapat saya bayangkan serabutnya.

Suami saya bukan anak sulong. Adik beradik sikit. Ipar pun kerja bagus2, kiranya tak harap duit suami. Parents saya dgn parents mertua sekufu, kerja gomen. Takde konflik sangat. Syukur
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:47 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 9-3-2022 08:49 PM
Buritan replied at 9-3-2022 06:19 PM
Sian juma tak dapek tgk anak.. agaknya ini sebab dia meremg

eh tak lah.. dia elok2 je dapat tengok and amek anak anytime yang sesuai.. maybe masa dia tak dapat jumpa tu tak kena waktu kot or maybe dah ada activity2 lain...

pernah sheols riba anak sambil drive X6 , pastu kereta2 yang escort sheols depan dan belakang cam bawak selow...

then sheols selamba potong entourage dia sendiri sambil hon banyak2 kali and buka tingkap... maki jerit "BODOH" and tunjuk middle finger... so terkial2 laa entourage dia potong dia balik and drive laju sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 08:47 PM
eh tak lah.. dia elok2 je dapat tengok and amek anak anytime yang sesuai.. maybe masa dia tak dapat ...

Tuu dia.. berlagaknyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 9-3-2022 08:40 PM
Sedih sangatkan bila kena tinggal dgn boyfren. Saya rasa loser. Nasib baik ada iman sikit, takdela ...

Ye betul.. eloklaa dia tinggalkan sis.. kalo tak sis duk tumah felda.. koh koh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 9-3-2022 02:14 PM
Minah ni hot tempered. Abang aku geng ngan org yg pernah keje ngan jumah. Driver dia jer brapa kali  ...

Dia lawan ngan mak singa (TR) ke dengan kak singa (RM) uols..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 9-3-2022 09:11 AM
org2 kaya rich & femes ni semacam ehhh...pelik2 perangai. ex Juma ni pon kaya raya kan...anak beka ...

ex biras Juma ni pun mostly bukan calang2.
biras dia, isteri to ex-ceo cimb tu pun anak former gabenor BNM.anak  Tan Sri
1st wife jibby lak keturunan Tengku. (kakmah tu exceptional case la)
competition sesama biras lg toksah cakap la.
juma ni ada apa je? mana la x mereng bila duk dlm family aristokrat tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Timortimur at 9-3-2022 10:16 PM
eyansss replied at 9-3-2022 08:17 PM
kan dia pernah baling batu kat pagar rumah laki dia sebab tak dapat masuk jumpa anak2...  part ni, ...


Dari sumber2 yg boleh dipercayai actually
Dia yg bg hak penjagaan dekat ex sbb dia nak bercerai utk bersama yg terkaya tu.
Dia dapat rmh2 drpd yg terkaya.
Bukan dia tak boleh jumpa anak2 tapi anak2 yg x nak especially yg sulung.dia tgglkan yg bongsu ma tu umur bbrp bulan aje.Seorg ibu sanggup tgglkan anak.
Then dia pernah bwk anak dia tanpa pengetahuan ex, sbb tulah ada adegan baling2 batu tu

Bila tak dapat dia langgar tpagar rmh ex
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 9-3-2022 10:13 PM
Dari sumber2 yg boleh dipercayai actually
Dia yg bg hak penjagaan dekat ex sbb dia nak bercerai ut ...

angin kus2 dia x berubah membawak sampai ke skarang rasanya..bab menjerit memang dari dulu dia x kisah menjerit naik angin mcm org gila
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 10:45 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 9-3-2022 10:49 PM
green~tea replied at 9-3-2022 08:47 PM
eh tak lah.. dia elok2 je dapat tengok and amek anak anytime yang sesuai.. maybe masa dia tak dapat ...

Peergghhh baran btul ehh dia.tapi rupa helokkkk tu org tak percaya perangai buruk dia..tu yg dekat je tahu
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 10:53 PM | Show all posts
Juma ni ada anger management issues

masa duk kat rumah TR ada cerita dia suka jerit2 kat org gaji

Madam RM pun tak pernah buat

Biras dia yg lain lagi well educated, belajar obersee,  dia mesti ada rasa insecure wpun tercantik

Pengacara Nona who?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 06:13 PM
Aku petnah baca majalah jelita kot.. juma ckp anak sulong dia barang mainan ka ape ke.. takkan kon ...

Budak2 bukan memang camtu ke? Barang dia is barang dia la. Kalau orang ambik ngamuk nangis. Budak2 belum tahu erti berkongsi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 9-3-2022 10:53 PM
Juma ni ada anger management issues

masa duk kat rumah TR ada cerita dia suka jerit2 kat org gaji

Lupa daratan lupa asal usul sheols ni.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 9-3-2022 10:32 PM
angin kus2 dia x berubah membawak sampai ke skarang rasanya..bab menjerit memang dari dulu dia x k ...

Ke ada saka sheols ni? Asyik nak marah mengamuk je. Campur dengan perangai dan mental tak stabil.

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 08:47 PM
eh tak lah.. dia elok2 je dapat tengok and amek anak anytime yang sesuai.. maybe masa dia tak dapat ...

Huhu..kenapa nak riba anak sambil drive kalau mampu upah driver? Plus apa keperluan nak escort sheols since dia bukan sapa2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 9-3-2022 09:42 PM
ex biras Juma ni pun mostly bukan calang2.
biras dia, isteri to ex-ceo cimb tu pun anak former gab ...

Sheols ni kiranya biras paling low ranking lah ni. Pastu bawak perangai tak nak kalah sejak zaman sekolah. Tak reti bawa diri. Mau nya tak mereng.

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 9-3-2022 11:33 PM
naina replied at 9-3-2022 11:25 PM
Huhu..kenapa nak riba anak sambil drive kalau mampu upah driver? Plus apa keperluan nak escort she ...


Sheols mmg suka drive laju2... ada maserati bagai... sebab tu persatuan penduduk serene kiara suh letak byk speed bump dlm kawasan taman kes dia ni la suka merempit level kayangan hahahahaah

Oh well chuolz rasa kenapa sheols ada escort cars depan belakang ke mana2.. ada bodyguard keliling?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.127941 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list