CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 9-3-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 9-3-2022 03:05 PM
Bukan dah dapat ke..area Bukit tu...
Dia mmg manis..esp bila senyum..
Sian ex bf dia masa kena dum ...

tu la katanya 2 unit rmh 2juta kat area bukit jambul tu..x tahu la lps divorce dia jual ke tak parent dia pun lama x nampak area situ..mulut dia dari dulu gitu tu pasal x ramai kawan sbb hansuang..muka manis tp perangai hmmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 9-3-2022 08:17 AM
Dia ni kalau tengok misti rasa wow cantiknya.dh lah cantik educated life perfect tp tu lah perangai  ...

Ok la tu uols org ckp muka mcm juma, ade manisnya lagipun malaysian sweetheart gitew kan, buat ape pun tetap org suka n takpercaya perangai dia hazab.

Iols ni org ckp muka mcm rita royani so uols rasa ptt ke iols meroyan? Suiii betul.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 03:33 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-3-2022 02:44 PM
Perangai suami macamana tu sis?

tak ingat her exact words tapi dia kata suami dia ni macam perfectionist la...  kena semua in order n teratur as per what he wants...  salah letak remote pun jadi isu...  so maybe la dia ada clash of personality with her husband...  tapi memang nampak la adik najib ni a serious n stern man kalau tengok dari raut muka...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 03:33 PM | Show all posts

haah..tiber je ada wife baru tatau bila cerai. uols tgk la kat IG kamal tukat IG chefwan hari tu dia ada share azrene tu dtg lunch kat restoren dia dgn husband baru & ezurin & bff dia tu(lupa nama...maggie ke sapa)
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 04:43 PM | Show all posts
juruterra replied at 9-3-2022 09:12 AM
kelas belakang je ke lawa2 sis...terasa iols yg sokmo kat kelas dpn2 neh hihi

dh mmg batch aku tu bdk2 kelas blkg lawa2 sgt
kelas bijok2 lawa la jgk
lawa bdk2 pandai lain
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-3-2022 05:05 AM
dia mula ada attitude teruk semenjak masuk pengacara nona tu...  kira macam kaduk naik junjung la. ...

Kelig aiol lak kata bukan hebat sangat pun Juma berdebat. Dia syak Juma dapat masuk team debat sebab hada muka jah. Dia pun pernah joint pertandingan debat sama2 Juma.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 9-3-2022 12:38 AM
Cakap psl pempuan lawa kat sekolah
Sekolah aku dulu 1 kelas plg blkg bdk2 pempuan lawa2
Membwk smpai ...

Skolah aiol pun sama. Lawa2 budak klas blakang. Yang budak2 klas depan ni lawa juga tapi lawa nerd. Mana yang tak reti blaja sangat tu, ramai masuk bisnes/MLM, bukak salon, kawin orang kaya, etc kat tempat aiol ni. Good for them.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 05:06 PM | Show all posts
beatgirlX replied at 9-3-2022 03:05 PM
Bukan dah dapat ke..area Bukit tu...
Dia mmg manis..esp bila senyum..
Sian ex bf dia masa kena dum ...

kata rumours bukan bf tapi dah somi terpaksa pisah sebab mak ex tu nakkan minah angau ni


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 9-3-2022 09:12 AM
kelas belakang je ke lawa2 sis...terasa iols yg sokmo kat kelas dpn2 neh hihi

Kannn.. ai pun kelas depan.. tapi masih maintain gojesss..ai beauty with the brain.. . gitewww up diri sendiri…
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 9-3-2022 05:06 PM
kata rumours bukan bf tapi dah somi terpaksa pisah sebab mak ex tu nakkan minah angau ni

...

Eh..dah somi ke?
Ingatkan boyprend..sb adik ex PM ni dgrnya sayang kat Kak Mala ..
Tapi tu laa...aruah maknya x nak menantu janda katanya..dan berkenan dgn Juma...
Aku time tu Sek menengah ke sekolah rendah tah..tapi jmpa ahkak Mala depan..cantik dia ni..ada aura yg soft spot kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 8-3-2022 10:48 PM
Ye lah, kannn. Tu istilahnya. Pandang tak jemu. Dia bukanla cantik melampau-lampau. Tapi, memang t ...

Yeppp.. dulu akulaa berangan.. kslolaa aku cantik mcm jumani.. mesti bf tak tinggalkan aku.. koh koh..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 9-3-2022 03:08 PM
tu la katanya 2 unit rmh 2juta kat area bukit jambul tu..x tahu la lps divorce dia jual ke tak par ...

Byknyaa duit.. aku dpt sejuta pun tak tau nak ckp ape dah ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
pokokbunga replied at 9-3-2022 06:03 PM
Kannn.. ai pun kelas depan.. tapi masih maintain gojesss..ai beauty with the brain.. . gitewww up  ...

Lantaklaa nak ip diri sendiri pung.. bkn org kenal pung.. lgpun sape lg yg nak up diri kita.. nobody..
Aku pun kat sini nak ngaku muka sku ala ala juna skit.. wpun haus.. koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-3-2022 03:33 PM
tak ingat her exact words tapi dia kata suami dia ni macam perfectionist la...  kena semua in orde ...

Aku petnah baca majalah jelita kot.. juma ckp anak sulong dia barang mainan ka ape ke.. takkan kongsi dgn sesiapa.. barang dia is barang dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:14 PM | Show all posts
orang LEO mmg camni..hazab
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-3-2022 03:33 PM
tak ingat her exact words tapi dia kata suami dia ni macam perfectionist la...  kena semua in orde ...

Sian juma tak dapek tgk anak.. agaknya ini sebab dia meremg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
xAthenax replied at 9-3-2022 05:06 PM
kata rumours bukan bf tapi dah somi terpaksa pisah sebab mak ex tu nakkan minah angau ni

...

Dasat mak dia no.. mana boleh runtuhkan masjid.. kalo betulla cite u ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 9-3-2022 04:55 PM
Kelig aiol lak kata bukan hebat sangat pun Juma berdebat. Dia syak Juma dapat masuk team debat seb ...

she will do everything dari zaman skolah..even baru form 1 dia dah menonjol ngekor cikgu2..bila form 4 dah wakil skolah debate la deklamasi sajak kira suma dia sapu bersih..mulut non stop x larat dgr
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 9-3-2022 06:25 PM
Dasat mak dia no.. mana boleh runtuhkan masjid.. kalo betulla cite u ni

Iols rasa tak lah kaka burit. Sbb mak nazim tu mmg taknak janda, sbb tu reject normala. Mungkin serik dgn kakmah as menantu kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:14 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-3-2022 04:55 PM
Kelig aiol lak kata bukan hebat sangat pun Juma berdebat. Dia syak Juma dapat masuk team debat seb ...

hahaha...  memang pun...  pastu asyik jadi reserve sajork...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:47 PM GMT+8 , Processed in 0.141276 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list