CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 9-3-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-3-2022 09:49 AM
dia ni memang ada masalah attitude sikit...  dan ada banyak kes jugak masa kat uia...  pernah ting ...

maksudnya dia ni mmg perangai pelik² ni sejak azali ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 11:16 AM | Show all posts
Rupa ada dia ni tapi tu lah macam sejenis susah nak kawal emosi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Juma ni masa zaman mendunia tu kawen adik Najib dia suka pakai kebaya lace jarang2 lepastu pakai singlet tali halus dan bertudung. Aku masa tu sekolah lagi. Balik sekolah tengok2 majalah2 hiburan kat kedai2 la sekali lalu. Macam pelik. Ko dah kenapa. Dah ketat. Banyak kali Sheols berpakaian begitu. Skng tahu dia mental ni wonderla yang aneh2 je dia bikin. Muka comel asli Melayu. Tapi sejenis rebel. Tak bersyukur punya orang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 11:41 AM | Show all posts
kenapa dia ceria dng adik najib tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm xdgr sgt psl dia punya tdg kn skrg..roomate i kt uni dulu suka kumpul tdg dia..gmbr mcm tdg bdk sekolah jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Juma ni memang cantik. Cantik yang pandang tak jemu. Tapi, itulah, pilihan dia membuatkan dia seperti sekarang ni. Semoga bahagialah hendakNYA....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:05 PM | Show all posts
airmineral replied at 9-3-2022 10:55 AM
maksudnya dia ni mmg perangai pelik² ni sejak azali ke?

dia mula ada attitude teruk semenjak masuk pengacara nona tu...  kira macam kaduk naik junjung la...  geng2 debat dari uia ada bagitau sheols ni sejenis baran jugak...  tapi bertambah sombong bila dah glemer...  jadi lagi out bila kawen dengan exhubby...  aku percaya je sebab nampak attitude dia masa kami pi pertandingan debat...  nampak sikit la sisi sombong dia...  senior aku yang mana sebelum ni bila jumpa boleh je borak2 gelak, bila nampak juma ni, dia panggil la...  juma jeling chuols...  tersentak senior aku...  berubah habis muka dia...  pastu dia mengeluh kata tak sangka la dia diperlakukan sebegitu rupa...  depan orang ramai kot...  depan geng2 debaters semua...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku masuk sebab nak puji, lawa namampus gambar dia free hair. Memang nampak muda. Padahal bukan awal2 20 an pun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 01:14 PM | Show all posts
juma ni bukan ke ada skandel dgn sultan brunei?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Basic je uols.. melampau kata cantik
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:45 PM | Show all posts
baru semalam dengar lagu inteam, sheols jd model dlm tu..
comel muka dia.. mmg pandang tak jemu.. kesian pulak kau betul mental..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:14 PM | Show all posts
Minah ni hot tempered. Abang aku geng ngan org yg pernah keje ngan jumah. Driver dia jer brapa kali bertukar org. Let's put it this way. Dalam 1 kumpulan singa, mana leh ada 2 queen. Opkoz la clash of the titans ennn. Ni la bala kejutan budaya bila masuk dlm golongan kaya. Tak terbawak den otak dan badan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-3-2022 09:49 AM
dia ni memang ada masalah attitude sikit...  dan ada banyak kes jugak masa kat uia...  pernah ting ...

Perangai suami macamana tu sis?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 9-3-2022 09:11 AM
org2 kaya rich & femes ni semacam ehhh...pelik2 perangai. ex Juma ni pon kaya raya kan...anak beka ...

La cerai dgn azrene tu ke?

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 9-3-2022 08:24 AM
Lawa gambau dia freehair
Gambau yang top hitam tu


Tgk bideo yg up kat internet, mcm tak bonding sgt dgn anak.

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 9-3-2022 10:35 AM
norjemah ni bukan mental sangat pun, tapi sebab dia tamak haloba, based on cerita forumers lain masa ...

yes dia memang tamak dari zaman skolah..semua dia nak nama dia ada on top of the list..suka org sanjung dia..tu pasal masa skolah dia x ramai kawan sbb perangai hazabedah camni la..dah kawin adik najib dgr2 dia minta rmh 2juta for her & her family kat area bukit jambul..parent dia dulu rmh teres setingkat je blakang rmh ada padang bola..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 8-3-2022 11:21 PM
juma ni ada perangai kalau dia nak apa2 dia x kisah cara apa asal dpt..asal satu skolah kenal dia..s ...

Sheols convent greenlane ke dulu?

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 9-3-2022 09:12 AM
kelas belakang je ke lawa2 sis...terasa iols yg sokmo kat kelas dpn2 neh hihi

juma dulu kelas depan gak..skolah kaka x kisah kelas mana ramai je cantik dari juma..mixed pun ramai..skolah pompuan suma cantik..masing2 ada kecantikan hihihi kaka perasan cantik jugekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-3-2022 02:50 PM
Sheols convent greenlane ke dulu?

nope sggs where she need to compete amongst the best tu yg tak ketahuan..ramai je anak lawyer hakim lagi hebat dari dia cuma dia menonjol sbb dia x kisah mcm mana dia naik sampai satu skolah tahu norjuma habib tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 9-3-2022 02:49 PM
yes dia memang tamak dari zaman skolah..semua dia nak nama dia ada on top of the list..suka org sa ...

Bukan dah dapat ke..area Bukit tu...
Dia mmg manis..esp bila senyum..
Sian ex bf dia masa kena dump..
Aku frust bila dia burukkan Normala sb pd aku Mala bertiang elegance dari dia..dah la program kena caras..boyprend pun sama...
La ni kak Mala tenang2 je ngan somi beliau
Tapi aku pun suka tudung AJ kecuali design merapu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 10:42 AM GMT+8 , Processed in 0.120098 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list