CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 9-3-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 8-3-2022 07:28 PM
Agaknya ex shuben dia suka minah sewel sebab aku pernah terserempak ex shuben ngan bini baru kat Sup ...

Oh ex nya dh kwin ya baru tahu ni.
Memang keturunan mereka kot suka perempuan cantik yg saiko
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 8-3-2022 11:47 PM
Design aidijuma tu ntah ape2. Mcm kanak2 riang.. Gmbr kartun la, mknan la, candy la. Bkn selera acik ...

Yaa agree. My office dulu dekat dgn central market. Aidijuma ada buka kedai kat central market dulu.. kkdg singgah la tgk tudung2 dia.. tp ai kenot la sb tudung2 tu kebanyakan nya nipis n agak jarang.. pakai sure boleh nampak leher kalau nak buat stail pin bawah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
pokokbunga replied at 8-3-2022 10:12 PM
Kaka.. sure u tau juma ni betul2 kawin dgn sultan iteww atau just girlfren jer?

Tak berani nak cakap sbb i tak tengok gamba majlis kawen.. tp mmg bersama berdua hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau tengok misti rasa wow cantiknya.dh lah cantik educated life perfect tp tu lah perangai pulak scary ruginya.moga baik2 ja untuk dia kesian tengok macam ada mental issue.

Dulu2 masa kat sekolah aku rasa bangga lh jugak orang tegur muka aku ada iras macam juma.tp sekarang kalau ada yang tegur aku macam tu please lh aku akan cakap no seram
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa gambau dia freehair
Gambau yang top hitam tu

Dia kaya banyak harta
Dia bukan hairan pun
Dia sibuk layan jiwa kacau
Mungkin sebab tak dapat hak jagaan anak kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 8-3-2022 07:28 PM
Agaknya ex shuben dia suka minah sewel sebab aku pernah terserempak ex shuben ngan bini baru kat Sup ...

Oh dah kawin lain.. Macam miss universe tak yang baru ni?

Dulu katanya opis le husband ramai amoi suka pakai skirt pendek.. Tu yang rajin datang spotcheck
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cakap psl pempuan lawa kat sekolah
Sekolah aku dulu 1 kelas plg blkg bdk2 pempuan lawa2
Membwk smpai skrg 50an msh cantik
Syukur takde perangai psycho msg2
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizzmimi at 9-3-2022 08:43 AM
doubleA replied at 9-3-2022 04:05 AM
Lawa sungguh dia iols pun terpegun tengok dulu2 sebelum kawen adik pokjib. Tapi nampak mental pula.  ...


Cam bipolar pon ade.. Kalau baik, baik sangat bagi bonus beribu.. Kalau marah maki2 baling batu semua.. Tapi part maki bodoh tak minum susu tu memang lawak.. Haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 08:47 AM | Show all posts
Juma ni xlawa pun dia cuma comel sahaja

bukan hodoh tp memang xjelita punn

Jumani dia pernah hina Allahyarham Siti Sarah , di tanya jika apa Sarah rasa dengan hidung yg macam itu

Juma sebut mcm itu ...LIVE tv show

Dahsyat....

masa tu Juma baru kahwin dan dia buat mcm special come back ( dajjei tv pun fikir ramai org rindu dia agaknya , rupa-rupanya  tv kena paksa wujudkan slot untuk dia  mengacara saja)

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:49 AM | Show all posts

Hati-hati semua dengan niat kita sendiri .

Niat kita yg selalunya merosakkan kita

Allah marah.

Kahwin dengan golongan sakai berdarjat sangat lahh konon

dia pula dari bawah tempurung

dia punya level teruja dan membongkak tu yang menjatuhkan seluruh hidup dia dan akhirnya dia pun kena tendang keluar dari rumah suami dia...jadi janda dohhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:50 AM | Show all posts
Bukan bipolar

Bukan mental

Itu semua kesan tamak haloba dan kesan dari sikap dia yang meninggi diri keterlaluan ...bila jatuh tu mmg bersepai
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:02 AM | Show all posts
Org yg santek selalunya tak bahagia.. ye ke cuolls.. haha larikks
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:11 AM | Show all posts
Nenasketum replied at 8-3-2022 07:28 PM
Agaknya ex shuben dia suka minah sewel sebab aku pernah terserempak ex shuben ngan bini baru kat Sup ...

org2 kaya rich & femes ni semacam ehhh...pelik2 perangai. ex Juma ni pon kaya raya kan...anak bekas PM< archtect berjaya(supposedly). sian juga kalau marhaen masuk family gini. mmg x ngam. xleh bayangkan marhaen mcm juma nk keepup dgn kak ros ex birasnya tulg satu i selalu tgk IG anak ex PM lg satu si kamal badawi..bole tahan lifestyle deme anak beranak. bini baru beliau lawa la kurus tinggi, ex bini si azrene tu mcm dh kawin baru juga, anak2 sexy ... deme senang lenang hidup, badawi ex PM takde sumbangan apa sgt pd negara dpt tanah 78juta uols...mana la anak cucu tak senang lenang kejenya main IG/masak2/holiday/party



Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:11 AM | Show all posts
Aku peminat tudung bawal aidijuma....best sebab tak payah nak gosok sangat dan harga marhaen. Dulu masa ada kedai dekat The Curve selalu beli dekat situ...sekarang online je
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:12 AM | Show all posts
chandrahusin replied at 9-3-2022 08:38 AM
Cakap psl pempuan lawa kat sekolah
Sekolah aku dulu 1 kelas plg blkg bdk2 pempuan lawa2
Membwk smpai ...

kelas belakang je ke lawa2 sis...terasa iols yg sokmo kat kelas dpn2 neh hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:13 AM | Show all posts
Edited by novlin at 9-3-2022 09:14 AM

sapa yg pernah jumpa dia tahu cantik dia tara mana...
tp bergantung pada mata yg memandang juga lah..
pada iols sheols idak la cantik mana...
masa tu dia blm bercerai lagi..
beshe2 je paras rupanya...jauh bertiang ketinggalan dgn acik normala shamsudin..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 09:49 AM | Show all posts
she replied at 9-3-2022 08:24 AM
Lawa gambau dia freehair
Gambau yang top hitam tu

dia ni memang ada masalah attitude sikit...  dan ada banyak kes jugak masa kat uia...  pernah tinggalkan bf dia yang support dia kaw2 masa masuk pertandingan nona ke apa ntah tu sebab dah glemer n kejar orang kaya...  cuma aku rasa yang make things worse, ada possibility dia kena post-partum depression + stress dengan suami (dia pernah bagi hint pasal perangai suami) + takleh jumpa anak langsung...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 09:58 AM | Show all posts
Orix replied at 8-3-2022 06:47 PM
Dia n fathia, sayang seribu kali sayang hm

aku pn nk ckp benda yg sama..

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 10:31 AM | Show all posts
juruterra replied at 9-3-2022 09:11 AM
org2 kaya rich & femes ni semacam ehhh...pelik2 perangai. ex Juma ni pon kaya raya kan...anak beka ...

meols pun pernah follow anak ex pm badawi tu sbb pernah ada event office, kena tag sponsors, kemain lifestyle diorang eh, holiday, masak, party, holiday masak, party, bagi hadiah, dapat hadiah.... tak macam islam hadari ek... hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 10:35 AM | Show all posts
norjemah ni bukan mental sangat pun, tapi sebab dia tamak haloba, based on cerita forumers lain masa zaman sekolah & belajar, dia macam mean bitch jugak, jenis tak boleh kalah dan tak boleh orang lebih, dia rasa dia own the world dan dia perlu dapatkan apa yang dia nak... walaupun mengamuk ke apa ke, kelebihan dia muka raut wajah dia lembut, so orang tak nampak, orang ingat dia sakit, cuba muka dia macam sis ketuk ketuk atau nek ellie surati tu....mampos berbaki makian ye kalau buat perangai hanjeng....meols 99% tak percaya dia sakit mental..orang yang tamak ni always can fake everything to get what they wanted to..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:18 PM GMT+8 , Processed in 0.130047 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list