CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 8-3-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
berani nak saman jumah ni? Kang SB datang saman malaysia tinggal tiang bendera je kohkohkoh. Baca dalam nada sindiran ya. Sesuatu dia ni. Cantik tapi sayangnya. She needs help.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by raihaneem at 8-3-2022 10:12 PM
jazaa100 replied at 8-3-2022 06:50 PM
Blh bg link blog tu mimi.....


Blog ni kan?Blog ni kan?

Sorry sis jazaa...tertekan report pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 07:00 PM
my excolleague staff dia, mmg teman dia masuk mahkamah etc.. eh kalo i citer mesti dia tahu sapa.. ...

Kaka.. sure u tau juma ni betul2 kawin dgn sultan iteww atau just girlfren jer?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 07:00 PM
my excolleague staff dia, mmg teman dia masuk mahkamah etc.. eh kalo i citer mesti dia tahu sapa.. ...

Wahh masyuk jugak dia ada banglo and few semi-ds kat serene kiara. Hasil dgn adiknya najib ke business AJ ke duit from SB?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 10:24 PM | Show all posts
tingat adegan depan gate rumah bekas laki dia


Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
aunty_onion replied at 8-3-2022 10:15 PM
Wahh masyuk jugak dia ada banglo and few semi-ds kat serene kiara. Hasil dgn adiknya najib ke busi ...

Sheols tu teramat lah kaya.. part kawen ke tidak tu iols tak pasti sbb i tak tengok gambar majlis kawen depa, tp yang iols dengar ada prenuptial agreement... haha

Neighbors plak bgtau sheols owned at least 4 units kat serene kiara tu or was it 1 banglo + 4 semiDs kat situ.. semid serene kiara 3-4 mil sebijik... banglo costs 7-8 mil sebijik... dia beli few units tu utk cater family dia datang KL..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 8-3-2022 06:50 PM
Yep.. dua dua ni Allah bg kecantikan yg pndg tak jemu.. ujung ujung siann

Ye lah, kannn. Tu istilahnya. Pandang tak jemu. Dia bukanla cantik melampau-lampau. Tapi, memang tak jemu tengok banyak2 kali
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
my junior masa kt secondary school..naik satu bas lagi..tiap pagi apek bas kena hon berkali2 tunggu dia pakai kasut skolah..memang jenis gila glamer si juma ni..dia je paling cantik adik2 dia x brapa sgt..lagi suka si farah adeeba (senior) sbb x la pung pang pung pang cam juma
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 10:58 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-3-2022 09:51 AM
ada lagi ke tudung dia di pasaran?
i punya adijuma pun lama terperap tak pakai..
nak recycle sayang  ...

alas meja ok ?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 8-3-2022 10:57 PM
my junior masa kt secondary school..naik satu bas lagi..tiap pagi apek bas kena hon berkali2 tunggu  ...

Adik dia yg jadi model tudung tu cantik.

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 8-3-2022 07:28 PM
Agaknya ex shuben dia suka minah sewel sebab aku pernah terserempak ex shuben ngan bini baru kat Sup ...

Menurun kot adik beradik najib sukakan pempuan gila/dominant..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2022 11:00 PM
Adik dia yg jadi model tudung tu cantik.

cantik tapi betul2 juma lg cantik..(dulu la skarang dah lama x jumpa) amak pak habib usm ni suma hidung mancung terletak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
juma ni ada perangai kalau dia nak apa2 dia x kisah cara apa asal dpt..asal satu skolah kenal dia..she’s not enjoying her teenagers life tu membwk sampai ke umur 42 kot..kawan2 dia pun malu dia ngamok byk yg jauhkan diri..juma who hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Design aidijuma tu ntah ape2. Mcm kanak2 riang.. Gmbr kartun la, mknan la, candy la. Bkn selera acik la.. Tp dia ni mmg lawa. Muka kemelayuan ala2 ctdk
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 04:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa sungguh dia iols pun terpegun tengok dulu2 sebelum kawen adik pokjib. Tapi nampak mental pula. Kalau based on cerita atas2 sukahati bila nak maki, sukahati bila pemurab ko dah kenapa? Nampak sangat mental instable
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok dia ni, teringat video cctv baling batu ke rumah mantan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2022 07:23 AM | Show all posts
teringat gosip sheols masa menang pengacara nona tu dia dump bf dia yg sama2 study kat uia tu.
sian jugak tgk mamat tu. masa tu mmg muka minah ni bongkak gile
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 07:35 AM | Show all posts
dia ni bukanke ally iskandar cuba nak try tekel dulu. gile betul ally kat dia, hujung2 juma pilih adik najib tu. lantas ally bawak diri pilih FL yg kuat merempan tu. tinggi jugak ala2 model juga yang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 9-3-2022 07:35 AM
dia ni bukanke ally iskandar cuba nak try tekel dulu. gile betul ally kat dia, hujung2 juma pilih ad ...

Oh..ada termasuk dlm list ally iskandar nk tekel jgk ye.
Yg aku paling ingat dia cub nak tekel fasha
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia lawa bila bertudung.. tapi nampak gambar freehair kt blog tu mcm ayoyoyo.. bawah sikit drpd level rupa yg biasa.. agaknya sbb mekap yg buat dia nmpk lawa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 12:00 AM GMT+8 , Processed in 0.130275 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list