CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 8-3-2022 07:00 PM | Show all posts

my excolleague staff dia, mmg teman dia masuk mahkamah etc.. eh kalo i citer mesti dia tahu sapa.. takmo le londeh apa2... and few of my ex colleagues mmg jiran2 dia kat serene kiara tu... juma ada banglo and few semi-D kat situ...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-3-2022 06:49 PM
Apa aku nk ckp......

Ini lah contoh bila pipit masuk kelompok enggang.....

Sama tak mcm ezurin khyra yg suka tayang kopeks tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2022 05:30 PM
Bukan ke dulu masa nak jd biras kakmah pernah kata sheols ni macam miss universe bertudung.

Dia dah ada anak ka?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-3-2022 06:52 PM
Sbb pangai tak semengah dia tu lahh....

Hujung hujung diri sendiri yg merana.....anak tak dpt, ti ...

Masa dia mengacara dlu xpernah dgr cerita dia mengamuk2 . Ke mmg dari dlu? Takut effect lepas dia lahirkan ank jd xbetul. Teringat gmbar masa dia gemuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-3-2022 06:52 PM
Sbb pangai tak semengah dia tu lahh....

Hujung hujung diri sendiri yg merana.....anak tak dpt, ti ...

Masa dia mengacara dlu xpernah dgr cerita dia mengamuk2 . Ke mmg dari dlu? Takut effect lepas dia lahirkan ank jd xbetul. Teringat gmbar masa dia gemuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:24 PM | Show all posts
bermula dengan sikap Norjuma yang dikatakan sering menganiaya pekerjanya sehinggalah kepada pengakuan Norjuma yang mengakui dia merupakan permaisuri kepada salah seorang sultan yang terkaya di dunia.

wow... menganiaya pekerja?

permaisuri kepada sultan..

wah mmg kena lah perangai, tp kalo jd permaisuri sultan, silap2 dia kena aniaya..

teringat dulu tengku fackri ke, tengku zakri tu suka main puting bini tp pakai penyepit ..dia sepit nya nenen model dr indonesia tu...kasian bini nya
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya ex shuben dia suka minah sewel sebab aku pernah terserempak ex shuben ngan bini baru kat Supermarket di Mont Kiara. Aku bawak toddler dalam buggy, bini baru dia main lepaskan trolley gitu jek bila nak amik barang, trolley dia gerak laju nyaris nak langgar buggy anak aku. Ex-shuben pulak yang cepat2 tahan2 trolley tuh. Maybe crazy bitches turn him on kot tapi yang tu free hair, rupa a bit older la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-3-2022 06:52 PM
Sbb pangai tak semengah dia tu lahh....

Hujung hujung diri sendiri yg merana.....anak tak dpt, ti ...

Masa dia mengacara dlu xpernah dgr cerita dia mengamuk2 . Ke mmg dari dlu? Takut effect lepas dia lahirkan ank jd xbetul. Teringat gmbar masa dia gemuk tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 8-3-2022 07:10 PM
Dia dah ada anak ka?

Ada 3 boys tak silap meols
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa tudung dia mendonia tu, budak2 opis aku hari2 ootd dgn tag dia dlm insta. Yarabbi facepalm ku tgk mcm takjub depa tu ngn juma
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 8-3-2022 08:02 PM
anony-mous replied at 8-3-2022 07:40 PM
Masa dia mengacara dlu xpernah dgr cerita dia mengamuk2 . Ke mmg dari dlu? Takut effect lepas dia  ...


Dia pernah mengamuk and panggil orang bodoh... contoh ayat nya... "itu lah engkau, kecik2 tanak minum susu cukup2... besar2 jadi bodoh... BODOH"

Depan2 dia masing2 diam je, kat belakang diorang ketawa... sbb kelakar kot analogy faveret dia tu hahahahhah

Tp dia ni jenis pemurah... kalo anytime dia happy dia selamba je kasi bonus berkepuk ribu2 kat semua staff... mcm lepas event ke apa... kerap la dpt bonus.. kawan i ckp dia rindu gak zaman keje under juma... sbb pemurah
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 8-3-2022 07:15 PM
Masa dia mengacara dlu xpernah dgr cerita dia mengamuk2 . Ke mmg dari dlu? Takut effect lepas dia  ...

Eh bukan ke zaman nona lg dia dah bercekau dengan normala samsudin berebut adik najib... hahahaha quite a scene ke.. tp tatau la i dengar rumors org cakap2 je part ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-3-2022 06:48 PM
design juma biasa la..
yang jenis happening happening..
i tak minat bunga-bunga besar..

Kalau ala-ala mcm design tudung fazura ok gak
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 07:59 PM
Eh bukan ke zaman nona lg dia dah bercekau dengan normala samsudin berebut adik najib... hahahaha  ...

Kalau pasal berebut jantan ni yg normal pon boleh jd xnormal kaka lg2 jantan kaya. Awat la muka cun tp psiko mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 07:56 PM
Dia pernah mengamuk and panggil orang bodoh... contoh ayat nya... "itu lah engkau, kecik2 tanak mi ...

Part ni betul sebab anak jiran I kerja lama ngan dia. Bila budak ni kawen dia bagi 10k, siap brg2 elektrik masuk rumah baru. Then ada anak kwn kerja masa cuti sem, bila nak naik sem dia bagi extra duit belanja pernahlah bagi dlm nilai usd. Dia kata kalo cuti sem dtg kerja semula so i merasa la tudung2 hot zaman AJ tu tanpa berebut hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-3-2022 06:47 PM
Dia n fathia, sayang seribu kali sayang hm

Macam tasha H jugakla.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 09:32 PM | Show all posts
tak kenal

sila ke bod gossip. Shooo!

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 07:56 PM
Dia pernah mengamuk and panggil orang bodoh... contoh ayat nya... "itu lah engkau, kecik2 tanak mi ...

Cam ciri2 bipolar je.btw betul ke dia kawin dgn soltan negara jiran? Soltan tu tk kecoh pun tp dia yg kecoh.ada gambo dia naik private jet jugak
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 8-3-2022 09:42 PM
Cam ciri2 bipolar je.btw betul ke dia kawin dgn soltan negara jiran? Soltan tu tk kecoh pun tp dia ...

Mcm betol theyols kawen hahahahahahaahha.. ok tanak komen lebih
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 8-3-2022 05:56 PM
Mantan laki sheol kan yang request kat bonda dia.. Nak yang muka macam miss universe tapi pakai tu ...

Kat blog mana.


Dulu suka tgk jumà..sbbsweet sgt, jenih yg wajahyg seronok dilihat.
Tp sejak bercerai..mcm2 isu keluar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 02:43 AM GMT+8 , Processed in 0.122012 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list