CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 16-3-2022 11:39 AM | Show all posts
dah thread ke berapa ni, dah tangkap nya belum sial
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
iznanaziz replied at 14-3-2022 03:35 PM
brp orang anak dia?

3 boys. Yg second tu sebijik muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pula dengan dia ni. Ada rupa. Ada brain. Tapi begini akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 12-3-2022 03:07 PM
Aku teringat cerita mak aku bestfriend dia kerja dengan ex juma ni dulu pernah sekali dia cerita jum ...

Betoi.. membe husband aku org sana pun ckp kalau btol kawin baru, terpaling tu mesti announce even no. brapa skalipun..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 06:27 PM | Show all posts
Wasted.
Beauty
Talent
Family
Career.

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 06:42 PM | Show all posts
alinone78 replied at 16-3-2022 11:02 PM
Kesian pula dengan dia ni. Ada rupa. Ada brain. Tapi begini akhirnya

ada rupa ada degree brain tak berapa bagus
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 06:45 PM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 21-3-2022 06:48 PM

Juma sbb tak blh handle kawin org kaya golongan bangsawan, jd belagak jd angkuh suka maki org sbb kedudukan dia konon tinggi, ujung2 makan diri nmpk mcm org gila. Lain kali pd yg baru jd kaya tu n tambahh masuj golongan bangsawan ke tolongg belajarrr jd humble, tak perlu nak over jakun mcm donia ni kita punya, ramaii lg org yg super kaya dr kita, dasar jakun!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia.. muka cantik.. tapiiiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 8-3-2022 05:56 PM
Mantan laki sheol kan yang request kat bonda dia.. Nak yang muka macam miss universe tapi pakai tu ...

Blog mana pulok?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 31-3-2022 12:35 AM
Blog mana pulok?

Alaaa kaka selak depan2 ada yang share tu.. Iols pun dulu menelaah kat thread kenamaan sinun.. Lupa dah nama blog tu maap ye..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 31-3-2022 12:53 AM
Alaaa kaka selak depan2 ada yang share tu.. Iols pun dulu menelaah kat thread kenamaan sinun.. Lup ...

Dah jumpa. Tq
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2022 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
X leh tido aku melayan video kat youtube sqyang salmah psl juma ni... video2 ni x viral ke kat brunei.... n azrinaz tau x psl juma mwngata dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
takde lah mana ada die ni kawin dengan sB atau jadi permaisuri. self claim ke die ni? dah bertahun2 saya dengar gossip ni memang takde pun die ni nampak kat acara2 brunei. secret pun agak tak logik lah.
Baru je bulan lepas news juma ni kena cari polis keluar kat newspaper kebangsan milik kerja  Brunei. Tu yg kawin dengan SB? ????  mai aku bagi link:  https://mediapermata.com.bn/waran-tangkap-buat-norjuma/
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 8-3-2022 10:08 PM
berani nak saman jumah ni? Kang SB datang saman malaysia tinggal tiang bendera je kohkohkoh. Baca da ...

takde pun SB kawin dengan die . Berita saman  ni pun ada je keluar kat national newspaper milik kerajaan Brunei. lol. Masih anggap die kawin sb? kalau betol takkan lah berita memalukan tu dibiar keluar kat berita brunei

https://mediapermata.com.bn/waran-tangkap-buat-norjuma/
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana ada gambar dia dengan SB kat page depan thread ni? Photoshop ke apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 8-3-2022 05:25 PM
Habib Jewels tersenyum sinis

Knp u? Ada isu dgn habib ke dia?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2022 01:56 PM | Show all posts
bukan baru ni dah keluar video baru ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat lah thread lama pasal si birah sorang ni di up kan balik ni
Macam lah kes dia ni akan buat kan negara huru-hara macam isu hangat sekarang ni pasal pembubaran parlimen
Benam aje lah thread ni dalam lumpur
Tak ada memberikan manfaat yang besar kepada rakyat Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmm dah elok naik dulu tetiba buat peel.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 02:22 AM GMT+8 , Processed in 0.131328 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list