CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 8-3-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni lawa amat, muka cantik, height ada, education pun ada tp kenapa ada perangai scary gitu, pernah ada penderaan mental masa kecik ke?

Betul ke dia mmg jd bini negara salam sinun?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-3-2022 05:51 PM
ada lagi ke tudung dia di pasaran?
i punya adijuma pun lama terperap tak pakai..
nak recycle sayang  ...

I buat balut buku anak2..asingkan ikut darjah...ala2 mcm org korea bungkus makanan tuh...susun kemas2 dlm almari..so berguna lah tudung2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:19 PM | Show all posts
mizzmimi replied at 8-3-2022 06:13 PM
Entahlah kaka.. Katanya dia sendiri hantar kat blog owner tu dengan ayat2 provoke.. Yang tak menah ...

juma baca forum.. hahahaha seram aku nak menyampuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 06:19 PM
juma baca forum.. hahahaha seram aku nak menyampuk

Mana kaka tahu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 8-3-2022 06:13 PM
Entahlah kaka.. Katanya dia sendiri hantar kat blog owner tu dengan ayat2 provoke.. Yang tak menah ...

Ooo ye kee.. kalo dia sendiri yg hantar no komenlaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:28 PM | Show all posts
cantik norjuma
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 8-3-2022 06:14 PM
Dia ni lawa amat, muka cantik, height ada, education pun ada tp kenapa ada perangai scary gitu, pern ...

Nobody is perfect sis.. dulu tgk dia.. jeles yg amat aku.. dah laa cantik glamerr kawin org kayo.. kira hidip dia ala ala perfectlaa ujung ujung jd cam ni.. tp aku kesian tgk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nih pada aku tak lawa..tapi comey
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 06:19 PM
juma baca forum.. hahahaha seram aku nak menyampuk

Kalo juma bace.. i nak bgtau i simpati kat u jumaa.. adekala bila kita jatuh semua org nak pijak kita..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 8-3-2022 06:31 PM
Kalo juma bace.. i nak bgtau i simpati kat u jumaa.. adekala bila kita jatuh semua org nak pijak k ...

Burit, mental problem doesn't give u license nak layan orang keliling cam bitch. So takyah la kesian kat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-3-2022 05:51 PM
ada lagi ke tudung dia di pasaran?
i punya adijuma pun lama terperap tak pakai..
nak recycle sayang  ...

Cantik tak. Kalau cantik nak beli.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 8-3-2022 06:36 PM
Burit, mental problem doesn't give u license nak layan orang keliling cam bitch. So takyah la kesi ...

Teruk sgt ke dia ni.. aku mmg tak tau hal dia.. yg aku tau dia kawin adik najib corai pas tuu kata kawin soltan salam.. lelebih tatau.. tensiom sgt kot sampai mental.. kawan aku budak uia kata dia baik jah.. dululaa sblm glamer
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 8-3-2022 06:19 PM
juma baca forum.. hahahaha seram aku nak menyampuk

Opsss alamak.. Begitu lah dakwaan blog tersebut sistur.. Who is also the owner of company yang file lawsuit ni.. Huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:47 PM | Show all posts
Dia n fathia, sayang seribu kali sayang hm
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:48 PM | Show all posts
Emilyyyyy replied at 8-3-2022 06:36 PM
Cantik tak. Kalau cantik nak beli.

design juma biasa la..
yang jenis happening happening..
i tak minat bunga-bunga besar..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 8-3-2022 07:05 PM

Apa aku nk ckp......

Ini lah contoh bila pipit masuk kelompok enggang.....dia punya lagakkk.....tak blh bawak bincang....(tak semua iya, tapi kebanyakannya)....


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia ni dari normal boleh jd gila? Mmg dari zmn uia / nona atau after kahwin sbb stress so jd gila?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-3-2022 06:47 PM
Dia n fathia, sayang seribu kali sayang hm

Yep.. dua dua ni Allah bg kecantikan yg pndg tak jemu.. ujung ujung siann
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 8-3-2022 06:42 PM
Opsss alamak.. Begitu lah dakwaan blog tersebut sistur.. Who is also the owner of company yang fil ...

Blh bg link blog tu mimi.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 8-3-2022 06:50 PM
Kenapa dia ni dari normal boleh jd gila? Mmg dari zmn uia / nona atau after kahwin sbb stress so jd  ...

Sbb pangai tak semengah dia tu lahh....

Hujung hujung diri sendiri yg merana.....anak tak dpt, title pun hancussss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:37 PM GMT+8 , Processed in 0.130655 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list