CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 10-3-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 10-3-2022 07:02 PM
Hmm rugilah aku tak jadi retis muda2 dulu. Boleh tangkap jerung. Takpun at least peluang buat duit ...

Tak pe laa siss.. tgkp jerung.. jerung tuu suke madu pulakk.. sian sis.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-3-2022 07:10 PM
Banyak le terserempak ngn retis dah iols berbelas tahun keje kat klcc.. huhu.. fazura, fasha, zizi ...

Aku tak suke pi klcc.. serabut.. pi klcc sbb nak brli dior jah.. pas tuu balik.. dulu suke masuk kodai itu ini.. skrg n rasa malas.. window shopping pun aku malsi
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 10:21 AM
Tu laaa.. agaknya dibuat di org kot....tanggapan aku laa.. mgkin diluar sana ade yg dengki dgnnya. ...

ni yg org kata penyakit ain? @dudaberhias suka sebut tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-3-2022 05:33 PM
Some people are too ambitious... over estimate dgn kebolehan diri... perasan cantik pun iya

Hence perceraian pertama?

Perasan cantik?

Aku tak sebut ko kheunz?

Kahkahkagkahkahkahjsh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Duriand24 at 10-3-2022 08:13 PM
Buritan replied at 10-3-2022 01:49 PM
Mgkin jugak no... kita mana tau..


Iols teka2 je sbb kan, iols berpengalaman jugak kenal dgn org ada saka ni.dorang senang trigger tau chuols..cepat panas baran pastu kan jenis bertindak xikut akal sgt.tp kdg ok..bila ok nampak lembut. Yg org iols kenal ni saka kembar..mmg kesian dr muda dia mmg nampak mental sikit(tp bukan mental yg  gila tu..cuma mcm cpt panas)..ada time dia panas baran mcm melampau2. Bertindak x pk.hopefully berubat klu ada...kesian gak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 10-3-2022 05:04 PM
Dah I pula orang cakap macam muka Fathia ..



Habis la uols kena cop tingtong. Jaga2
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-3-2022 06:08 PM
Peh ramai betholll forumer cantik2 bak retis.. fathia la, juma la, rita lah.. tp sbb sini2 pandai2 ...

Bahahaha.. I gurau ja..

Hakikatnya i acik² kepam gundu jah..
Very below the par
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 10-3-2022 08:15 PM
Habis la uols kena cop tingtong. Jaga2

Kannn...

Bahahaha.. I gurau ja..

Hakikatnya i acik² kepam gundu jah..
Very below the par
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 10-3-2022 07:59 PM
ni yg org kata penyakit ain? @dudaberhias suka sebut tu

Mgkin jugak.. who knows..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 10-3-2022 08:21 PM
Bahahaha.. I gurau ja..

Hakikatnya i acik² kepam gundu jah..

Takde hal pun.. hahahaha... sapa lagi nak up kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 10-3-2022 08:12 PM
Iols teka2 je sbb kan, iols berpengalaman jugak kenal dgn org ada saka ni.dorang senang trigger ta ...

Saka ni payah sis oiiu.. aku ni pun tahh.. masa sakit dulu kata ade sakalaa itu inilaa.. tp aku bolayan je laa.. malas aku nak layan benda bongok ni.. aku tak nak percata sbb kalo aku  caye lg kuat bongoknyaa.. bila aku hanye caye pd sc bemda tuu makin menghilang
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 08:35 PM
Saka ni payah sis oiiu.. aku ni pun tahh.. masa sakit dulu kata ade sakalaa itu inilaa.. tp aku bo ...

Betul.iols pun xtau nak caya ke tak.iols pun dhr cite kwn iola tu jah. maybe le kalau buat xtahu dan jaga solat and amalan insyaa Allah. Tp kdg kalau kene sihir pun boleh jugak jd gini or dpt penyakit ain. Ataupu minah ni mmg mental kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 10-3-2022 08:23 PM
Kannn...

Bahahaha.. I gurau ja..

Hahah. Iyo la mmg main2 jah. Kalau iols betul2 muka cam rita haruslahhh iols pakai avatar muka sendiri, kasi berdenting2 jantanz2 dlm forom.com nih.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 10-3-2022 08:44 PM
Betul.iols pun xtau nak caya ke tak.iols pun dhr cite kwn iola tu jah. maybe le kalau buat xtahu d ...

Aku dulu tgk cite hantu jah pun gigil.. mana berani tgk cite like a child play ke.. annabrle ke jadah semua tuu.. tah cmn aku dpt kawal diri dan alhmdlh ok...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 10-3-2022 08:47 PM
Hahah. Iyo la mmg main2 jah. Kalau iols betul2 muka cam rita haruslahhh iols pakai avatar muka sen ...

Kalo aku.. aku ngaku muka ala ala kate middlwton ke.. plg koman zara davdsob...nak nipu amik yg lawaaaaa terus.. wpun hauss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 08:50 PM
Kalo aku.. aku ngaku muka ala ala kate middlwton ke.. plg koman zara davdsob...nak nipu amik yg la ...

Khensss... kalau betul2 nk nipu tu baik yg gah terus. Ni saje je nk petik sambil membahan tu pilih watak2 yg tak berapa nk senta org utagha panggil
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fefeeling at 10-3-2022 09:19 PM
green~tea replied at 8-3-2022 09:46 PM
Mcm betol theyols kawen hahahahahahaahha.. ok tanak komen lebih


Tp kan kaka, i tanya kwn husband i org salam sana, btoi ka she jd no.2.. kwn tu ckp no.. if betol kawin dgn kayangan terpaling tu, heshe akan announce no. brapa skali pun bini heshe ha cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 10-3-2022 08:47 PM
Hahah. Iyo la mmg main2 jah. Kalau iols betul2 muka cam rita haruslahhh iols pakai avatar muka sen ...


Tak payah la memukat jantan forom.com neh.. hahahahahaha

Takmo komen lebih2.. kang ada sakit hati hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 10-3-2022 09:18 PM
Tp kan kaka, i tanya kwn husband i org salam sana, btoi ka she jd no.2.. kwn tu ckp no.. if betol  ...

Takpe je diorang nak caya camtu... i sendiri pun tak pernah tengok gamba diorang kawen... so i sekadar dengar orang bercerita je
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 09:38 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-3-2022 04:27 PM
Sayang Juma ni tak reti bawak diri survive dalam family kayangan. Padahal mak mentua dah sayang. S ...

tak lah sekejap, sempat dapat 3 anak

dlm 6 - 7 tahun jugalah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:42 AM GMT+8 , Processed in 0.125981 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list