CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 10-3-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 10-3-2022 10:49 AM
Korg, ni gambo betul ke edit?


Hahahahahahahahahaha tak sangka gamba ni leak.. wei dia pakai gambo ni dan lain2 gambo juga as wallpaper henpon dia.. gitewwwww


Oh utk desas desus kan.. ramai jeeeeee terserempak terkaya kat serene tu dengan hotel GH milik nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 10-3-2022 05:53 PM
Tapi dia tak pernah lupa keluarga di kg...katanya adik beradik semua dpt tempias...senang lenang j ...

Juma ni pemurah... hatta kalo dia terserempak orang delivery datang hantar makanan kat jenjiran pun dia pi bayar perabihhhhh... walhal jiran2 dia tu sume kayangan2 termasuk big boss EPF
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 10-3-2022 04:11 PM
Tapi kalu tengok la kebiasaannya jantan kalu kayangan ni mmg fetish len maciam..bagus la ni mano d ...

Allahu Akbar... saiko nyaaaaa jantan lahnatttt
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 10-3-2022 05:04 PM
Dah I pula orang cakap macam muka Fathia ..



Peh ramai betholll forumer cantik2 bak retis.. fathia la, juma la, rita lah.. tp sbb sini2 pandai2.. maka takmo laaa jual muka dan body jadi retis ye dok.... beauty with brain gituu korang neh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-3-2022 03:47 PM
nampak sgt kan sblm dia kawen adik jibun dulu, her circle is biasa2 je...tp dlm circle dia,dia la  ...

Alaa cemano sheols nak host rancangan money matters... hadap jadi reserve debat kat uni dulu pun dalam bahasa melayu sajorkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 10-3-2022 11:12 AM
Ada eh perjanjian prenuptial gituhh. First time tahu ni. Maybe applicable golongan kayangan ye dok ...

Kena ada prenuptial agreement.. puak2 kayangan ni harta seantero benua sampai ke UK sinun.... telaga2 minyak lagi.... hah... agreement camtu laku utk gunapakai international court or negara2 lain... sbb lain negara, lain perlembagaan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-3-2022 05:33 PM
Some people are too ambitious... over estimate dgn kebolehan diri... perasan cantik pun iya

Ujung ujung jd mcm ni... siannya.. jd isteri pun tak diiktiraf kalo betul kawin ngan soltan.. baiklaa kawin ngan biasa  biasa.. anak anak somi sayang.. hidup pun happy happy jah.. aku suke mcm nurul shuhada nurul ain.. kawin pun biasa biasa.. aku tgklaa mcm happy jee..kalo aku jd juma aku jeles ngan nurul..ade somi yg sayang dia.. ade anak.. happy ape
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 10-3-2022 05:12 PM
Itu penting kahwin sekufu yg ramai org buat endah x endah...sekufu dr segi pemikiran lg lah penting. ...

Ye mmg sgt sgt betul.. satu lg somi tuu sgt sgt fhm u.. terima u seadanya.. mcm mak tua aku suke korek rahsia dr laki aku ttg aku.. tp laki aku ziiip mulut.. kiranya aku ni mcm wife yg perfect wpun sebrnonya hadoo.. aku pun zipp mulut ttg laki aku..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-3-2022 06:14 PM
Alaa cemano sheols nak host rancangan money matters... hadap jadi reserve debat kat uni dulu pun d ...

mesti terkial2 nak hosting MM
Stakat nona noni yg no brainer tu mmg dia boleh la sangat2
Last2 mereng sbb tak dpt cope dgn level biras2
Mesti dia ingat selama ni dia la TERpaling hebat kat penang dan UIA
skali bila join circle lain, hah..terduduk la ko
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 04:10 PM
Juna tak leh adapt la tuu.. agak agak biras ckp bla bla dia tak tsu.. mcm baruu dengo benda tuu..  ...

Mmg culture shock la gamaknya kan
Dia bertuah dan bernasib baik sbb TR sayang dia..tu je le
Skang duk gebang kawen sama soltan la bagai
Mcm terhina je kalo tak diiktiraf
At least seteruk2 AMH tu pun terang2 dia diiktiraf
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-3-2022 06:30 PM
Mmg culture shock la gamaknya kan
Dia bertuah dan bernasib baik sbb TR sayang dia..tu je le
Skang  ...

Tu laa gamaknyaa kot.. tak syok oo kalo sembang kita mcm dipibggirkan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-3-2022 04:27 PM
Sayang Juma ni tak reti bawak diri survive dalam family kayangan. Padahal mak mentua dah sayang. S ...

perangai mcm peghak sgt kan
Esp wife cimb tu, u ingat azlina boleh tolerate ke dgn perangai kampong and perangai gila jumanji nih
Euwww not her level.
Aku sendiri baca kt caption ig jumanji ms tu,dia ckp yg handbag chanel dia ORI
like,perlu ke ko nk justify? Sume org dh tahu ko penah kawen adik jibun kan.stakat chanel bodoh kaler hitam tu 20k-30k jahhh.
Lainla kalo dia kawen dgn drebar lori ke,then org ternganga la kut bini drebar lori beli handbag mahal gitu

Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 06:22 PM
Ujung ujung jd mcm ni... siannya.. jd isteri pun tak diiktiraf kalo betul kawin ngan soltan.. baik ...

Nurul tu i jumpa depan2 mmg ada aura cantik sebatu dah nampak aura celebrity dia tu.. tp dalam gamba nampak biasa plak...

Lagi sorang aura celebrity nampak cantik wangi is maria farida.. walau sheols pakai sekadar kemeja putih and jeans.. fuh lawa...

Nasha aziz hidung berkedut hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
In short, takyah la rasa diri tu hebat namateyyyyy...sbb circle ko situu je lee kan.
Sekali join circle lain, baru sedar ada org lain lebih dr kita dr segala segi.
So takyah la nak bajet2 poyo terpalingggggg kat donia ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 10-3-2022 06:37 PM
Nurul tu i jumpa depan2 mmg ada aura cantik sebatu dah nampak aura celebrity dia tu.. tp dalam gam ...

Sis byk jumpa retis.. aku cume ade jumpa elizebth tan dan ako mustafa jahh.. itu pung kek one utama masa nunggu anak amik british coincill..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 06:22 PM
Ujung ujung jd mcm ni... siannya.. jd isteri pun tak diiktiraf kalo betul kawin ngan soltan.. baik ...

Hasben Nurul skang CEO HSBC Amanah ya
Heshe classmate sama kezen iols ms depa sesama amik Chartered  Islamic apanama tah kat INCEIF under BNM in 2008/2009 mcm tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-3-2022 06:40 PM
Hasben Nurul skang CEO HSBC Amanah ya
Heshe classmate sama kezen iols ms depa sesama amik Charte ...

Ooo ye ke.. aku ingat biasa biasa sajooo.. sori nurul undrrestimate pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 06:43 PM
Ooo ye ke.. aku ingat biasa biasa sajooo.. sori nurul undrrestimate pulak

Dulu maybe biasa2 je la..sbb muda lagi..sbb Raja Amir tu staf biasa je kt hsbc mcm staf2 lain ..tp dh lama2 lps tu mesti along the years dia dah pegang byk portfolio,projek,dah kutip byk pengalaman etc etc mcm kita2 yg dah lama keje ni kan, so lama2 dah hebat dan bleh la jd leader.........ha gittuhhh akak puji laki org (laki sendiri pun akak x penah puji mcm ni)
So dia pun dpt la promotion jd ceo hsbc amanah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-3-2022 06:47 PM
Dulu maybe biasa2 je la..sbb muda lagi..sbb Raja Amir tu staf biasa je kt hsbc mcm staf2 lain ..tp ...

Hebak ek laki dia yee.. untung nurull.. see juma.. biasa biasa pun ujung leh jd ceo.. baik usaha utk jd kaye llg best dr tackle adik nsjib tuu.. dah kawin rasa tak secure plk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-3-2022 03:47 PM
nampak sgt kan sblm dia kawen adik jibun dulu, her circle is biasa2 je...tp dlm circle dia,dia la  ...

Juma kampung.com. kayangan upper class ni cara bercakap pun lain. Kot la Juma terjerit2 masa borak. Terjegil2 mata. Terus yang lain tu rasa who r yussss!

Dah bisnes dia semua tutup. Dia kerja apa sekarang untuk kelangsungan hidup mewah dia tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.234558 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list