CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kp5x

Mahkamah Keluarkan Waran Tangkap Untuk Norjuma Habib?

  [Copy link]
Post time 10-3-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 9-3-2022 08:47 PM
eh tak lah.. dia elok2 je dapat tengok and amek anak anytime yang sesuai.. maybe masa dia tak dapat ...

Nape dia kawin dgm adik najib ek.. bg aku laa adik najib too rich.. mcm kawin dgn soltan.. mak aku pesan cari jodoh yg sdg sdg sajo..cari yg sekufu.. miskin sgt pun tak.. kayerr sgt pun tak.. dua bende ni cube elak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 9-3-2022 08:40 PM
Sedih sangatkan bila kena tinggal dgn boyfren. Saya rasa loser. Nasib baik ada iman sikit, takdela ...

Aku pun smpai skrg teringat.. tak rindu pun.. cuma teringat sajo.. kalo suh kawin dgn dia pung aku tak mo.. benci pun tidak...perasaan ingat tuu mungkin ingat kat kambing kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 9-3-2022 08:17 PM
kan dia pernah baling batu kat pagar rumah laki dia sebab tak dapat masuk jumpa anak2...  part ni, ...

Kata dpt aje jumpa mcm biasa.. ontahlaa kita tak berada ditempat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:29 AM | Show all posts
bukan rezeki orang cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:39 AM | Show all posts
Edited by Incanto at 10-3-2022 10:45 AM
naina replied at 9-3-2022 11:40 PM
Kenapa yang terkaya tu tak declaire juma as a wife? Yang terkaya tu pon kecut telur ke Juma ugut j ...

mcm tak logik plak J yg tak bagi hebohkan kalau dia dah kawin Terkaya
mesti dia teringin pakai crown dan berlian juta juta mcm AMH dulu


mungkin ada pre nuptual agreement dgn terkaya

dapat duit sebnyk mana J nak , tp takleh appear in public as Bini Terkaya

Terkaya pun takut nak bawa dia kesana....kang riuh yestana B sbb ada ramai orang gaji jadi mangsa jeirt





Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts

Korg, ni gambo betul ke edit?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
caprisonne replied at 9-3-2022 08:09 AM
Mmg dia lawa bila bertudung.. tapi nampak gambar freehair kt blog tu mcm ayoyoyo.. bawah sikit drpd  ...

Iols pun rasa dia lg cantik bertudung.
Tak bertudung nmpk biasa2 je
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tapi gila....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-3-2022 10:39 AM
mcm tak logik plak J yg tak bagi hebohkan kalau dia dah kawin Terkaya
mesti dia teringin pakai crow ...

Ada eh perjanjian prenuptial gituhh. First time tahu ni. Maybe applicable golongan kayangan ye dok. Nak main duit2 ni. Kalau betol cmtu agaknya makin mereng la Juma. Hidup suami isteri tak normal. Kena tunggu giliran. Harta MMG banyak..tapi tak happy juga.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 10:24 AM
Nape dia kawin dgm adik najib ek.. bg aku laa adik najib too rich.. mcm kawin dgn soltan.. mak aku ...

Kaya sangat ek..ingat lagi masa Dorang kawen fresh flower import from oversea rasanya rm300k. Ke berapa eh. Tapi banyak la KKK nya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 9-3-2022 04:44 PM
Apa ke bangang la sepit puting bini pkai penyepit?cuba bini dia tu pulak sepit ciknek tengku gila  ...

Bukan setakat tu. Dikelar2 peha ka bahagian badan mana ntah si Manohara tu juga. Tapi zaman tu orang kata Manohara buat cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 10-3-2022 11:15 AM
Kaya sangat ek..ingat lagi masa Dorang kawen fresh flower import from oversea rasanya rm300k. Ke b ...

Tu laaa duit bunga tuu pun lebih mahai dr rege romah aku.. koh koh.. beza sggh hidup dia dgn aku..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 12:52 PM | Show all posts
krustykrab replied at 10-3-2022 10:49 AM
Korg, ni gambo betul ke edit?

edit tu

nampak mcm pelik sgt  SB, tak selari kepala dgn badan
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 9-3-2022 09:42 PM
ex biras Juma ni pun mostly bukan calang2.
biras dia, isteri to ex-ceo cimb tu pun anak former gab ...

Mendapat la sis org mcm ni. Dah biasa jadi terpaling org lain tak boleh lebih. Sekali dpt kwen dgn putera hasil rampasan, kene hadap pulak biras yg lagi educated n serba serbi best dari dia. Tu yg duk cari yg terkaya pulak tu (kot la betul kwen..ke berangan sajork)
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 01:01 PM | Show all posts
Buritan replied at 10-3-2022 10:24 AM
Nape dia kawin dgm adik najib ek.. bg aku laa adik najib too rich.. mcm kawin dgn soltan.. mak aku ...

J ni bercita cita tinggi

aku baca kat thread lama dulu, masa dia berjaya sailang adik jibby dari ahkak Malas, dia eksen kat TV 3 kata perkahwinan dia nanti Wedding of the Year

perangai jakun camni lah buat dia susah nak fit in dgn fmly jibby
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-3-2022 05:01 AM
J ni bercita cita tinggi

aku baca kat thread lama dulu, masa dia berjaya sailang adik jibby dari  ...

Kebetulan kah pompuan2 yang ternikoh adik beradik Jibby ni jenis lapar kuasa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2022 01:11 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-3-2022 01:04 PM
Kebetulan kah pompuan2 yang ternikoh adik beradik Jibby ni jenis lapar kuasa?

bukan semua

RM dgn J saja

yg lain low profile, kalau selisih kat kedai pun tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-3-2022 05:11 AM
bukan semua

RM dgn J saja

Oh ingatkan ada sorang lagik yang perangai serupa RM dan J.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah mereng. Jenis tamak haloba x tau nak bersyukur. Last2 yg dikejar x dapat yg dikendong berciciran... gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-3-2022 01:01 PM
J ni bercita cita tinggi

aku baca kat thread lama dulu, masa dia berjaya sailang adik jibby dari  ...

Emmm.. org kawin ikhlaslaa juma bknnya nak eksyen.. niat pun tak bagus kslo betulla.. aku kalo jd jumaa tarak mo adik jibby.. byk lg lelaki diluar sana yg lebih baik dan lebih suai utk aku.. muke adik jibby dan family jibby tengok muke kak mah emm mmg tak masuklaa.. kawin kawin kena duk serumah ngan mak tua.. oh noo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 08:16 AM GMT+8 , Processed in 0.121480 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list