CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4415|Reply: 10

Nate Beruk Di Airport KB

  [Copy link]
Post time 16-2-2022 03:27 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 16-2-2022 03:31 PM

Sape ye? diorang diviralkan sebab dia dan pengikut tak pakai mask tapi elok je lepas masuk hingga ramai tak selesa beratur nak masuk gate. Takde apa-apa tindakan ke? sumber: https://twitter.com/shrimp113/status/1493529513820508161/photo/1



Tiada kaitan. Cara pakai mask waktu dah solat. Boleh je amek pakai, tak batal solat pun. Jangan buat nyan cat sudah.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2022 04:12 PM | Show all posts
hukaloohhh

sapo dio pulok?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 3 kali cucuk pun nk paksa org pakai fm...
Udah2 ler tu...tak payah wajibkn fm, sapa yg nk pakai, pakai lah...my body my choice giteww
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 07:43 PM | Show all posts
krustykrab replied at 16-2-2022 05:52 PM
Dah 3 kali cucuk pun nk paksa org pakai fm...
Udah2 ler tu...tak payah wajibkn fm, sapa yg nk pakai, ...

terbalik, I kalau gomen kata dah boleh bukak mask, I tetap nak pakai. terselamat dari bau mulut dan bau rokok serta asap vape gitu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Adrif replied at 16-2-2022 07:43 PM
terbalik, I kalau gomen kata dah boleh bukak mask, I tetap nak pakai. terselamat dari bau mulut da ...

Pakai la kalau itu pilihan chuol..tp jgn pulak buat2 terkejut tgk org yg pilih x pakai
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 09:33 PM | Show all posts
Jangan buat nyan cat sudah.
ape tu nyan cat?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 09:52 PM | Show all posts

nah.. semuga terhibur


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2022 09:54 PM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 16-2-2022 10:04 PM

zikir tanpa pahala. fitnah dajjal* nampak tak memudaratkan tapi kini manusia hargai dengan nilai nft USD600K (spend duit banyak2 untuk benda sia-sia).
*manusia akhir zaman terlebih bersuka-ria.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2022 04:01 PM | Show all posts
Elok tak perbesarkan isu negara lain dah aman2 aje tak ber face mask lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun dah malas pakai..tp cuma aku rasa penunggang motosikal patut pakai sebab banyak debu atas jalan raya
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 16-2-2022 08:00 PM
Pakai la kalau itu pilihan chuol..tp jgn pulak buat2 terkejut tgk org yg pilih x pakai

I masih pakai mask di office dan peduli apa korang yang tak nak pakai mask....
Last week ada sorang lelaki ni bersin dalam office dan ada sorang perempuan tak pakai mask ni terus lari jauh2 dari orang bersin tu... I gelakkan aje dia.. Hahahaha ..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:04 PM GMT+8 , Processed in 0.151483 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list