CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 6352|Reply: 70

Dato Aaron Aziz jadi anak kpd Maria Farida (Lakiku Pendosa (Gay)

  [Copy link]
Post time 10-2-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
So i tertengok drama TV3 ni.. Terkejut beruk bila Aaron aziz panggil Maria Farida mama.. Kah3x... Igtkan laki bini.. Agak2 la wei casting.. Ni produk kakak ipar CTDK kan? Mmg fav she amik Aaron jd lead.. Kot ye pon, carilah watak mama tu tua2 sikit..

BTW i tgk drama ni sbb katanya Datok Aaron pegang watak gay bottom yg kemudian nya insof di hujung jalan.. Fantasi sgt kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm Maria Farida ada kat shopee live promote produk dia. Ada juga peminat tanya di live tu pasal aaron aziz jadi anak dia. Dia gelak ja. Dia kata bila dpt apa juga watak dia cuba jayakan dgn terbaik.
Kira mmg professional lah Maria ni. Jenis tak kisah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
AA dlm ni dah serupa geng2 peti ais bergerak dah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berkenaan tengok mat harun berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LOL semalam tertengok kejap
Propa pun terkejut yach. Tak sesuai langsung khens
Dengan heroin cakap mendayu2. Last2 propa tido je. Yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
AA ni bukan muda lagi weyh nk jadik hero mak lak MF asl bolh buat cite je laa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah
Dah agak dah akan ada yg bukak benang psal ni....
Iols tertengok smlam pun mengomel kat mak iols, berialah mf di'nenek'kan imej coz bak nmpak jd mak2 pd AA
Cannot brain sungguhlah
Nak ot sket tak jauh pun
Ini hasil airtangan globalstation kan....tak sangka gs jadi main production utk movie thai The Maid
Anak beranak pun jadi producers
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape la producer x amek hero yg lagi tua kertu....apa la! ????????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2022 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib tak ambik Tok Danish jadi anak Maria Farida

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur sebenar pemeran:
AA - 45
MF - 52
Apoooo..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada cerita lelaki muda suka kat org tua. Mariani berlakon. Waktu tu i cannot brain why.. sbb muka nenek2 sgt.. cerita tu anak dia raja emma. Tapi skrg realiti kot. Kes mak muka baya anak jarang2 lah jadi. Idola sungguh ngan maria farida body cantik di umur itu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 11-2-2022 05:55 AM
Nasib tak ambik Tok Danish jadi anak Maria Farida

Dah agak dah. Benang2 gini pasti nama tok danish bakal disebut
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok danish vibe nyaa sangat kuat dalam kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 08:44 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 11-2-2022 06:18 AM
Dulu ada cerita lelaki muda suka kat org tua. Mariani berlakon. Waktu tu i cannot brain why.. sbb mu ...

itu movie la awak, lakonan raja Ema dan Hajah Rosnani jamil. yg hero dah lupa sapa. tajuk mcm ada mawar merah mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 08:45 AM | Show all posts
glump replied at 10-2-2022 11:47 PM
Tak berkenaan tengok mat harun berlakon.

badan serupa peti ais lepas tu berlakon dengan suara manja2...
tak sesuai betul.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 08:50 AM | Show all posts
glump replied at 10-2-2022 11:47 PM
Tak berkenaan tengok mat harun berlakon.

Kalau tak nafsu tgk citer drama ini tido lagi bagus..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 10-2-2022 10:34 PM
Dah agak dah. Benang2 gini pasti nama tok danish bakal disebut

Selain tok danish..remy pun selalu pegang watak remaja purba..itu harikan cikta dpt offer jd mak remy..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:18 AM | Show all posts
Meols ketinggalan ketapi nih...
Sapakah Tok Danish yg kalian sebut2kan nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:40 AM | Show all posts
byk dh watak AA jd abah2..aritu die jd abah janna nick..bru la sesuai dgn umur..xhelok lgsg jd hero..produser pon bengap..nak jdkan hero,buat la watak yg mmg lelaki dh berumur..maknye tu amik je la mak wan..xpon joyah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:40 AM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 11-2-2022 09:18 AM
Meols ketinggalan ketapi nih...
Sapakah Tok Danish yg kalian sebut2kan nih

tok rosyam,,,,dia kan selalu berlakon jadi danish...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 07:56 AM GMT+8 , Processed in 0.095041 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list