CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 41404|Reply: 459

Azlee Khairi Tipu Tarikh Nikah?

  [Copy link]
Post time 4-2-2022 10:54 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Azlee Khairi, 33 baru-baru ini telah mengesahkan yang dia telah bernikah secara dalam talian pada Januari 2021 dengan kru penerbangan, Nurul Hidayah atau Dhiya dan dikurniakan cahaya mata lelaki, Muhammad Putera Ardanee yang kini berusia lima bulan.

Nurul Hidayah mempunyai dua orang anak hasil perkahwinannya sebelum ini.

Namun menerusi perkongsian di laman fesbuk milik HasnyAnn Jr Liun yang juga dipercayai bekas kakak ipar kepada Nurul Hidayah, tarikh nikah yang diberikan Azlee Khairi itu tidak masuk akal kerana Nurul Hidayah baru bercerai pada Disember 2021.


Foto : Azlee Khairi, HasnyAnn Jr Liun



"Hebat sgt statement korang ar..Dah kahwin setahun yg lalu konon..setahun yg lalu ko masih isteri adik aku..bulan Disember 2021 yg lepas baru cerai la bodoh..boleh ke daftar nikah lain?. Itu antara luahan HasnyAnn Jr Liun yang turut melampirkan keratan sijil kelahiran Muhammad Putera Ardanee apabila 'dicabar' Nurul Hidayah.


Di dalam facebook sama, apabila ditanya Muhammad Putera Ardanee sebenarnya anak siapa, Nurul Hidayah memberikan jawapan, Muhammad Putera Ardanee anak Azlee Khairi.


Bak kata salah seorang yang memberikan komen, jika benar tarikh nikah dan tarikh cerai yang diberikan, bermakna Azlee Khairi telah bermadu selama hampir setahun dengan Muhammad Farish Morish.


Foto : HasnyAnn Jr Liun




Foto : Facebook Nurul Hidayah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:06 AM | Show all posts
parking..


Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dah ada tred ke before ni. Awat tak smbung
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
zuraidah1 replied at 4-2-2022 10:59 AM
Apo citer ni

Baca komen kt rotikaya..pompuan tu bru je cerai bulan 12 thn lepas
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:20 AM | Show all posts
ada tengok kt mana aritu..org share pic azlee ni dah kahwin ada anak...rupanya anak bini dgn ex laki la ya... kahwin pun sesenyap je ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 4-2-2022 11:20 AM
ada tengok kt mana aritu..org share pic azlee ni dah kahwin ada anak...rupanya anak bini dgn ex laki ...

Baca komen kt fb bekas kakak ipar pompuan tu katanya bru cerai bulan 12 thn lepas dgn ex laki..tp dah lama tak duduk skali ngan ex laki..tp baby tu di bin dgn nama ex laki
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak tau cite sbnar..bleh stalk fb hasnyann jr liun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ah nie baru gosip

Benang dahulu critanya dah lama nikah dgn azlee nie

Sila2 forumer yg ada info tumpahkan hot tea cny nie

@dudaberhias
@Normabaru
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:39 AM | Show all posts
3chanceno replied at 4-2-2022 11:36 AM
Ah nie baru gosip

Benang dahulu critanya dah lama nikah dgn azlee nie

wahhh kurlast gosip ni... tq kaka tag iolsss supaya jadi orang paling terawal komen...


btw seperti biasa sebab herlokkkk harus la kita maafkan... mungkin dia terdesak agittewww kita kena sangka baik dengan lelaki nan herlokkk...

lain la shuk, tauke jambu, atau poji nawawi tu yang tu jangan sesekali korang bagi kepercayaan dan peluang...
kalau nampak theyolss eksiden tepi jalan pun tak payah tolong... kalau nak call minta bantuan... call sahaja pomen keta supaya boleh tarik keta theyols tu untuk bagi pedajal lagi teruk...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:39 AM | Show all posts
Ni baru betoi gosip.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Fb ex kakak ipar reveal semua dasyat nya. Asal retis kah
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-2-2022 02:10 PM
3chanceno replied at 4-2-2022 01:36 PM
Ah nie baru gosip

Benang dahulu critanya dah lama nikah dgn azlee nie


Hahaha dik ceno ni pantas betul ya.. Macih tag kaka

Meh sini nk ckp kaka tgk news dik azlee vangla ni kata dia kawen januari 2021 dgn wife dia..
Dia ckp dpt anak now usia 5 bulan (januari2022)

Ok meh calculator sat

Kawen jan2021-jan2022 =13bln

Preggy 9bln

How anak umur 5bulan??? Jeng jeng jeng

Let say preggy 7bln + 5bln = br cukup tp premie kena tahan dlm wad lama gk..

So sah2la news tu berterbangan yg dia dh lama kawen betul x


Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
amjess replied at 4-2-2022 01:23 PM
Baca komen kt fb bekas kakak ipar pompuan tu katanya bru cerai bulan 12 thn lepas dgn ex laki..tp  ...

Wow contra sgt dgn berita kaka baca hujung2 Jan Itu hari
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-2-2022 11:39 AM
wahhh kurlast gosip ni... tq kaka tag iolsss supaya jadi orang paling terawal komen...



Tu lah kaka, gosip nie curlast tersendiri  bukan tahap reporter yg ciduk dari ig retis tapi bukan gosip pun  lepas tu larik

Terhibur meols baca komen kaka hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis park makan popcorn walaupun watak2 dalam gosip ni who r yousssss sangat.

Yang ada fb kakak ipar tu mohon tempek sini yach.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 12:06 PM | Show all posts
kalau cerai dec 2021, acaner boleh kahwin azlee khairi?
edah 3x kali suci celah mana
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-2-2022 11:57 AM
Hahaha dik ceno ni pantas betul ya.. Macih tag kaka

Meh sini nk ckp kaka tgk news dik azlee vangl ...

Meols pun baca yg sama kaka..tu yg tak berapa faham apa gosip yg baru nie terbongkar pembohongan kapel nie  awat ex laki boleh biar anak sendiri orang lain klaim pulak dah

Misteri sungguh kalo baby nie anak retis nie tapi surat beranak crita lain pulak

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:08 PM | Show all posts
mamat rengsa ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 4-2-2022 02:07 PM
Meols pun baca yg sama kaka..tu yg tak berapa faham apa gosip yg baru nie terbongkar pembohongan k ...

Oh ada tunjuk surat beranak pulak ke.hahaha.mendapatla ko azlee bangla..

Now rohana tersenyum sinis sambil Tanya apa khabar pada JPN?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 03:55 AM GMT+8 , Processed in 0.085509 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list